Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Çocukları evladiniz gibi gormeyeceksiniz eski eşi kiskanacaksaniz harcamalar vs. bunlar sorun ise sizin için bence evlenmeyin derim.

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
yazık etme kendine sırf yaşım geçiyor diye elin iki çocuklu adamının kahrını çekme kardeşim hayatının pişmanlığını yaşarsın.O iki çocuk sana kuma gibi olur yarın hep iyi olması gereken alttan alması gereken taraf sen olacaksın gelir evinide dağıtır kirletirde şunu al şuraya koy desen batar hiç bulaşma cicim ayı geçer hatta cicim ayı olmaz bile anneleri sırf rahat edeme diye başına gönderir benim kuzenimin öyle oldu çocuksuz biriyle evlen tecrübeyle sabit elin çocuğuda adamıda acımaz sana

Siz vazgeçsenizde bu çapsız adam vazgeçmez kolay kolay.
Aklınız karışırsa lütfen burayı okuyun tekrar tekrar. Kararınızdan dönmeyin sakın.
Siz değerlisiniz ve çok daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.
Çok mutlu olun.
Bütün bu sayfaları tüm bu yorumları kelime kelime ezberledim biliyo musunuz kötü hissettikce açıp okuyorum ve güçleniyorum...

Bütün bu sayfaları tüm bu yorumları kelime kelime ezberledim biliyo musunuz kötü hissettikce açıp okuyorum ve güçleniyorum...
bende tekrar imzamı atıyorum sakın kendine yazık etme o iki çocuk kuman olacak asla karı koca başbaşa bi aile olamazsınız

çocuk isteği için evleniyorsanız, kurumdan koruyucu aile olmak isteyin... hem bir çocuğa yuva olursunuz hemde yanlız kalmazsınız... elin adamı için bir sürü acıya değer mi? size değer vermiyor..

Böyle biriyle olacağıma yalnız yaşarım hem de krallar gibi.

Siz her zaman 2. hatta 3.planda olacaksınız en özel günlerde ilk ailesini görmeye gidip sizi yapayalnız bırakacak, kaldı ki alkol alınca kendini kaybeden korkunç biriymiş.

ASLA DEĞMEZ ASLA

Bu arada eski eşiyle niye ayrılmışlar?
Herseyime karışıyordu demişti bana arkadaşlarımla cikmama, spora gitmeme, tüm sosyal hayatıma vs.. sonra aramızdaki sevgi bitti ve uzaklaştık demsiti
Muhtemelen şu içinde bulunduğunuz ruh halini erkek arkadaşınız da faslasıyla hissettiği ve ondan başka çareniz olmadığını düşündüğü için, bunu size karşı kullanıyor. Bilinçli olduğuna da eminim.
Ben olmasam zaten başkasıyla bir geleceği yok diye bir rahatlık içinde ama kusura bakmasın, onun tercih edilecek bir tarafı yok asıl sizin açınızdan.
Dürüst olun kendinize, adamın gelir durumu iyi anladığım kadarıyla. Sizi çeken kısmı bu mu?
Eğer cevabınız samimiyetle hayır ise, bu adamla olmaz. Yalnız ve onurlu ölün gerekirse ama buna katlanmayın.
Ayrıca ne biliyorsunuz başka seçenek olmadığını?
Hayat bu.
Adamin inanın maddi durumu normal. Bende zaten ona yakın kazanıyorum hatta evlenseydik benim evimde yasaycatik. Çocuklar ile ilgili söylediğim kismi da yanlış anlayanlar olmus iyi bir baba zaten harcamali en iyi okullarda okutmali en güzel şeylerle beslemeli benim Kastım o değil çocuklara sadece lüks harcamalar yaparak iyi baba olduğunu zannediyor

Herseyime karışıyordu demişti bana arkadaşlarımla cikmama, spora gitmeme, tüm sosyal hayatıma vs.. sonra aramızdaki sevgi bitti ve uzaklaştık demsiti

Adamin inanın maddi durumu normal. Bende zaten ona yakın kazanıyorum hatta evlenseydik benim evimde yasaycatik. Çocuklar ile ilgili söylediğim kismi da yanlış anlayanlar olmus iyi bir baba zaten harcamali en iyi okullarda okutmali en güzel şeylerle beslemeli benim Kastım o değil çocuklara sadece lüks harcamalar yaparak iyi baba olduğunu zannediyor
Ayrıldınız mı kendisinden şu an aranız nasıl

10 gün oldu bu konuyu acip aslında hep zihnimin köşesinden geçen ama kendime yüksek sesle söylemeye cekindiğim şeyleri burda hemcinslerimden duyalı. Kac kere açtım okudum her satırı ezberledim... Niye hala buraya yazıyorsun derseniz hem: çok güçlüyüm ben asla kararimdan dönmedim kendimle gurur duyuyorum belki duymak istersiniz diye hem de o beni kuyudan çıkaran cümlelerinizi hep duyup hep okuyayim diye. Işık oldunuz var olun 🙏

Adamın sizin geçmişinize takılması, sizi vurması en büyük sorun bence:KK14: Tamam kimsenin geçmişten vurmaya hakkı yok ama evlenmiş 2 tane çocuk yapmış sonra boşanmış bir insandan bahsediyoruz bence gerekirse sonsuza dek yalnız kalın ama sırf geç kaldım, son şansım diyerek hareket etmeyin, pişman olma ihtimaliniz çok daha fazla.

10 gün oldu bu konuyu acip aslında hep zihnimin köşesinden geçen ama kendime yüksek sesle söylemeye cekindiğim şeyleri burda hemcinslerimden duyalı. Kac kere açtım okudum her satırı ezberledim... Niye hala buraya yazıyorsun derseniz hem: çok güçlüyüm ben asla kararimdan dönmedim kendimle gurur duyuyorum belki duymak istersiniz diye hem de o beni kuyudan çıkaran cümlelerinizi hep duyup hep okuyayim diye. Işık oldunuz var olun 🙏
noldu kardeş adamla evlenmekten vaz mı geçtin? eğer öyleyse helal olsun.

En doğrusunu yaptınız, umarım hep çok çok daha mutlu olursunuz 💐

En doğrusunu yaptınız, umarım hep çok çok daha mutlu olursunuz 💐
en doğru kararı verdin bi an bile pişman olmayacaksın emin ol kardeşim bu devirde elin hanzosunu besleyene kadar yalnız yaşa sen bebek çok istiyosun ama unutma kendine sadece eş değil çocuğuna babada seçiyosun şunu düşün çocuğuma böyle bir baba nasıl olur sadece maddiyat değil ayrıca alkol benim kırımızı çizgimdir bugün az içer yarın artarak devam eder belki

başlık sanki cocuklar sorunmuş gibi açılmış ama cocuklar en önemsiz sorun şu anda. ben okurken darlandım, biraz cendereye girermişsiniz gibi geldi evlenince. bence evlenmeyin böyle bi adamla çocuklardan bağımsız.

+sonradan gördüm bitirmişsiniz, tebrik ederim en iyisini yapmışsınız. sizin adınıza mutlu oldum :)

Eski ilişkilerinizi sorgulamak onun ne haddine boşanmis 2 çocuklu hala eski ilişki sorguluyor ozguvene bak

X