Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

Sakın evlenmek gibi bir hataya düşmeyin. Yaşınız geçiyor diye düşünmeyin. Sizin gibi yüzlerce bayan var evlenmemiş olan, evlenmeyi neden bu kadar önemli ve yaşamak için hayati önem taşıyan bir şey gibi görüyorsunuz. Bu adamla evlenseniz bile çok sürmez gibi geliyor ve yine o korktuğunuz yalnızlığa geri dönersiniz. Paranızı kazanıyorsunuz, bence hayatın tadını çıkarın. Evlenen de ölüyor, bekar kalan da ... Hepimizin sonu bir avuç toprak , sakın bu adamla devam edip hayatınızı zindan çevirmeyin.

Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor.
Boşanma sebebi belli oldu kadının.
panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım.
Ne için panik yaptınız ?
Kocasız kalırım diye mi ?
Merak etmeyin yalnızlıktan ölmüyor kimse, aksine kıymetini bilene cennet :)

Yalnız ölmeyeyim derken her gün ölmek isteyeceğiniz saçma sapan bir evliliğe kalkışmayın.

Para durumuyla ilgili eski eşine ve çocuklarına harcayan size de harcar evlenince diye düşünüyorum. Parayı önemseyen biri değil demek ki? Yani size bunu düşündüren ne oldu siz ve çocuğunuz olursa para harcamayacak mı bunu mu ima etti yoksa? Değilse onlar nasıl harcıyorsa sizde harcayın cidden öyle değerli oluyosunuz.. Malesef acı ama gerçek…
Onun harici büyük problem alkol alınca sapıtması bence. Bu büyük sorun bizde eşimle alkol alırız ama eğlenceli geçer sonrası falan. Böyle insanlar tehlikeli bence. Yarın öbürgün aynı evde yaşayınca size zarar vermeyeceğinin garantisi yok. Yaş 37 diye acele etmeyin iyice ölçün tartın.

Muhtemelen şu içinde bulunduğunuz ruh halini erkek arkadaşınız da faslasıyla hissettiği ve ondan başka çareniz olmadığını düşündüğü için, bunu size karşı kullanıyor. Bilinçli olduğuna da eminim.
Ben olmasam zaten başkasıyla bir geleceği yok diye bir rahatlık içinde ama kusura bakmasın, onun tercih edilecek bir tarafı yok asıl sizin açınızdan.
Dürüst olun kendinize, adamın gelir durumu iyi anladığım kadarıyla. Sizi çeken kısmı bu mu?
Eğer cevabınız samimiyetle hayır ise, bu adamla olmaz. Yalnız ve onurlu ölün gerekirse ama buna katlanmayın.
Ayrıca ne biliyorsunuz başka seçenek olmadığını?
Hayat bu.

Hangi Şansı kaçırırsan güzelim adam gayet tıkirinda sen kaç kurtar kendini

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
"37 yaşındayım, son şansım" demene binaen yaziyorum; seçici davranmış, beklemişsin, bu koşullara ve sana kötü davranabilen birine razı olmak için miydi gerçekten? Beni seviyo, normalde iyi biri falan deme lütfen, normalde herkes iyi.

O adamın belli ki zaten bir ailesi var, seninle olacak evliliği ikinci bir ailesi gibi olacak ve herkesin ailesine harcadığı vaktin yarısı kadarını harcayabilecek senin için, ayrıca eski ilişkileri sorgulamak nedir, bunu alkollüyken yapması da bence yumuşatıcı bir sebep değil.

