- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Benim tarzim derken benim begendigim tarz demek istedim
Minyon
Bicir bicir
Biraz salaş ama asla paspal degil, cok tarz bi salaşlık
Taytli, crocslu, muhtemelen kapusonlu gap sweatshirtlü
Aklimda hep boyle canlandi
Emzirince şişiyor ama emzirme dönemi bitince fosluyor bence isteme. Portakal memelerimi çok özledimEki Görüntüle 2662109
Neyse mune gelmeden ben kaçammm
Senden de seksi minyon hissiyatı alıyorum..... ahahahahaha
Zevk meselesidir tabii ki, belki dediğim gibi ben farklı birinin resmini görmüşümdür. Çünkü gerçekten sizin bahsettiğiniz resimle benim gördüğüm aynı değil. KK'da gördüğüm kişiler arasında,eğer kendi resmini koymuşsa, en çok beğendiğim hatta gördüklerim arasında tek beğendiğim üyeAstoria . Renkli gözlü de değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bir ara koymuştu resmini şimdi çıkarmış. Gerçekten çok güzel bir genç kız. Eğer bu konuları o açmış olsa bu kadar çok erkeğin peşinden koştuğuna inanırdım.
Cok tesekkur ederim.
Ben de hic gormedim amaAstoria çok guzel, S sassyassyy tam benim tarzim gibi canlaniyor.
Hayattaki tek amacın kocaymış gibi davranma artık prenses. Başka uğraşlar bul. Evlenince prensesten külkedisine dönersinŞu sıralar üst üste gelen konular beni çok bunalttı. Lütfen inanmayanlar yorum yapmasın, her konumda çıkıntılık yapanlar var.
Benim yaşadığım şehirde 2 yakın arkadaşım var biri ceyda olsun diğeri selda. Ceyda ilkokuldan beri arkadaşım, Selda liseden beri.
Selda evli yeni ev aldı ev görmeye çağırdı biz de Ceyda ile gidecektik, ben işten geçtiğim için erken gittim tabi bunu önceden bildirdim uygun mu diye. Kendisi uygun olduğunu söyledi, gittim evde yokmuş bekle beni dışarıda dedi tarif ettiği evi buldum yok orası değil evde kimse yok bekle ben gelene kadar dedi neyse 20 dak sonra geldi dışarıda da yağmur yağıyordu geldi o evmiş, bu evmiş işte dedim a ben yeni taşındığımız için evi hatırlayamadım dedi eşi de evdeymiş, ben seni gördüm ama Selda bize geleceğini söylemedi bilsem eve çağırırdım kaç dak dışarıda kaldın dedi Seldaya da kızdı neden beni kardeşlerine çağırdın kızın geleceğini söylemedin diye,
neyse Ceydaya gelelim sevgilisi var istemeye gelecekler ve uzun süredir olmadığı için ben çok mutlu oldum seni tanıştırmayı çok istiyorum dedi ki ben aşırı kıskanç olmama rağmen hiçbir şevgilimi nişanlımı ondan kıskanmadım tanıştırdım.
Neyse seni eve biz bırakıcaz hem tanışmış olacaksın dedi geç olmuştu otobüs kalmadı tamam dedim sonra hadi gidiyoruz dedi çocuk geldi sandım yok o mesaiye kalmış otobüsle gideceksin dedi ben şok.
Otobüs gelmedi çünkü o saatte bitiyordu neyse çocuğu aradı bu çocuk geldi neden Ceyda bana söylemedin zaten evdeydim işim yoktu dedi ona kızdı ben gene şok.
Sonra özürler diledi ama ben çok kırıldım. Yalan söylemesine gerek yoktu, ben arkadaşlarımın yanında aşırı dikkat ediyorum böyle şeylere kocası veya sevgilisi ile göz göze bile gelmemeye çalışıyorum.
Neyse son olay iş yerinde mesai arkadaşım aramız o kadar iyi ki kardeş gibiyiz eşi o ben arkadaşlar hep beraber her yere giderdik, eşim seni kıskanmıyor Allah'tan yoksa görüşemezdik dışarıda ailecek dedi kafam rahattı. Ama eşi birkaç kez her yerde de sen yanımızda oluyorsun diye laf soktu ben biraz uzaklaştım. Bu benim mesai arkadaşı eşine dört beş kere benim ismimle seslenmiş, eşinin kardeşine de benim ismimle seslenmiş, iş yerindeki sekretere de benim ismimle sesleniyor ama alışkanlıktan bence
neyse bu olaydan sonra sanırım eşi kızdı artık hiçbir yere çağırmıyorlar
kendimi çok yalnız hissediyorum, çok bunaldım sırf bekarım diye böyle davranıyorlar, taliplerinden birisi ile evlenip geçicem artık çok bunaldım.
