Bekar bayan önceden evlilik yapmış çocuklu bir erkek

C Como sen bu ilişkiye ne yazsak da devam edeceksin gibi, o vibeyi aldım senden.

Baksana sana yapmadığı kalmamış parasını full harcayan bir ‘kılçıklı’ kısmete şans gözüyle bakıyorsun.

Ayrılmayacaksan bence bizi de yorma konuyu kilitlet yönetimden

Vallahi mesajları okudukça keriz aydınlanması yaşadım a benim canım bacılarım ağızlarınıza sağlık ♥️♥️♥️

Emin ol aslaaaa sana uygun biri değil daha iyilerini hak ediyorsun 😘 o herif senin gibi çöpsüz üzümü rüyasında göremez.

Umarım kendin gibi çöpsüz üzüm biriyle tez evvel karşılaşıp çoluk çocuğa karışırsın tez evvel 🤲🏻

Zaten baştan anlaşamazlar.Biri colombia diyor biri pazar.

Ooo o adam çocuğa gelince colombia der hanımefendi zaradan alsa pahalı der bu sekmez yani.

Colombia çok pahalı ya, bi tane montum var 2018 de aldım bayramlık alınmış bebeler gibi mutlulukla giyiyorum hâlâ 🙃

Öyle böyle bir marka değil Nirvana pahalılıkta.

Zara’dan almış olsa bir şey demezdim ne var giyer marka diye ama colo sıkıntı, ev batırır

Vallahi mesajları okudukça keriz aydınlanması yaşadım a benim canım bacılarım ağızlarınıza sağlık ♥️♥️♥️
Ahh keşke bütün buraya yazan bacılar senin gibi olsa da bir aydınlanma yaşasa. Helal kız sana bas k.çına tekmeyi, profilindeki mesleğin doğruysa hostesmişsin ne güzel mesleğin var bu boş tenekeye mi kaldın 👯‍♀️

Colombia çok pahalı ya, bi tane montum var 2018 de aldım bayramlık alınmış bebeler gibi mutlulukla giyiyorum hâlâ 🙃

Zara’dan almış olsa bir şey demezdim ne var giyer marka diye ama colo sıkıntı, ev batırır
Şimdi bir şey demek istemiyorum ama konu sahibi evlense,eski eşi eşek gibi alacak der.Evlenmeden önce alıyordu evlendikten sonra da alacak der.Rızk işleri işte.

7.500 tl olmuş bir mont 🥺

Ahh keşke bütün buraya yazan bacılar senin gibi olsa da bir aydınlanma yaşasa. Helal kız sana bas k.çına tekmeyi, profilindeki mesleğin doğruysa hostesmişsin ne güzel mesleğin var bu boş tenekeye mi kaldın 👯‍♀️

Aynen ilk defa okunanı anlayan üye gördüm okumuş kadın farklı oluyor demek ki.

Başkası olsa ‘ siz bana köstek oldunuz, siz beni manipüle ettiniz’ diye cırlardı 😂 sanki babamızın kızı, iyiliğine uğraşıyoruz kötü oluyoruz bazı üyelerde 🙄

Aynen ilk defa okunanı anlayan üye gördüm okumuş kadın farklı oluyor demek ki.

Başkası olsa ‘ siz bana köstek oldunuz, siz beni manipüle ettiniz’ diye cırlardı 😂 sanki babamızın kızı, iyiliğine uğraşıyoruz kötü oluyoruz bazı üyelerde 🙄
Millet hostes olur iş adamı bulur bizim kızın şansına düşene bak 😒

Konuyu açan benim
Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim

Konuyu açan benim
Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim biri gelip bana şu hikayeyi anlatsa salak misin kızım derim insan yaşamadan öğrenmiyor

Konuyu açan benim

Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim
Deme deme öyle şeyler yasak burada. Herkes bir akıl tutulması yaşar üzülme, önemli olan bunu farkedip hatadan dönmek. Ben de 36 yaşındayım kız ne var yaşımızda çıtır çıtırız 👯‍♀️ bu olacağına hiçbiri olmasın daha iyi. Layığın bir adamla ol senin layığın bu değil.

Konuyu açan benim

Evet hostesim kendi çapımda akıllı tutumlu bir insanim ama diyorum büyü yapıldı herhalde bana bak hicbiseyi görmemişim biri gelip bana şu hikayeyi anlatsa salak misin kızım derim insan yaşamadan öğrenmiyor
Hostes misiniz gerçekten?

X