Merhabalar bu forumda ilk defa bir konu acıyorum. Ben 37 yaşındayım daha önce hiç evlilik yapmadım. Yaklaşık 2 yıldır 42 yaşında önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocuğu olan bir bey ile birlikteyim. Evlilik düşünüyorum. Erkek arkadaşım çocuklarına çok bağlı ve ilgili ki bu bence çok güzel bisey haftada üç gün çocuklarını alır maddi manevi ilgilenir. Burayı çok özür dileyerek yazıyorum kimseyi inanın kırmak yanlış cümle kullanmak istemiyorum ama baktığımda erkek arkadaşım tüm gelirini çocukları için harcıyor. Kendisi, eski eşi ve hatta çocuklar lüks harcamaya inanilmaz alışmış bunu örnekle nasıl anlatırim bilmem ama kıyafetlerinden tüm elektronik aletlerine kadar en son çıkan markalar. biz evlenip çocuk yaptığımızda eğer ben çalışmazsam çocuğumu büyütmem imkansız görünüyor. Ben de çalışıyorum isimden memnunum ama ne bileyim öyle harcamak aklima gelmiyor yeterki yakissin pazardan bile giyinirim. Ama erkek arkadaşımın kizi yeni alınan mont colombia değil de zara'dan alındı diye kıyametler koparıyor. Maddi acıyı geçtim ben hep ikinci plandayim tabi bisey demiyorum çocukların hakkı ama kendimi kötü hissediyorum. Hep evde yalnız oturuyorum. Birde şöyle bir konu var erkek arkadasim alkol almayı çok sever dışarı çıkar arkadaşlariyla güzel mekanlarda oturur ona göre hesap öder. Yani buna da hadi bisey demiyorum ama yani yazık değil mi paraya. Ve bide içtikten sonra bana kötü davranıyor başka bir insan oluyor hic bisey bulamasa benim geçmiş ilişkilerimi sorguluyor bana kötü ithamlarda bulunuyor. Yazdıklarımda hatalı bisey yazıp yanlış bir cümle kurduysam peşinen özür dilerim. Artık panik yaptım 37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım. Bunlar normal şeyler mi ben mi abartıyorum yoksa ilişkiyi bitirmeli miyim?
Bu şansımı da kaçırırsam diyorsunuz da, şans mı bu?.?

Alkol problemi var, içince kötü davranıyor. Ee bu adam haftanın 3 günü çocuklarla, 2 günü de içerse, kalan 2 'iyi' gün yetecek mi size??

Yalnız olmak korkunç bir şey mi ki size kötü davranan birine mecbur hissediyorsunuz?
Bir de evlilik paylaşmak demekken hep sizden gidecek belli.
Savruk birine yedirmeyin paranızı.

Merhaba konuyu açan benim konuya ek yapmayı beceremiyorum ilk defa konu açtım da acemiyim ondan bende araya yazıyorum sizlere cevap olarak. Hepinize ayrı ayrı o kdr teşekkür ediyorum ki dünden beri o kdr güçlü hissediyorum ki. Değer verip bir cümlede olsa bana cevap yazan cümleleri ile bana guc veren güzel kalpli kadınlar çok mutlu olun🙏

Merhaba konuyu açan benim konuya ek yapmayı beceremiyorum ilk defa konu açtım da acemiyim ondan bende araya yazıyorum sizlere cevap olarak. Hepinize ayrı ayrı o kdr teşekkür ediyorum ki dünden beri o kdr güçlü hissediyorum ki. Değer verip bir cümlede olsa bana cevap yazan cümleleri ile bana guc veren güzel kalpli kadınlar çok mutlu olun🙏
Naptınız görüştünüz mü ego balonu ile?

37 yaşındayım ve bu şansı da kaçırırsam yalnız ölücem diye düşünmeye başladım.
Böyle biriyle evlenmektense yalnız kalın rahat mı battı size acaba bela aramayın lütfen yaşınızda ne varmış ayrıca bi tanıdığım 40 yaşında evlendi çocuğu oldu ayy lütfen dikkat edin başınızı yakmayın evlilik öyle sandığınız gibi basit bir şey değil kaçın o adamdan

Sizin adınıza sevindim,böyle ayı çok bu memlekette elini sallasan mutlaka bir ikisine çarpar.Bencil , egoist bir adam için geri kalan hayatını inanki yakmaya değmez.Gezin , dolaşın ,hayatın tadına bakın.Yok eski karısı,yok çocukları,geçim derdi, alkol problemi,sovmesi,ezmesi derken.....geri kalan hayatı bedenen ve ruhen çökerek yaşamaya değmez.

Evlendiğinizde ve çocuk yaparsanız tabiki sizin de hakkınız var. Eşiniz ödemeleri ona göre dengeleyecek.. zara monta yetiyorsa parası diğer kızına da sizin çocuğunuza da ona göre alacak. Bence sorun olan kısım bu değil. Adam içip sacmalayan bir tipse size kötü davranıyorsa siz buna takılın. Böyle bir adamla evlenmeyin. Eski eşi ile neden boşanmış onu net öğrenin? Şiddet vs varmiydi acaba?

Siz vazgeçsenizde bu çapsız adam vazgeçmez kolay kolay.
Aklınız karışırsa lütfen burayı okuyun tekrar tekrar. Kararınızdan dönmeyin sakın.
Siz değerlisiniz ve çok daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.
Çok mutlu olun.

Sakın evlenme o adamla, hayatın zindana döner.

X