- 3 Temmuz 2008
- 2.482
- 11
- 45
canım geç bile kalmışsın, biz nerdeyse 2 aydır bulgur pirinç pilavlarını bile direk veriyoruz, çok da güzel yiyorakşam kapuska yapacaktım ama komşum 1,5 yaşındaki oğlu bedirhana yoğurtlu şehriye çorbası yapmış ceylinede getirdi onu yedik kapuska başka bi akşama kaldı yani
biliyor musunuz ben hep ezerek verirdim princi şehriyeyi akşam direk verdim öyle tatlı yediki şaşırdım sanırım artık bu şekilde vermeliyim dimi kızlar
akşam kapuska yapacaktım ama komşum 1,5 yaşındaki oğlu bedirhana yoğurtlu şehriye çorbası yapmış ceylinede getirdi onu yedik kapuska başka bi akşama kaldı yani
biliyor musunuz ben hep ezerek verirdim princi şehriyeyi akşam direk verdim öyle tatlı yediki şaşırdım sanırım artık bu şekilde vermeliyim dimi kızlar
Enes çok hastalandı gece 39.6 derecediydi ateş düşürücüyü veriyoruz ateşi düşüyo etkisi geçince gene yükseliyo birde isal oldu neyse doktora gittik kan idrar ve kaka tahlili istedi idrar tahlili temiz çıktı kan tahlilinde ise CRP değeri çok yüksek çıktı antibiyotik verdi ve bi dozda iğne iğneyi hemen yaptırdık çok canı acıdı yavrumun öle bi ağladıki nefessiz kaldı
içim parçalandı sanki( eve geldik 1.5 saat kesintisiz ağladı ne yaptıysak susturamadık sonunda ağlamaktan bitkin düştü sızdı 20 dakka uyudu uyandığında daha iyiydi tarhana çorbası içti bütün gün yediği tek yemekti bu şimdi uyuyo bakalım gece ne olcak
akşam kapuska yapacaktım ama komşum 1,5 yaşındaki oğlu bedirhana yoğurtlu şehriye çorbası yapmış ceylinede getirdi onu yedik kapuska başka bi akşama kaldı yani
Bende siz nasıl plav yediriyorsunuz diye şaşkın şaşkın bakıyordumcanım geç bile kalmışsın, biz nerdeyse 2 aydır bulgur pirinç pilavlarını bile direk veriyoruz, çok da güzel yiyor
tavuğu bile yedi, genelde çorbanın içine didiklerdim, geçen gün onu da direk verdik, yedi walla
enese de çok geçmiş olsun bu arada
aaaa sen ezerek falan mı veriyoruz zannediyordun, sorsaydın keşkeBende siz nasıl plav yediriyorsunuz diye şaşkın şaşkın bakıyordum
insan bi der dimi arkadaş huuu artık şu kıza ezme yedir diye
evet ilk deneyimimden sonra anladım ki kızım artık büyüyor ve normal yedirebilirim ama hala pilav için endişeliyim
Ezmiyorum sebzeleride ezmiyorum küçük parçalar halinde yiyor.uzun zamandır ezmiyorum ve dört dörtlük yemesi yutması var.Gerçi sen doktorunun sözünden çıkma.Bizim diş sayımız size göre hayli fazla buda rahatlıkla çiğnemseni sağlıyor.kızlar dru aradım 2 yaşına kadar ezerek vereceksin diyor
bisküvi verebilirsin ama günde 5 yada 6 bunu geçmesin diyo
birde yutmada sorun yaşamıyorsan sen bilirisn pütürlü verebilirsinde dedi ama rdın biz drlar 2 yaşına kadar ezerek vermenizden yanayız diyede ilave etti
sizin drlar bu konuda ne diyorlar onlar mı yönlendirdi sizi
kızlar dru aradım 2 yaşına kadar ezerek vereceksin diyor
bisküvi verebilirsin ama günde 5 yada 6 bunu geçmesin diyo
birde yutmada sorun yaşamıyorsan sen bilirisn pütürlü verebilirsinde dedi ama rdın biz drlar 2 yaşına kadar ezerek vermenizden yanayız diyede ilave etti
sizin drlar bu konuda ne diyorlar onlar mı yönlendirdi sizi
ikinci bir xeno-çınar vakasıepey zamandır sitedeki bu sayfaya girip sizin bebişlerin yediklerine maşallah diyerek çıkıyorum.hiçbirşey yazamıyorum çünkü oğlum açlığın kitabını yazıyor.karar verdim.artık ben de kendi yediklerimi yazacağım. lülülülülülü
cesaret konusunda haklısın bebekken bi kaç kez boğulma tehlikesi geçirdibebeğin gidişine göre ayarlanıyor sanırım,tabi az da cesaret.
Bilge de peyniri yemez pütürlü,iyice ezilecek,sebzeleri de farkederse çıkarır hemen.
Ama sen şehriye diyorsun o iyice yumşuyor zaten,o kadar da abartmamak lazım sanırım.
cesaret bende de pek yok,olanı da eşim götürdü,ilk başlarda ekmek,muz verdim bir iki kez eline,sonra bıraktım,şimdi diliyle itiyor o tip şeyleri.Bakma konusunda aynı durumdayız çogumuz sanırım,çınçın bey hariç.bir eşlerimiz bir bakıcılarımız,sağolsunlar.cesaret konusunda haklısın bebekken bi kaç kez boğulma tehlikesi geçirdi
belki sizlerde aynı şeyleri yaşadınız bilmiyorum ama kızıma doğduğu 2. haftasından itibaren yalnız bakıyorum annem ilk hafta geldi sonra memlkete dönmek zorubda kaldı kayınvalide 16 saat uzakta böyle olunca dr ne derse o yönde ilerledik hep
korkuyorum açıkcası