Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rüzgar harikasın çok teşekkürler. biz daha geçmedik ama geçince çok işimize yarayacak...
rüzgar ellerine sağlık
hepsi cok güzel tarifler
zamanı gelince hepsini yapıcam
Rüzgarcim çok teşekkürler. hepsi çok güzel. Ben de bu ara ek besin olayina odaklandim, araştirip duruyorum. Derli toplu güzel olmuş.
Yalnız birşeyi belirtmek istedim. Sebze çorbalarında havuç geçiyor ama havuçlar artık bu mevsimde ilaçlanarak saklanıyor. Havucu kışın yedirmenizi tavsiye ederim.
Kahvaltıda bebe bisküvisini vermeyeceğim ben. Çünkü malum bebe bisküvileri GDO'lu. Daha bugün GDO ile ilgili program vardı. Doktor söyledi.
Bir de pekmez konusunda tereddütlerim var. Kadir TUĞCU'ya göre pekmez sadece glikoz içeriyor, besin değeri çok düşük. Pekmez kan yapar lafı hikaye, onun yerine hergün 2 köfte büyüklüğünde et yedirin diyor. Bir de mamaları tatlandırırsak çocuğun damak tadı tatlıya alışır ve ileride zor vazgeçermiş. Şekerin zararları da malum. Kanserin tetikleyicisi (Allah korusun) Tatlıyı ne kadar az severlerse o kadar iyi olur diye düşünüyorum...
Rüzgarcım ellerine sağlık harika bir derleme olmuş....opuyorumnanaktan
rüzgar bu listeyi ilk sayfalara alsak yaa
cok lazım bilgiler ve tarifler var
ya kızlar ben bu rüzgarın tarifleini alacam ama kopyala yapıştır olmuyor...
şimdi tek tek yazmam mı gerek bunları:uhm:
rüzgarr çok güzel hepsi eline sağlık.
ayça nasıl olmuyor kopayala yapıştır. olur bacım.
sol mouse tuşuna basılı tutup seç istediğin yeri sağ tıkla kopyala de word ya da not defterine yapıştır
rüzgar ellerine sağlık bilgisayarıma kopyaladım
çok teşekkürler canım
bilmiyorumkismilecnm kopyala yapıyorum klasör açtım masaüstüne yapıştır diyorum yapıştır yazan yer basılmıyor...
yani yapıştır bölümü açılmıyor..
laptop diye diye mi li...ama ne alakası var:uhm:
Kızlar devam sütü adı altında mama vermek istemiyorum.tAHILLI MAMALARIN ÇOĞUNDA MISIR YA DA PİRİNÇ VAR VE BUNLAR DA ÖZELLİKLE mısırlar GDOLu.Bunun yerine keçi sütü ile yapsam mamalrı olmaz mı?Bugüne kadar inek sütü alrjisi yok muydu ki kaç nesil sütle büyümüş?Şimdi illa formül süt deniyor.İnek sütnün içinde ne oldugnu biliyorum ama mamalra h,iç güvenim yok.Keçi sütü alerji de yapmıyormuş onu mu kullansam ki.Bu konuda drlarınız ne diyor?
benim kafamda GDO ile hala soru işaretleri var yani emin olamadim ama inek /keçi sutusüt varken mama kullanmak bana doğru gelmiyor.doktorumda sutten yana...
herşeyde gdoı var dr ujmuz hipp len hero baby nin lactumunda yok dedi
bizim velete ne yedirsem mama türü sevmiyo bisküvili falan
bu gidişlen cidden severse inek sütü vericem
ama nasıl vermeliyim senin dr un ne dedi
ek gıdaya nasıl başlıyosunuz paylaşırsan çok sevinirim