Bebekprensesle prensin en mutlu günlerine buyrunnnnnnnn =))

Aaa ben ne gördüm Canım çok güzel bir gelin olmuşsun. Gelinliğine de bayıldım. Allah mutlu mesut etsin inşallah. Tekrar çok tebrik ediyorum

Çok güzelsiniz Maşallah :107:

Özellikle sanırım hazırlık aşaması oluyor o çekilen fotoğraflara bayıldım çok samimi sevimlisiniz :107:

Çok yakışmışsınız maşallah Ben de böyle bir gelinlik diktirmeyi düşünüyorum. Varsa etek kısmını yakından görebileceğim bir fotoğraf ekleyebilir misin canım?

Çok yakışmışsınız maşallah Ben de böyle bir gelinlik diktirmeyi düşünüyorum. Varsa etek kısmını yakından görebileceğim bir fotoğraf ekleyebilir misin canım?

biraz geç oldu sanırım uzun süredir bu konuma bakmamışım , özelden atabilirim istersen yazar mısın tekrar

Çok güzelsiniz Maşallah :107:

Özellikle sanırım hazırlık aşaması oluyor o çekilen fotoğraflara bayıldım çok samimi sevimlisiniz :107:

teşekkür ederizz bazı anlar şımarık şımarık poz verdik bazılarını fotoğrafçı haricinde yakın arkadaşlarımız çekti size de tavsiye ediyorum onlar çok daha samimi ve doğal oluyor

Herşey harika gelinlik saç makyaj özellikle siz tabikide mutluluklar dilerim bayıldım çok yakışmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…