Keşke kadınlarımız şu herif istemiyor diye iş hayatını bırakma huyundan vazgeçseler.
Bunu söylediğimde önce kadınlardan tepki alıyoruz. Yok çocuğumu kendim büyüttücem yok bütün erkekler aynı değilmiş gibi.. sonra böyle ortada kalıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kadınlarımız şu herif istemiyor diye iş hayatını bırakma huyundan vazgeçseler.
Sizce bu reva mı? İnsanın kafasinda planlar yapip hayat arkadaşını devre dışı birakmasiAdam kafasında çoktan senaryoyu kurmus, siz de yolunuza bakın derim.
Hayatta vermez evi üzerime ,1,5 ne ki hazıra dağ dayanmaz evide versin üzerinize iş yok güç yok video ile hemen tutturup para kazanmanız zor ek iş olur o gerçek bir iş lazım
Benden büyüktü ben evlendigimde 22 o ise 32 yaşındaydı.32 yaş bir erkeğin hele ki doğulu bir erkeğin evlenmesi için geç.bana çok aşık oldugu için evlenmişti.el üstünde tutuyordu.evde huzurlu mutlu olunca isteklerimi oteledim bende.Siz neden bütün hayatınızı onun kontrol etmesine izin verdiniz ki?
Çok haklısınız ama onlar ellerimizdeki bütün kiliclari alınca bir halt zannediyirlar kendilerini ve daha çok yukleniyorlar.cocuklar olmasa bir dakika katlanmamBelki ben kadın değilim ama sen asla adam değilsin deyin. Bu erkek konuları beni çok sinirlendiriyor. Gencecik kadınlar turşu tipli adamlara kendilerini ezdiriyor yahu.
Tamam işte sizde bu sözleri unutmayın. Kadın olun kendinize bakın, cocuklarınıza odaklanın. Bence hâlâ kendiniz için yapabileceğiniz bişeyler vardır. Cocuklarına bakacak bir babaya benziyor, evide bırakacakmış, sizd verdigi yüklü parayıda kendinize arsa, araba, bulabiliyorsanız o fiyatlara küçükte olsa ev bu
Gibi yatırım aracı olarak kullanın bence. Birde iş bulursanız kendınıze, bence gayet güzel olur. Hem hayat bu ınsanlar kac yasındsn sonra tekrar evleniyor. Belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence korkularınızla yüzleşin, tedirgin yaşamaktan daha iyidir bence
Evi bana bırakmıyor ,çocuklar 18 yaşına kadar kalırsın diyor.bende o parayı faize yatırmayı düşünüyordum.cunku iş bulmak hadi buldum asgari ücret 8-10 saat çalışmak ,çocuklar evde daha tek kalamazlar , düzgün bir iş bulmaliyim.universite okumak yetmiyormuş.uzun zamandır hayat dışı kalmışım.Tamam işte sizde bu sözleri unutmayın. Kadın olun kendinize bakın, cocuklarınıza odaklanın. Bence hâlâ kendiniz için yapabileceğiniz bişeyler vardır. Cocuklarına bakacak bir babaya benziyor, evide bırakacakmış, sizd verdigi yüklü parayıda kendinize arsa, araba, bulabiliyorsanız o fiyatlara küçükte olsa ev bu
Gibi yatırım aracı olarak kullanın bence. Birde iş bulursanız kendınıze, bence gayet güzel olur. Hem hayat bu ınsanlar kac yasındsn sonra tekrar evleniyor. Belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence korkularınızla yüzleşin, tedirgin yaşamaktan daha iyidir bence
Bazen sevmek de iki kişinin anlaşması için yeterli olmayabiliyor. Ama bunun sinyallerini vermiş olmalı. Kararı o almadıysa kim aldı? ''sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor'' Ya geçmişin alttan almaları psikolojik olarak ortaya çıktı ya da boşanmak için suçu size atmaya çalışıyor. Boşanmayı isteme nedeni olarak ne diyor?
