- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
epey zamandır sitedeki bu sayfaya girip sizin bebişlerin yediklerine maşallah diyerek çıkıyorum.hiçbirşey yazamıyorum çünkü oğlum açlığın kitabını yazıyor.karar verdim.artık ben de kendi yediklerimi yazacağım. lülülülülülü
Yeni bir Çınar vakası daha gelmiş topiğimize :a015:Hoşgeldin hayatım.. Sende bendensin çünkü bende artık sözün bittiği yerdeyim. Çınar aştı artık kendini biz bestseller'ımızı yazdık, nobel edebiyat ödülümüzüde koltuğumuzun altına koyduuukkk, geldik topiğimize:))) Bizi artık kitap yazmak kesmiyor.Şimdilerde davul, zurna, kabak kemane ne bulduysam çalıp duruyorum :))) Kahpe felek çıkıdık çıkıdık , ne felaket çıkıdık çıkıdık, geldi başımaaaa, iştahsız bir çocuk, verdin başıma çıkıdık çıdık, acı bana hacı baba:))) şarkımı başarıyla icra ediyorum. Gözümü Dünya Müzik ödülüne diktim. Çınar artık elleriyle ağzını kapatıp, mama sandalyesinin üzerine dökülenlere şap diye vurup, avuç içlerini yalama mertebesine erişti. Nirvanaya erdi çocuk.Fıttırdım ama günlerdir akıllı taklidi yapıp hastaneye yatırılmaktan kurutuluyorum bakalım ne zaman kayışım tam kopacak HEYECANLA TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIMLA bekliyoruz.Çınar Film iftiharla sunar itina ile annemi nasıl delirttim. Beni izlemeye devam edin şekerim