Bak prensesim seni uzun zamandır tanıyorum ;yaşadığın tüm kötü dönemleri de biliyorum .Sana o zaman da yazdım ;bu kıskanc ruh hali normal değil ;uzmandan yardım almalısın çünkü farkında olmadan kuruyorsun .Bir arkadaşının eşiyle göz göze gelirsen aklı basında olan biri kıskanmaz yada arkadaşının kocasınevdeylen gidersen birşey olmaz .Sen en baştan böyle düşündüğün için etrafa böyle enerji yayıyorsun bence .ben yanlış anlamasınlar diye böyle davranıyorum yoksa arkadaşımla iş yerinde falan gayet samimiyiz yani arkadaşlığımız çok iyi
Bu konuları bilerek açıyor zaten. Yoksa ifşa olan biri ve açtığı her konuda linç edilen biri bu kadar rahat aynı tarzda konular açamaz. En azından konu içeriğini falan değiştirir. Sanal ortamda bile ön planda olmayı seviyor ve açtığı bu tip konuların ne kadar ilgi çektiğinin de farkında. Şu an ona göre bizler onu kıskanıyoruz, bu şekilde kafasına kodlama yaptığına ve buna inandığına eminim. Freud'un bir sözü var: “Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.” diye. Bir arkadaşım bu sözü öğrendikten sonra bir ortamda kendisiyle ilgilenmeyen her erkeğin ondan hoşlandığını iddia etmeye başlamıştı. Adam başka kızla ilgileniyor, arkadaşım da kendisiyle ilgilendiğini sanıyordu. Çok uyarmıştık onu, aynı konu sahibi gibi davranıyordu. Evli olsun bekar olsun herkes ona bayılıyor, onunla evlenmek istiyor sanıyordu.. En sonunda etrafında kimse kalmamıştı, bu kızın da sonu böyle olacak aklını başına almazsa. Yazıyoruz, kızıyoruz ama durumu hiç de iyi değil bence, destek almalı.Ben eski nisanlisiyla bir resmini gormustum ve bana gorede ortalama bir kiz. Konu sahibi acik acik hic herkez bana asik cok guzel demiyor ama yazdiklarinin alt metinde hep bu var, ne kadar inkar etsede.
Etrafindaki bircok kadin kendisine boyle davraniyorsa kendine donup bakmali demekki yanlis sinyaller veriyor. Is arkadasi esine kiz kardesine falan konu sahibinin adiyla hitap ediyormus surekli bunada hic inanmadim. Aklini peynir ekmekle yemeyen demenz olmayan bir adam bunu yapmaz.
sadakat turnusoluymuşsun sen de Gangsta...sana düşmeyen adam geçiyodu o sınavı, ben de çok geç uyanmıştımdosta güven veren düşmana turnusol olan türden bir güzellik seninkisi
Öyle imtihandan geçirecek bi güzelliğim yok.
konu sahibini örnek almak lazım, tırım tırım sevgili kaçırılası bir aura yaratmak için güzel olmaya gerek yok zaten, güvenilir durma, mütevazı olma yetercok mutevazilik yapiyosun
Aynen katılıyorum. Konudaki arkadaş çok güzel bir kız gerçekten de . Bazı insanların güzellik anlayışını merak ediyorum ya . Tornadan çıkma gibi aynı estetik yanak dudak burun badem göz bilmem ne ... o olmadan güzel gelmiyor veya renkli gözFarklı fotoğraflardır benimkinde makyajsızdı. Makyaj yapmak kötü bir şey değil zaten onu demek istemedim doğallığından bahsettim. Ortalamanın üzerinde bence ya illa güzel olmak için renkli göz mü lazım. Bir de erkekler seviyor böyle masum minyon yüzleri
ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.
nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.
alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.
ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..
konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen
Kaldı ki bir erkek tarafından değer görmek sevilmek vs bunlarda güzelliğin elbette etkisi vardır ama tek kriteri de değil ki. Ne güzeller var ne adamların elinde heba olmuş. Rusu çerkesi türkü hangi ırksa işte. Biraz kader kısmet , biraz enerji meselesi. Moskovada sokakta yürüyen her çok güzel kadına dur biz dünyaları verelim demiyor kimse. Güzellik de tek başına bir kriter değil ki. Konuda kızcağızı güzelliği ile eleştirip durmuşlar .ben avrupayi gezdim, güzelim oldu mu? konu sahibi gibi benzer konular da yasadim.
nedir bu hemcinselerimizin arasindaki kiskanclik pess.. teoriler de üretiliyor. kiz güzelse bile cinselligin afrikasinda yasiyor diye güzeldir diye kücümseniyor.
alemsiniz cidden.
biri güzelse güzeldir kabullenin sevinin hemcsiniz icin yahu. karsinizdaki insani güzel gördügünüz icin kendi icinizdeki güzellige sükredin.
ama etmezsiniz cunku iciniz güzel degil.
güzelseniz de herhalde birtek siz güzel olmak zorundasiniz..
konu sahibi tam sizin gibiler yüzünden zorluk yasiyor.
burda bile kiskandilar kizi resmen
Ha ha ha benim deO dedi bu dedi hale jale beynim yandi...kendinize duzgun arkadaslar edinin...sizde biraz frene basin
M muzlupuding beğeni geldi kalp kalbe karşıymış bayadır karşılaşmıyorduk. Hatta bugün aklıma geldinTek konu ne biliyor musunuz?
Kadın kadına güvenmiyor. Hem cinsinden korkuyor. Eşinin arkadaşıyla aldatacağından ya da onu beğenmesinden korkuyor. Tamamen özgüvensizlikten kaynaklı. Siz de biraz güzel iseniz DANGER!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?