Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Siz çıldırmış olmalısınız. İki çocuklu herif çöpsüz üzümü bulmuş şükür edeceği yere ayı gibi içip s.çıp eskilerinizi mi yüzünüze vuruyor? Üstelik kendi karnını anca doyuruyor. Neden son şans muamelesi yapıyorsunuz ayıya, yokluk mu var?

O da biliyor bu kadının kendine fazla olduğunu manipüleye başlamış.Bizim saf da gollumluktan ( yüzüklerin efendisinde yüzük için herşeyi yapan Hobbit ) ay evlenmezsem evde kalırım ömür billah diye yiyor ne dese.

Adamın k.çında donu yok afra tafra yapıyor. Kapının önüne koyar normal düşünen bir kadın. Konu sahibi C Como bulunmaz hint kumaşı olarak görüyor dayıyı😂

Ay bide o kadar yüzsüz ki geçmiş ilişkilerini açıyor ulan çocuoğun var mala bak ya.
Kızımız da bu yastah sonra koca bulamam diyor ya Allah'ım sana geliyorum.
Bu ne koca merakı.
Suriyeli bul daha iyi valla.
Aptal herife bak bulmuş sessiz sedasız bir kadın vurdukça vuruyor hadsiz ayyaş.
37 değil 47 yaşında olsam selam vermem.

Bu şansı kaçırırsam demişsiniz ama şans nerde göremedim. Her şeyi bir tarafa bırakalım alkol alıp size kötü davranan bir aram var karşınızda. Evlenmek için evlenmeyin. Kötü kocadansa yalnızlık inanın bin kat iyidir. Para konusunda öncelikleriniz farklı bu ilişki içinde ciddi bir sorun. Çocuklu biriyle evlenmek gerçekten zor çünkü hep çocukları sizden önce gelecek. Eski eşi hep hayatınızda olacak. Bunları göze alamıyorsanız hiç o topa girmeyin.

Görüyorum ve artırıyorum 70 lık nene olsam yine bakmam bu çulsuz cocuklu ayıya

Koca kıtlığı başladı heralde 🙄 bu kadar defolu bi dayıya bile son şans gözüyle bakan kadınlar türemiş 😬
Artik neyin kafasiysa.
Adamda bence anlamış kadın ne derse desin gitmiyor iyice çıkarmış b...
Eski ilişkilerini yüzüne vuruyormus ulan gerizekalı 37 yaşında sağlıklı bir kadının ilişkisi olucak tabi.
Ay gerçekten pislik ya bu erkekler.

Bu erkekler nereden buluyor bu yüzü?
Ned demek kötü davranmak, eski ilişkilerinizi sorgulamak?
Aman yalnız kalmayayım diye idare ettiğiniz için oluyor bunlar.
Ortada kaçırılacak değil koşa koşa kaçılacak bir durum var.
Çocuklara, eski eşe gelmeden sizin ikili ilişkiniz berbat durumda zaten.

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Bazen yalnizlik evlenmek icin evlenmek yada bu son sansim diyerek yapilan evlilikten daha iyidir ne dersiniz? Çünkü bazi tatsiz ayrıntılar basbas bagiriyo burdayim basini yakma diye

Bu erkekler nereden buluyor bu yüzü?
Ned demek kötü davranmak, eski ilişkilerinizi sorgulamak?
Aman yalnız kalmayayım diye idare ettiğiniz için oluyor bunlar.
Ortada kaçırılacak değil koşa koşa kaçılacak bir durum var.
Çocuklara, eski eşe gelmeden sizin ikili ilişkiniz berbat durumda zaten.

Kadinlardan buluyorlar bu yüzü. Aman askim, tamam askim, haklisin hayatım, seni taniyacagimi bilsem kimseyle olmazdim askim... halbuki adamin ilk sorgusunda "senden oncesi seni baglamaz. Isine gelmiyosa herkes kendi yoluna" dense 2.kez sorma curretini kendinde bulamaz bu adamlar

Evlenmeyin
Zaten o adam sizden çocuk falan da istemez
Kritik yaştasınız
Muhtemelen tedavisiz de olmaz
Tedavi de bir ton masraf
Hiç maceraya atılmayın
Ayrılmış çocuksuz kişileri düşünebilirsiniz.

Haha şans mı diyorsun buna?
Kaç kendini kurtar. Ben boşanmış 2 çocuklu bir kadın olarak boşanmış çocuklu erkekleri istemem yani. Bundan kurtulursan eminim daha iyilerini görecektir gözlerin. Kabus gibi sevgili resmen beddua gibi 😬

Yaa böyle bir ilişki içinde olmaktansa yalnız ölmek daha iyi değil mi 🙄

İlk paragrafınızda anladım iyi bir baba olmadığını. Çocuğunu maddi tatmin etmeye çalışan iyi bir ebeveyn olamaz. Tatminsiz çocuk elde edebilir bununla.

Eski eşe gelince muhtemelen ardıyla içtiğini anlayınca defetti..

Kosullar belli. Alan razi, veren razi. Evlendikten sonra eski eş marka giyerken ben pazardan giyinmeyi sorun etmme diyorsaniz evlenin. Bu maddi kısım
Diger kisim ise 37 yasina gelmis bir kadinin eski iliskilerini sorgulayip, ithamlarda bulunmak neyin kafasi anlamadim. Evlenince emin olun her tartismada eski iliskilerinizi yuzunuze vuracak. Maddi sebepleri 2.plana atin, alkol alip size kotu davranmasi bile ayrilmaniz icin yeterli.
Bir de kendisi evlenmiş ayrılmış kadının eski ilişkilerini sorguluyor 🧐

Sen bu ilişkiyi şans olarak mi görüyorsun gerçekten adamın neden boşandığı çok belli değil mi? Her şeyi geç alkol alınca değişmesi bile çok korkunç ve ayrılma sebebi. 37 yaşındasın hiçbir zaman hiçbir şey için geç ya da erken değildir hayatın ne getireceğini bilemezsin

siz onun eski esini yani bosanmis oldugunu kabul ediyorsunuz da o sizin eskiden iliski yasadiginizi neden kabullenemiyor? maddiyatta cok onemli ama icip de size kotu davranmasi yasanacak olaylarin fragmani gibi. bu adam size siddet uygular gibi geldi bana. 2. planda kalma olayi ise her daim olacak. cocuk her seyden once gelir. yeri gelecek siz giydiklerinizden kisacaksiniz cunku sizin maasinizla buyuk ihtimal ev gecinecek, ama esinizin cocuklqri en lux yerlerden giyinecek. ve siz bu adama şansim diyorsunuz. hic sans gibi gorunmedi bana. hem neden karsiniza cikmis son kisi gibi dusunuuorsunuz ki? yine cikar ve kriteriniz cocuksuz biri olsun ki oncelikli hep siz olun

Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor.
Bu ilişkinin bence en temel sorunu bu kısım olmalı…Kuzenim bu yüzden boşandı. Kocası ağzıyla içemiyordu, içtikten sonra hem psikolojik hem fiziksel şiddette bulunuyordu, bir gece bıçakla kovalamış. Kardeşi yetişmese kuzenimi bıçaklayacakmış.

X