- 27 Nisan 2010
- 205
- 4
buraya bakıyorumda benim kızım hiç birşey yemiyor.
sabah kakınca anne sütü alır.
11 gibi kahvaltı ederiz.
2 ye kadar emer ve uyur. 4 buçukta kalkar ve anne sütü alır 5 dede birlitkte akşam yemeği yeriz. biz yemeklernmizi ona uydurduk.
akşam babasıyla meyve yerler.
gece yatmadanda cici bebe veririm.
aralarda genelli emziriyorum.
canım emiyo ya o da bişi..benim bebeğim emmiyo maalesef devam mamasıyla idare ediyoruz onu da nezaman nekadar vereceğimi şaşırdım gerçi.günde 500 cc bulması için 4 öğün falan vermem gerek ek gıdayı nezaman yicek anlmadım..ben genelde ek gıdadan sonra hemen hemen her öğünde 100-120 cc arası vermeye çalışıyorum ama bazen bitirmiyo..günlük anca 400 cc buluyo ama çok şükür buna da en azından eskiye nazaran çok çok iyi..bizim dün yediklerimiz ise şöyle:
8:30 kahvaltı-yumurta sarısı,labne peyniri,ceviz,bebe bisküvisi ama kaşıkla anca yarısını yedi zorlamadım bende 100 cc devam sütü verdim peşinden bitirdi
12:00 kavanoz maması(karışık sebze-patates,havuç,kereviz,pirinç) yarısını yedi kavanozun peşinden 120 cc devam sütü ama 100 içti
15:00 da meyve püresi(elma,armut)küçük bi kaseye yoğurtla beraber verdim zar zor bitirdi peşinden yine 100 cc devam sütü ama 80 falan içti
17:00 öğleden kalma sebze püresini verdim yedi kavanoz bitmiş oldu çok şükür
19:00 muhallebi yaptım ama anca 5-6 kaşık yedi peşinden 120cc devam sütü içti bisküvili
22:30 da gogly nin elmalı muhallebisini yaptım onu severek yiyor bu aralar içine de biraz bisküvi kattım bi kase kadar yedi ama hemen uyumak istemedi anca 24:00 falan uyudu bende uyumadan 100 cc devam sütü verdim ama 30 falan içti sadece..
bu aralar devam sütüne sardı eskiden hiç içmiyodu çok şükür içiyo ama ek gıdayı daha az alıyo ama olsun..