füsfüs canım bebişin kaç kilo resimde çok gelmedi bana çok hoşgözüküyor
bide kızlar et suyu nezaman katılır sebzelerebide ilk hangi sebzeleri vercez hangilerini daha geç vercez sizler tecrübelisiniz yardımınıza ihtiyacım var
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...bilyalarini-yapiskanli-folyoyla-kapladim.html
kimsenin kendiliğinden göreceği yok, gözünüze sokalım bari
bakın marifetli arkadaşınız ne yaptı
bu arada defne bugün kereviz, 2-3 yprak pazı ve irmikten oluşan çorbasını içti
akşama da tavuk suyuna çorba ve haşlanmış tavuk var
müjdeeeee...oğlum bugün azıcık patates püresi ve 1 tavuk kanadı yedi kaydirigubbakcemile2....
füsfüscüm çok güzel olmuş...ellerine sağlık...çok zevklisin ayrıca...
sabah 8:30 kahvaltı
12:30 öğle yemeği(köfte patates ve yoğurt) burda 4 saat ara verdik.
okul çıkışı bir kafeye gittik oyun parkı varmış,top havuzu filan,tabi bizimki girişte bir dede heykelciği vardı ondan tırstı ve diğerlerine de bakmadı:) neyse ayıptır söylemesi bizim pizza geldi mamma demeye başladı,az çorba söyledik,ve yedi maşallah,saat 15 civarı,yani 4 saat ara mara boş iş.
meyve işine geri dönüp şüpheli şahıs olan portakalı çıkarsam iyi olacak sanırım.
Gülceye bugün kıymalı brüksel lahanası yaptım bu arada yarından itibaren 1 yaşında olacagız azcık tuz kattım yanındada yoğurt az yedi ama zorlamadan yedi akşamada yayla çorbası var ondan veririm diyorum ya da bulgur pilavı yaparım daha karar vermedim.bu arada füsfüs canım çok güzel olmuşlar bravo sana
güzel kızının doğum günü kutlu olsun canım
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin
füsfüs bencede çok değil benimki klasik kahvaltısını yapıyor bi tabak meyve karışımını bi kase yoğurdunu öğlen ve akşam birer kase çorba veya yemek yiyor yatmadan öncede 120 cc suyla yaptığım muhallbesini yiyor ama gel görki kilo 8.760 kg ama dibi delik kase 3-4 kez kaka yapıyor.durmuyo vücutta yedikleri.zaten dün kafam allak bullak oldu kiloya ve boya göre kafa önde gidiyor.beyin tomografisi istendi.bende 4 saat felan beklemiyorum vediğimi yiyor ama tv yoksa lokma yemiyor.nasıl kurtaracam bilmiyorum.oooooffffffffff offffffffffff.anam bizi 4 tane nasıl büyütmüş bilmiyom.:çok üzgünüm:
Enes bugün beni çıldırttı geneklava:
3 gün kayınvaldemlerde kaldık onlarda işe gitmek için erken kalkıyolar Enes de seslerinden uyandı hep 9 dan önce kalkmayan çocuk 7:30 dedi mi kalkıyo tabi uykusuda var ama uyumuyo nede kahvaltısını yapıyo iyice düzeni bozuldu sabah gene erken kalktı hazırladım kahvaltısını 1 kaşık anca yedi sonra uyumak istedi uyuttum neyse dedim uyanınca yer uyandı ama sdc 3 kaşık yedirebildim
öğlen yarım muz yedi sonra uyudu uyandığında tarhana yaptım çeyreğini anca yemiştir kaşığı görünce başlıyo tükürük çıkarmaya başlıyo ne yapacağım bilmiyorum ya iyice sinirlerim bozuldu
sonraklava:evde yaptığım yoğurtla meyveli yoğurdu karıştırıp veriyodum biraz ıkına sıkına yiyodu onu da yemedi bugün 1 küp meyveli yoğurt verdim yedi
bu hastalık bizi mahvetti( zaten yemiyodu şimdi iyice aç geziyo ya ((
sabah 8 :30 gibi kahvaltı,11:30 gibi meyve yedirmiş bakıcı,öğle arası gittim meyveyi yedi sonra iade etti dedi.ben de artık meyve vermeyelim dedim,hiç yemeden dolayı kustugunu görmedim ben,blumik olacak allah korusun.
öğlen tavuklu şehriye,biraz evvel de lahana sarma verdı gene eltimde ondan verdim,yoğurtla.
diyorum ki 4 saat arayla yesin,ara öğün de vermeyelim,ne dersiniz.siz kaç saat arayla veriyorsunuz?
Not:anne sütü yok.