begen tuşu kayboldu

beğen tuşu olsunmu

• o ne ki?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    200
  • Anket Kapalı .
2 gündür foruma girememiştim beğen tuşuna o kadar alışmışım ki yorumların altında beğen olmadığı hemen gözüme çarptı.:26:

Güzel bir uygulama olmuştu neden vazgeçildi :44:

Beğen tuşunu geri istiyoruz :36::36:

Daha önceki bakımdan sonra da bi süre açtığımız konular kaybolmuştu
Bi süre sonra düzelir diye düşünüyorum
Tamamen kaldırıldığını düşünmüyorum kaldırılmasın yahu :26:

Bence de tamamen kaldırılmamıştır :15:

Ama ilk fark ettiğimde tuhaf oldum şaşırdım.Yorum beğenecektim baktım tuş yok :53::52::1:

umarım tamamen kaldırılmıştır.. birçok üye sırf beğeni almak için trübine oynuyor.. herkesi katmıyorum kesinlikle güzel olanı kayde değer olan şeyleri beğenmek tabiki gayet normal ama burda çok şahit oldum bir sorun belirtildiğinde çoğunluk neyi savunuyorsa azınlığın üzerine gidip beğenileri alıyor.. şimdi beğeni alsa nolur sanki paramı, mal, mülk mü geliyor diyebilirsiniz ama popülerliğini arttırmak isteyenleride unutmamak lazım..

bu konuyu kişisel sorunlarda gözlemlediğimi belirteyim.. yani bir derdim var, eşi, arkadaşı,.. ile olan konuların yazıldığı yerde daha çok rastlıyorum.. (!) birebirde bizzat şahit olduğum zamanlarda olmadı değil..

umarım tamamen kaldırılmıştır.. birçok üye sırf beğeni almak için trübine oynuyor.. herkesi katmıyorum kesinlikle güzel olanı kayde değer olan şeyleri beğenmek tabiki gayet normal ama burda çok şahit oldum bir sorun belirtildiğinde çoğunluk neyi savunuyorsa azınlığın üzerine gidip beğenileri alıyor.. şimdi beğeni alsa nolur sanki paramı, mal, mülk mü geliyor diyebilirsiniz ama popülerliğini arttırmak isteyenleride unutmamak lazım..

bu konuyu kişisel sorunlarda gözlemlediğimi belirteyim.. yani bir derdim var, eşi, arkadaşı,.. ile olan konuların yazıldığı yerde daha çok rastlıyorum.. (!) birebirde bizzat şahit olduğum zamanlarda olmadı değil..

sizinle aynı fıkırdeyım .ozellıkle bır derdım var kosesın de bu dedıgınıze gercekten cok rastlıyorum .sırf dıkkat cekıcem populer olucam dıye ,konu sahıbının derdıne fıkır vermek yerıne saldıran cok uyeye rastladım .dediğiniz gıbı populer olmaya calısanlar da var .bır uyenın huzursuzluk cıkarması bıle ,o konunun amacını asmaya yetıyor .tahmınımce bu begen butonu bu yuzden kaldırıldı .begen butonu olsa da olur olmasa da olur.

Bence de tamamen kaldırılmamıştır :15:

Ama ilk fark ettiğimde tuhaf oldum şaşırdım.Yorum beğenecektim baktım tuş yok :53::52::1:

aynen bende o kadar alismisim tam begenecem bi yorumu bakiyorum tus yok hatta simdide aynisi oldu senin bu mesaji begenecektim okla gittim o tarafa anam begen yok:60::60::60::60:

arkadaslar yorumlarinizi begenmek istiyorum ama begenemiyoruuuum:27:
begen tusu geri gelsiiiiin:62:
:52:

aynen bende o kadar alismisim tam begenecem bi yorumu bakiyorum tus yok hatta simdide aynisi oldu senin bu mesaji begenecektim okla gittim o tarafa anam begen yok:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60:

Ama hakkaten eksikliğini çok hissediyorum karşıma bi ton "beğeneceğim" yorum çıkıyor beğenemiyorum:60:

:60::60::60::60::60:

Ama hakkaten eksikliğini çok hissediyorum karşıma bi ton "beğeneceğim" yorum çıkıyor beğenemiyorum:60:

bende bendee mesela biri benle ayni fikirde yorum yazmak yerine onun yorumunu begeniyorsun oluyor bitiyor simdi illaki sende yazmak zorunda kaliyorsun:1::60:

bende bendee mesela biri benle ayni fikirde yorum yazmak yerine onun yorumunu begeniyorsun oluyor bitiyor simdi illaki sende yazmak zorunda kaliyorsun:1::60:

Aynen:60: Ben de onu çok yapıyordum. Benim fikrimin aynısını yazmışsa beğen yapıyordum tamam. :60:

Ama beğen kalkınca daha fazla gereksiz mesaj dolacak konulara
Ben katıldığım yorumları beğenip geçiodum şimdi alıntılayıp 'haklısın,katılıyorum,:46: ' gibi şeyler yazmak sorunda kalıyorum :52:

beğen butonu olsun olsun...,
çok pratikti..
fikrini beğendiğimiz,katıldığımız yaorumlar oluyor..
iki saat alıntılatıp katılıyorum, aynen,tşk ederim demek daha zaman kaybettirici:82:

Birileri bize bi açıklama yapsa iyi olacak
Geçici olarak mı kalıcı mı bilmek istiyorum yahu :kkk:

bayanlar burda yüzlerce aktif kullanıcı var ve geçici,bakım dolayısıyla bile kaldırılmış olsa dahi beğen butonu açıklamayı hak ediyoruz.

Yönetim neden bu konuda bu kadar sessiz kaldı anlam veremiyorum.

'beğen' butonu bence mesaj kirliliğini engelliyordu.

arkadaslar biraz sabredin yonetim her zaman sitede degil,siteye geldiklerinde eminim aciklama yapacaklardir sadece biraz sabir...:kkk:

Back