Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Aynen ilk defa okunanı anlayan üye gördüm okumuş kadın farklı oluyor demek ki.

Başkası olsa ‘ siz bana köstek oldunuz, siz beni manipüle ettiniz’ diye cırlardı 😂 sanki babamızın kızı, iyiliğine uğraşıyoruz kötü oluyoruz bazı üyelerde 🙄
Bazılarının kurtlu baklası kıymetleniyor laf edince ahahshsh

Sen bir de hostes misin sana inanamıyorum akıl tutulması yaşıyorsun kesinlikle mesleğine bir bak kendine şöyle bir bak Allah aşkına kimlere muhtaç hissettiğine de bir bak. Boşanmış 2 çocuklu alkolik adayı belki de alkolik kişilik değiştiren bir adam için 2 sene. Allah aşkına kismetlerini kapatma ya.

Konuyu açan benim

Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim biri gelip bana şu hikayeyi anlatsa salak misin kızım derim insan yaşamadan öğrenmiyor

Manipüle etmiş sizi. İnternetten ilişkide kullanılan manipüleleri araştırın

Ben bir kaçını söylüyüm : beni herkes istiyor kısmet çıkıyor eski eşim barışmak istiyor Benle, ben seni seviyorum manipülesi yapmış size ondan şans olarak görüyorsunuz.

Diğerlerini de isterseniz yazabilirim

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Her şeyi geçtim, içtikten sonra bana kötü davranıyor demeniz başlı başına bu adamdan uzak durmanız için yeterli.

Belli ki boşanmasının bir nedeni var. Parayı harcamayı bilmeyen, çocuklara da para ile babalık yaptığını sanan şımarık çocuk yetiştiren bir insanla olacağınıza yalnız olun daha iyi.

Hem emin olun daha iyi bir insanla denk gelme ihtimaliniz olur en azından yalnız olsanız. Şu anda asıl böyle saçma birisiyle birlikte olduğunuzu sanarak dahi vaktinizi harcıyorsunuz.

Konuyu açan benim

Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim biri gelip bana şu hikayeyi anlatsa salak misin kızım derim insan yaşamadan öğrenmiyor
O zaman ben sana diyim kizim salak misin? Parayi pulu gectim, 2 cocuklu herif ne münasebet icip gelip bana saracak, eski iliskilerimi didikliycek, dönsün kendine baksin dangoz, içip döver bu bu herif seni, ahanda buraya yazıyorum

Buraya konu açıyorsunuz ama verilen fikirler acaba uygulanacak mı emin değilim. Yorumlarda bir kişi bile devam et dememiş. Bence bunu iyi düşün.
Benim fikrime gelincede; İçmeyi seven, ama ağzı ile içemeyen, içince öküzleşen biri var karşınızda. Ve siz 2 yılınızı bu adama vermişsiniz. Şimdi yaşım geçiyor, çocuk için de son şanslar diye düşünüp bu yılana sarılıyorsunuz. Ama evlenince ben naptım diye saçınızı başınızı yolarsınız emin olun. Bu adamla olacağınıza bekar ölün daha iyi. Ayrıca yaşınızda ne var? Niye iyi biri çıkmasın karşınıza? Yeterki daha çok yıllarınızı bu adama kaptırmayın

Dünyada adam mı kalmadı, mis gibi mesleğin var elini sallasan ellisidir. Takmışsın -çok afedersin- bir hödüğe. Evlenmiş olmak için evlenirsen çok mutsuz olursun, bence evlenmek yerine bi an önce hayatından çıkartmalısın
Adam bas bas bağırıyor, seni mutsuz ederim evlenme benimle diye.

Evet 15 yıldır 😊
Hem de hostessin. 2 yılını bu adama heba etmişsin. 2 çocuklu adamla işin ne? Üstelik içince sapıtan biri. Evlensen İçip içip hakaret edecek, belki şiddet uygulayacak.Maddl olarak ta o eski eş ile çocuklarına yağdırırkem sen kendi geçimini kendin sağlıyacaksın. Sana katkısı ne ki bu adamın. Umarım ayrılırsın

Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor.
maddi konuları bilemem ama şu cümleniz o adamın yanlış kişi olduğunu gösteriyor zaten. yaşım geçiyor diye evlenmiş olmak için evlenmeyin sakın.
35 yaşındaydım evlendiğimde ikimizin de ilk evliliği kimse evde kalmıyor yani üzülmeyin

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Adamın hepneksi yönü..neden evleneceksinizki. ayrıca o evlenmek istemoyor gibi geldi bana

Size kendinizi değersiz hissettiren herşey ve herkesten uzak durun bence.

X