Senin yüzünden bitiyor diyor.Bazen sevmek de iki kişinin anlaşması için yeterli olmayabiliyor. Ama bunun sinyallerini vermiş olmalı. Kararı o almadıysa kim aldı? ''sen bu hale getirdin yazık değil mi yuvanıza çocuklara gibi söylemler üstüne hakaretler üstüne gidiyor'' Ya geçmişin alttan almaları psikolojik olarak ortaya çıktı ya da boşanmak için suçu size atmaya çalışıyor. Boşanmayı isteme nedeni olarak ne diyor?
Sanırım sizde benden büyük beni el üstünde tutar diye düşündünüz fakat öyle olmuyor.. Ablamın eltisi de benzer düşüncelere kapılıp evlilik yapmış. Oda şimdi ortada boşanma olmasada eşi tarafından insan yerine konulmuyor. Maalesef bazı adamların sevgisi bitince yada başkasını bulunca çok zalim oluyorlar.Benden büyüktü ben evlendigimde 22 o ise 32 yaşındaydı.32 yaş bir erkeğin hele ki doğulu bir erkeğin evlenmesi için geç.bana çok aşık oldugu için evlenmişti.el üstünde tutuyordu.evde huzurlu mutlu olunca isteklerimi oteledim bende.
Kesinlikle çok doğru söylediğiniz.ve ben sporcuyum bakımlı incecik hoş bir bayanım.beni kadın olmamakla suçluyor.surekli bir ezik düşürme çabası.eltinizin kaç yaş vardı kocasıyla aradindaSanırım sizde benden büyük beni el üstünde tutar diye düşündünüz fakat öyle olmuyor.. Ablamın eltisi de benzer düşüncelere kapılıp evlilik yapmış. Oda şimdi ortada boşanma olmasada eşi tarafından insan yerine konulmuyor. Maalesef bazı adamların sevgisi bitince yada başkasını bulunca çok zalim oluyorlar.
13 yaş var.Kesinlikle çok doğru söylediğiniz.ve ben sporcuyum bakımlı incecik hoş bir bayanım.beni kadın olmamakla suçluyor.surekli bir ezik düşürme çabası.eltinizin kaç yaş vardı kocasıyla aradinda
Aynı sayılır.ablanizin eltisi aldatiliyor mu,yada boşanma neden olmuyor?13 yaş var.
Defalarca farklı kadınlar aldatıldı. Halende aldatılıyor. Kadının genetik bir hastalığı olduğu için çalışamıyor sırf yüzden boşanamiyor.Aynı sayılır.ablanizin eltisi aldatiliyor mu,yada boşanma neden olmuyor?
ÜzüldümDefalarca farklı kadınlar aldatıldı. Halende aldatılıyor. Kadının genetik bir hastalığı olduğu için çalışamıyor sırf yüzden boşanamiyor.
Sizi suçluyorsa o kafasında bitirmiş bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum. Siz ne yapmaya karar verdiniz?Senin yüzünden bitiyor diyor.
Kafasında bitiren biri suçlamak yerine artık istemiyorum seni demez mi? Sürekli suclayinca ben acaba duzelirsem tekrar iyi oluruz gibi bir kanıya kapılıyorum.Sizi suçluyorsa o kafasında bitirmiş bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum. Siz ne yapmaya karar verdiniz?
Suçlama durumu kişinin karakteriyle alakalı bir durum.Kafasında bitiren biri suçlamak yerine artık istemiyorum seni demez mi? Sürekli suclayinca ben acaba duzelirsem tekrar iyi oluruz gibi bir kanıya kapılıyorum.
Ev ne zaman alındı eğer evlendikten sonra ise zaten yarısı sizin yok öyle çocuklar 18 yasına gelinceye kadar oturursun evi satıp parasını bölüşün madem evlendikten sonra alındıysa size vereceği 1.5 milyonuda koyarsanız küçük bir ev alırsınız kendinize.Aslında ben çok özgür ruhlu bir kadınım.bana 1,5 milyon vericegini,çocukların velayetini vericegini ve onlar 18 yaşına gelene kadar evde kalabileceğimi onun gideceğini teklif etti. Fena değil teklifi düşünunce.ama işte yalnız olmak ,uzun zamandır bir eşle biliniyorum ve bir şekilde evde yardımcım oluyordu varligini bilmek yeterliydi.