Bebişlere İhtiyaç Listesi

aaa evettt tacııı unutmuşuz :) Oysaki ben kuaförümle bile anlaştım doğurunca hastaneye gelip fön çekiceksin bana die :)

ellerine sağlık ozzge liste eksiksiz ve çok güzel olmuş....alışveriş yaparken çok yardımcı olacak....tşkr ederim.

ayyy canım cooook tesekkür ederzzz
Allah hayırlısıyla kolayca kurtarsın seni inşallah bu yazdıkların ne kadar makbule gecti anlatamam cok sagol canım

ne çok alıncak varmış ben hiç bişey almadım başlamam lazım artık gerçi büyük şeyleri anneler alcak ama küçükleride ben halledeyim demi

Ben şimdilik sadece 5 tane badiyle dijital ateş ölçer aldım. Babaneside takım almış, başkada bişey almadık daha.

bende bakım ürünlerinden başladım.. şampuan kremleri falan.. önümzdeki ay inş başlıcam giysilerini ihtiyaçlarını almaya:)

bizim kıyafet işleri bitti bakım ürünlerine ve benim pijama takımlarıma falan başlıcammmm bakalım burda bulabilecekmiyim kafama göree?????

evet dün başladım.. iki hastane çıkışı aldım.. biri 10 parça bir 5 parça:))havlusunu aldım.. yelek aldım.. şimdilik bu kadar.. kıızmdan kalanları da çıkarcam bakıcam bakalım başka ne gibi eksikleirmiz var.. ona göre ayarlıcam:))

çok güzel anlatmışsın canım
ellerine sağlık.

teşekkrler paylaşımın için harbiden alınacak ne çok şey varmış ama daha bana cok erken bunlrı hazrlamam icin neyse artk son 2-3 ayıma gıreyım cok zevkli olur sanrm bu alışveriş:)

liste lazım kızlar sayfayı güncel tutalım...:))
eline sağlık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…