Bekar olmak suç mu ?

Benim tarzim derken benim begendigim tarz demek istedim

Minyon
Bicir bicir
Biraz salaş ama asla paspal degil, cok tarz bi salaşlık

Taytli, crocslu, muhtemelen kapusonlu gap sweatshirtlü
Aklimda hep boyle canlandi

hajshsjshs ayagimda crocsumla okudum bu mesaji nokta atisi tahminler cidden. cok tesekkur ederim

Ayy yazmadan geçemicem beni de eski çalıştığım iş yerinde rita hayworta benzetmişti bi abi tabi ben hatunu tanımıyom o zamanlar, ismini ilk defa duydum "off eskilerden fena hatundu falan dediler " baktım resimlerine sonrada esaretin bedeli filmin de gördüm o zamandan beri burnum kaf dağında geziyom ama nedense kimse tarafından kıskanılıp tehtit olarak görülmedim... ya ritaya benzemiyom yada yeni neslin erkekleri kadından anlamıyor

Cok tesekkur ederim.
Ben de hic gormedim ama Astoria çok guzel, S sassyassyy tam benim tarzim gibi canlaniyor.

Çok teşekkür ederim. :) Etiketlenince psikolojik bir sorunla ilgili yorum yapmam mı isteniyor diye baktım ama iltifatları görünce bir şaşırdım beklemiyordum ehehe.

Hayattaki tek amacın kocaymış gibi davranma artık prenses. Başka uğraşlar bul. Evlenince prensesten külkedisine dönersin

ben yanlış anlamasınlar diye böyle davranıyorum yoksa arkadaşımla iş yerinde falan gayet samimiyiz yani arkadaşlığımız çok iyi
Bak prensesim seni uzun zamandır tanıyorum ;yaşadığın tüm kötü dönemleri de biliyorum .Sana o zaman da yazdım ;bu kıskanc ruh hali normal değil ;uzmandan yardım almalısın çünkü farkında olmadan kuruyorsun .Bir arkadaşının eşiyle göz göze gelirsen aklı basında olan biri kıskanmaz yada arkadaşının kocasınevdeylen gidersen birşey olmaz .Sen en baştan böyle düşündüğün için etrafa böyle enerji yayıyorsun bence .

Ben hemen polis çağırıyorum, burda bekâr var çünkü, tutun kapıları.
Bekârlardan vergi fikrinin ortaya atıldığı bir ülkede konu sahibinin sorusunu çok da saçma bulmamak lâzım aslında.
Konu bana da abartı gibi gelse de yalnız kadınlardan durup dururken partnerlerini kıskanan manyaklarla dolu hakikaten etraf, ilginç olan hep mi ona denk gelmiş olması, üstelik de hep yakın çevresi.

Bu konuları bilerek açıyor zaten. Yoksa ifşa olan biri ve açtığı her konuda linç edilen biri bu kadar rahat aynı tarzda konular açamaz. En azından konu içeriğini falan değiştirir. Sanal ortamda bile ön planda olmayı seviyor ve açtığı bu tip konuların ne kadar ilgi çektiğinin de farkında. Şu an ona göre bizler onu kıskanıyoruz, bu şekilde kafasına kodlama yaptığına ve buna inandığına eminim. Freud'un bir sözü var: “Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” diye. Bir arkadaşım bu sözü öğrendikten sonra bir ortamda kendisiyle ilgilenmeyen her erkeğin ondan hoşlandığını iddia etmeye başlamıştı. Adam başka kızla ilgileniyor, arkadaşım da kendisiyle ilgilendiğini sanıyordu. Çok uyarmıştık onu, aynı konu sahibi gibi davranıyordu. Evli olsun bekar olsun herkes ona bayılıyor, onunla evlenmek istiyor sanıyordu.. En sonunda etrafında kimse kalmamıştı, bu kızın da sonu böyle olacak aklını başına almazsa. Yazıyoruz, kızıyoruz ama durumu hiç de iyi değil bence, destek almalı.

sadakat turnusoluymuşsun sen de Gangsta...sana düşmeyen adam geçiyodu o sınavı, ben de çok geç uyanmıştım dosta güven veren düşmana turnusol olan türden bir güzellik seninkisi

Hiç böyle düşünmemiştim. Yani arkadaşlarımın sevgili imtihanı mıymışım? Yok yav ahaha.. Öyle imtihandan geçirecek bi güzelliğim yok. Hani gözün tuttu mu babında fikir danışma olayı klasik.

Aynen katılıyorum. Konudaki arkadaş çok güzel bir kız gerçekten de . Bazı insanların güzellik anlayışını merak ediyorum ya . Tornadan çıkma gibi aynı estetik yanak dudak burun badem göz bilmem ne ... o olmadan güzel gelmiyor veya renkli göz Bu kız gayet de güzel bir kız .

Kaldı ki bir erkek tarafından değer görmek sevilmek vs bunlarda güzelliğin elbette etkisi vardır ama tek kriteri de değil ki. Ne güzeller var ne adamların elinde heba olmuş. Rusu çerkesi türkü hangi ırksa işte. Biraz kader kısmet , biraz enerji meselesi. Moskovada sokakta yürüyen her çok güzel kadına dur biz dünyaları verelim demiyor kimse. Güzellik de tek başına bir kriter değil ki. Konuda kızcağızı güzelliği ile eleştirip durmuşlar .
He konu sahibinin kimse ile daha çıkma aşamasında bile olmaksızın evlilik düşünmesi çok garip orası apayrı. Genelde anlattığı kişilerle oturup bir yemek yemiş ya da yememiş ama evlenme kararı alıyor. Bir kaç ay bir tanıma bile yaşamadan evlenirim diye düşünüyor. Bu cidden tuhaf. Ben kendimce evlilik konusunda baya radikal bir karar vermiş insanım ama Ben bile böyle bir karar veremezdim. Hiç bir fikri yok karşısındaki hakkında.

Tek konu ne biliyor musunuz?
Kadın kadına güvenmiyor. Hem cinsinden korkuyor. Eşinin arkadaşıyla aldatacağından ya da onu beğenmesinden korkuyor. Tamamen özgüvensizlikten kaynaklı. Siz de biraz güzel iseniz DANGER!

M muzlupuding beğeni geldi kalp kalbe karşıymış bayadır karşılaşmıyorduk. Hatta bugün aklıma geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…