- Konu Sahibi bebekprenses
-
canım harika olmuşsun gelinliğin çok yakışmış yüzünüz her zaman böyle gülsün kalbinizden sevginiz hiç eksilmesin canım benim
maşallah berakeallah
allah nazarlardan kem gozlerden saklasın sızlerı sevgınız omur boyu ılk gunkı gıbı olsun ınsallah mutluluklarr
kelebeğimmmm =) çook teşekkür ederim birkaç foto daha ekliyorum nikahtan =) darısı başına inş daha güzelleri senin olsun ..
Mutluluklar....
Cok guzel..hayırlı olsun..
Çook teşekkür ediyorumm ..
fotograflardan o kadar belli ki mutluluğunuz allah sonsuz kılsın inşallah. gelinliğin modeli de çok hoş özellikle omuz, kol kısımları.
gelinliğine nbayıldım hatta bel detayı üyksekten başlamış tam istediğim gibi kollaı dantel hazırmı aldın idktirdinmi dikim ise modaevi bilgisini alabilirmiyim fotoğraflar harika maşallah
tek kelimeyle hem gelinliğinize hem fotograflarınıza ba-yıl-dım!
Allah nazarlardan saklasın:)
yeni ve daha detaylı fotograflarınız varsa ekleyebilir misiniz?
çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun gülen yüzünüz solmasın inşallah
Herkese Merhaba ,
Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,
Bebekprenses
maaşallah hepsi çok güzel, mutluluğunuz yansımış fotoğraflarnızdan, nasıl evlilik güzel bişey mi dersiniz?
kesinlikleeeeçok teşekkür ederim canım , zor kısımları da oluyor ama bi an bi mutlu oluyorsun o herşeye bedel diyorsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?