bugün oğlum çok iştahlıydı.taaaaaaaaaaaaaaaam 2 tane burgu makarna yedi.4 kaşık da muhallebi.banyo yaparken küvetteki kuzularına saldırdı,onların oyuncak olduğunu anlatmak epey zor oldu.ahhhh unutuyordum,bisküvi istedi beyefendi.ben de sevinerek eline verdim.oturdu, halıda IIIIIIĞĞĞĞNNNNNNNNNNNNNN diye bağırarak araba muamelesi yaptı bisküvisine.
hakkaten çok iştahlıymış,o 4 kaşık muhallebi sabaha kadar tok tutar.
bizim Bilge banyoyu unuttu,nefret ediyor,günlük altını yıkamaya bile izin vermiyor.
Aman canım yaa çok diyip sakın azaltma madem iştahı yerinde yedir lütfen.zaten verdiklerin öyle kilo yapıcı sağlıksız besinler değilki.defne sabah 1 yumurta sarısı azıcık beyazı ve peynirden oluşan omlet yedi
ilk kez yaptım, sevdi daha olsa yiyecekti
150 cc civarı ıhlamur içti, birazda tahin pekmezli ekmek lokmaları verdim
yeterli yediğini düşünüp bıraktım, ne kadar versem yiyor, anlamadım walla
hava güzeldi dışarı çıktık biraz, büyük kavanozlardan mürdüm eriği elma yedi
eve gelince de 100 cc civarı mercimek çorbası
4 saat bekleyelim demişsiniz, ben beklemiyorum pek
aslında açlıktan ağladığı olmadı hiç ama verince de yiyor, geri çevirmiyor
çok mu yedikleri sizce yaa
akşam da balık yiyeceğiz
biz de muhallebi falan yok ama
defne sabah 1 yumurta sarısı azıcık beyazı ve peynirden oluşan omlet yedi
akşam da balık yiyeceğiz
defne sabah 1 yumurta sarısı azıcık beyazı ve peynirden oluşan omlet yedi
akşam da balık yiyeceğiz
füsfüs bencede çok değil benimki klasik kahvaltısını yapıyor bi tabak meyve karışımını bi kase yoğurdunu öğlen ve akşam birer kase çorba veya yemek yiyor yatmadan öncede 120 cc suyla yaptığım muhallbesini yiyor ama gel görki kilo 8.760 kg ama dibi delik kase 3-4 kez kaka yapıyor.durmuyo vücutta yedikleri.zaten dün kafam allak bullak oldu kiloya ve boya göre kafa önde gidiyor.beyin tomografisi istendi.bende 4 saat felan beklemiyorum vediğimi yiyor ama tv yoksa lokma yemiyor.nasıl kurtaracam bilmiyorum.oooooffffffffff offffffffffff.anam bizi 4 tane nasıl büyütmüş bilmiyom.:çok üzgünüm:
sağolun kızlar ya rahatladım biraz
kilo da fazla olunca tedirgin oluyorum bazen
ekmek, muhallebi, bisküvi, makarna falan vermemeye dikkat ediyorum yine de
fiko inşalah birşeyi yoktur bebeğinin canım, geçmiş olsun
sağol canım benimCanım korkma yedikleri çok değil. E zaten karbonhidrata dikkat ediyorsun birşey olmaz. Ayrıca da süt bebeklerinde obezite olmazmış
canım sağol. boyu da uzun biraz, pek belli olmuyor kilosufüsfüs canım bebişin kaç kilo resimde çok gelmedi bana çok hoşgözüküyor
bide kızlar et suyu nezaman katılır sebzelerebide ilk hangi sebzeleri vercez hangilerini daha geç vercez sizler tecrübelisiniz yardımınıza ihtiyacım var
sağol canım yardımına şirineni öp benim için hayırlı kandiller buaradacanım sağol. boyu da uzun biraz, pek belli olmuyor kilosu
11.500 civarı
et suyu pek kullanmadım ben, ek gıdaya alışınca kıyma eklemeye başladım
tavuk suyundan da çorba yapıyorum
ilk patates havuç verebilirsin, kabak da olurdu ama mevsimi değil
kereviz yer elması ıspanak da kullanabilirsin azar azar
kolay gelsin canım
bide kızlar et suyu nezaman katılır sebzelerebide ilk hangi sebzeleri vercez hangilerini daha geç vercez sizler tecrübelisiniz yardımınıza ihtiyacım var
sağol canım benim
anne sütünün obezite yapmayacağını biliyorum ben de ama bir arkadaş var burda pratisyen bir dr ona senin bebekte anne sütü obezitesi var demiş
bana saçma geldi biraz, bu çocuk hem çok az yiyor hem çok kilolu
anne sütü obezitesini bende duydum. ama bildiğimiz obezite gibi kötü bişey değil.(kulllanılmaması daha mantıklı insanın kafası karışıyor)ilk 6 ayda iyi kilo alan bebekler için bu tanımı kullanıyorlar.sonradan gerçek obeziteye neden olmuyor.( diye okumuştum)
yapılan birçok çalışmada anne sütünün obezite riskini düşürdüğü.sanırım önemli olanda bu.