umarım tamamen kaldırılmıştır.. birçok üye sırf beğeni almak için trübine oynuyor.. herkesi katmıyorum kesinlikle güzel olanı kayde değer olan şeyleri beğenmek tabiki gayet normal ama burda çok şahit oldum bir sorun belirtildiğinde çoğunluk neyi savunuyorsa azınlığın üzerine gidip beğenileri alıyor.. şimdi beğeni alsa nolur sanki paramı, mal, mülk mü geliyor diyebilirsiniz ama popülerliğini arttırmak isteyenleride unutmamak lazım..
bu konuyu kişisel sorunlarda gözlemlediğimi belirteyim.. yani bir derdim var, eşi, arkadaşı,.. ile olan konuların yazıldığı yerde daha çok rastlıyorum.. (!) birebirde bizzat şahit olduğum zamanlarda olmadı değil..
Bence de tamamen kaldırılmamıştır
Ama ilk fark ettiğimde tuhaf oldum şaşırdım.Yorum beğenecektim baktım tuş yok
aynen bende o kadar alismisim tam begenecem bi yorumu bakiyorum tus yok hatta simdide aynisi oldu senin bu mesaji begenecektim okla gittim o tarafa anam begen yok
Ama hakkaten eksikliğini çok hissediyorum karşıma bi ton "beğeneceğim" yorum çıkıyor beğenemiyorum
bende bendee mesela biri benle ayni fikirde yorum yazmak yerine onun yorumunu begeniyorsun oluyor bitiyor simdi illaki sende yazmak zorunda kaliyorsun
umarım tamamen kaldırılmıştır.. birçok üye sırf beğeni almak için trübine oynuyor.. herkesi katmıyorum kesinlikle güzel olanı kayde değer olan şeyleri beğenmek tabiki gayet normal ama burda çok şahit oldum bir sorun belirtildiğinde çoğunluk neyi savunuyorsa azınlığın üzerine gidip beğenileri alıyor.. şimdi beğeni alsa nolur sanki paramı, mal, mülk mü geliyor diyebilirsiniz ama popülerliğini arttırmak isteyenleride unutmamak lazım..
bu konuyu kişisel sorunlarda gözlemlediğimi belirteyim.. yani bir derdim var, eşi, arkadaşı,.. ile olan konuların yazıldığı yerde daha çok rastlıyorum.. (!) birebirde bizzat şahit olduğum zamanlarda olmadı değil..
AynenBen de onu çok yapıyordum. Benim fikrimin aynısını yazmışsa beğen yapıyordum tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?