epey zamandır sitedeki bu sayfaya girip sizin bebişlerin yediklerine maşallah diyerek çıkıyorum.hiçbirşey yazamıyorum çünkü oğlum açlığın kitabını yazıyor.karar verdim.artık ben de kendi yediklerimi yazacağım. lülülülülülü
Yeni bir Çınar vakası daha gelmiş topiğimize :a015:Hoşgeldin hayatım.. Sende bendensin çünkü bende artık sözün bittiği yerdeyim. Çınar aştı artık kendini biz bestseller'ımızı yazdık, nobel edebiyat ödülümüzüde koltuğumuzun altına koyduuukkk, geldik topiğimize:))) Bizi artık kitap yazmak kesmiyor.Şimdilerde davul, zurna, kabak kemane ne bulduysam çalıp duruyorum :))) Kahpe felek çıkıdık çıkıdık , ne felaket çıkıdık çıkıdık, geldi başımaaaa, iştahsız bir çocuk, verdin başıma çıkıdık çıdık, acı bana hacı baba:))) şarkımı başarıyla icra ediyorum. Gözümü Dünya Müzik ödülüne diktim. Çınar artık elleriyle ağzını kapatıp, mama sandalyesinin üzerine dökülenlere şap diye vurup, avuç içlerini yalama mertebesine erişti. Nirvanaya erdi çocuk.Fıttırdım ama günlerdir akıllı taklidi yapıp hastaneye yatırılmaktan kurutuluyorum bakalım ne zaman kayışım tam kopacak HEYECANLA TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIMLA bekliyoruz.Çınar Film iftiharla sunar itina ile annemi nasıl delirttim. Beni izlemeye devam edin şekerim
efendim güne oğlumun suratıma püskürttüğü kahvaltı karışımı ile başladım.neyse belki beğenmemiştir,büyük adam kahvaltısı ister diye peynir ikram ettim beğenmedi,yumurta teklifime dönüp bakmadı,pekmezden zaten nefret eder paşamın kendisi.meyve meselesine hiç girmiyorum bile.öğlen tavuk çorbası yaptım.tabiki ağzını kilitledi.yoğurt sever aslında ama onu da istemedi.gece muhallebisinden 1 kaşık bile almadı elbette.6.dişin çıkarmaya çalıştığı için ayrıca bi huysuz.tab açlık da asabiyet yapıyor.
senin oğlun kaç aylık canım
Enes 20.45 de uyudu 21.30 da kalktı şimdi muhallebisni yiyo bakalım ne zaman uyuyacak tekrar
bende yapayım bari bu brokoli çorbasını zaten ne yapcam diye kara kara düşünmekten sıkıldım uğraştığım kadar yese bari(
kaç brokoli çiçeği kullanıyorsun bide ne kadar suda pişiriyon
Yeni bir Çınar vakası daha gelmiş topiğimize :a015:Hoşgeldin hayatım.. Sende bendensin çünkü bende artık sözün bittiği yerdeyim. Çınar aştı artık kendini biz bestseller'ımızı yazdık, nobel edebiyat ödülümüzüde koltuğumuzun altına koyduuukkk, geldik topiğimize:))) Bizi artık kitap yazmak kesmiyor.Şimdilerde davul, zurna, kabak kemane ne bulduysam çalıp duruyorum :))) Kahpe felek çıkıdık çıkıdık , ne felaket çıkıdık çıkıdık, geldi başımaaaa, iştahsız bir çocuk, verdin başıma çıkıdık çıdık, acı bana hacı baba:))) şarkımı başarıyla icra ediyorum. Gözümü Dünya Müzik ödülüne diktim. Çınar artık elleriyle ağzını kapatıp, mama sandalyesinin üzerine dökülenlere şap diye vurup, avuç içlerini yalama mertebesine erişti. Nirvanaya erdi çocuk.Fıttırdım ama günlerdir akıllı taklidi yapıp hastaneye yatırılmaktan kurutuluyorum bakalım ne zaman kayışım tam kopacak HEYECANLA TOPİCTEKİ ARKADAŞLARIMLA bekliyoruz.Çınar Film iftiharla sunar itina ile annemi nasıl delirttim. Beni izlemeye devam edin şekerim
Bende dört saat arayla veriyorum,dışarı çıkarsak atıştırmalık bir iki tane bebe bisküvisi veriyorum.sabah 8 :30 gibi kahvaltı,11:30 gibi meyve yedirmiş bakıcı,öğle arası gittim meyveyi yedi sonra iade etti dedi.ben de artık meyve vermeyelim dedim,hiç yemeden dolayı kustugunu görmedim ben,blumik olacak allah korusun.
öğlen tavuklu şehriye,biraz evvel de lahana sarma verdı gene eltimde ondan verdim,yoğurtla.
diyorum ki 4 saat arayla yesin,ara öğün de vermeyelim,ne dersiniz.siz kaç saat arayla veriyorsunuz?
Not:anne sütü yok.
alemsin canım ya gerçekten:roflolkudukça okuyası geliyor insanın.napsak Çınar'ı bilmem ki
sabah 8 :30 gibi kahvaltı,11:30 gibi meyve yedirmiş bakıcı,öğle arası gittim meyveyi yedi sonra iade etti dedi.ben de artık meyve vermeyelim dedim,hiç yemeden dolayı kustugunu görmedim ben,blumik olacak allah korusun.
öğlen tavuklu şehriye,biraz evvel de lahana sarma verdı gene eltimde ondan verdim,yoğurtla.
diyorum ki 4 saat arayla yesin,ara öğün de vermeyelim,ne dersiniz.siz kaç saat arayla veriyorsunuz?
Not:anne sütü yok.
Canım N.Ş.A'da Çınar'ın normal bir çocuk olduğunu düşünürsek :) doktorumuz 4 saatte bir ek gıda vermemi söyledi. Eskiden Bilge'mizin iade gibi bir huyu yoktu. Acaba diyorum kadın meyveden hemen sonra geğirtmeden su mu verdi, yoksam kaşığı ağzına fazla mı soktu???
gazını çıkarıyormuyuz hala?
valla itirazsız yedi,ağzını açıyor diyor.portakal koymuştum suyunu içer diye,bir de küçük muz,ikisini karıştırmış,ya muz iri geldi boğazına takıldı,ya portakal gıcık yaptı,valla ne bilim filozof olcam ,vermesin meyve,ben yedirirm öğleden sonra.