Bebekprensesle prensin en mutlu günlerine buyrunnnnnnnn =))

bebekprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
1.439
437
148
36
İstanbul
Herkese Merhaba ,

Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,

Bebekprenses

Eklentiler

• $IMG_7623.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 547
  • $IMG_7624 (2).jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 523
  • $IMG_7625 - Copy.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 533
  • $IMG_7639.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 535
  • $IMG_7660.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 546
  • $IMG_7661.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 534
  • $IMG_7662.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 523
  • $IMG_7664.JPG
    105,2 KB · Görüntüleme: 514
  • $IMG_7702.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 557
  • $IMG_7705.JPG
    77,4 KB · Görüntüleme: 532
  • $IMG_7715.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 534
  • $IMG_7731.JPG
    132,1 KB · Görüntüleme: 559
Son düzenleme:
En beğendiğim gelinlik modeli çok yakışmış sana da bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

Maşallah çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin

çok güzel olmuşsunuz mutluluklar

En beğendiğim gelinlik modeli çok yakışmış sana da bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

kelimeler yetmiyor vallahi harikasınız Allah nazarlardan korusun

biblodeniz,kirmizibisiklet,sedaecrin ve bulgaria hepinize çoook teşekkür ederimmmm =)
şımardımmmmmmmm =))

Sonsuz mutluluklar, harika görünüyorsunuz gerçekten.Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.:)

çok güzel olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklar:123:

canımm herşey gelinliğin resim çektirdiğin yerler duwağın çiçeğin saçın hepsi mükemmel olmuşşş çoook beğendimm hepsini :) maşallahh :)))

canımm herşey gelinliğin resim çektirdiğin yerler duwağın çiçeğin saçın hepsi mükemmel olmuşşş çoook beğendimm hepsini :) maşallahh :)))

Sonsuz mutluluklar, harika görünüyorsunuz gerçekten.Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.:)

çok güzel olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklar:123:

Çok güzelsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin =)

Çok güzelsiniz gerçekten çok yakışmışsınız Mutluluklar diliyorum yeni evli çifte

canlarımmmmmm hepinizi çok çook öpüyorummmmm çook mutlu ettiniz beni ya çok şımarttınız ..
evli olmayanların darısı başına diorum .. evli olanların da mutlulukları kat kattt artsın inşallahh =)
bu mecraya bayılıorum ya hu =)) burayı bilmeden geçirdiğim günlere üzülüorummmmm =(

Son düzenleme:
Gelinlik muhteşem sizde çok güzel taşımışsınz ben topuz sevmedigimden açık modeli daha çok yakıştırdım Allah mesut etsin

çok hoş fotoğraflar allah mesud etsin gelinliğiniz de çok güzel maşallah hele mekan harika aklımdaki mekanlardan birisi. bir sorum olacak ıhlamur kasrı mı orası? eğer öyleyse ücretli ve orada fotoğraf çekme izni almak baya zahmetli diye duymuştum süreç nasıl işledi anlatırmısınız 1-2 seneye ben de bu telaşlara düşeceğimde

çok çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin canım keşke gelinliğini tam net çekebilseydin gelinliğine bayıldım duvağına modeline sanırım iki saç modeli kullanmışsın dimi ikiside çok yakışmış ama topuz daha havalı olmuş

Gelinlik muhteşem sizde çok güzel taşımışsınz ben topuz sevmedigimden açık modeli daha çok yakıştırdım Allah mesut etsin

bayıldımmm çok güzel çokta kıskandımm bende isterimmm Size Mutluluklarr

loadedgun : çook teşekkür ederim canım darısı başına =)
nurcimik : özelden yazacağım sana canımm .. ıhlamur kasrı ve yıldız parkında oldu çekimler ben şimdilik sadece kardeşimin telefonla çektiklerini koydum bu hafta alacağız fotoğrafları ..
negatif : teşekkürler canımm darısı en kısa zamanda başına o zaman=)
kansu : canımm cok teşekkürler fotoğrafların tamamını aldığımda tekrar ekleyeceğim resimler benimde favorim topuz 3 kez gelinlik giydim 3 kez gelin başı nikah fotoğrafları yok hiç onlardan da ekleyeceğim =) fotoğrafları büyütünce gelinlik daha cok belli oluyor ama yine de dediğin gibi net resimleri de koycam alır almaz =)

maşallah allah nazardan saklasın çok güzel bi gelin olmuşsun bu mutluluğunuz inşallah ömür boyu devam eder böyle

maşaLLah sizee
kolları danteLLi gelinliğe bayıLırıım
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah..
çok tatLı,huzurLu bir ömür geçirin inşallah..
Zamanı geldiğindede bir bebiş katılsın inşallah bu fotolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…