- Konu Sahibi bebekprenses
-
Maşallah çok güzelsinizAllah mutluluğunuzu daim etsin
çok güzel olmuşsunuz mutluluklar
En beğendiğim gelinlik modeli çok yakışmış sana da bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
kelimeler yetmiyor vallahi harikasınız Allah nazarlardan korusun
Herkese Merhaba ,
Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,
Bebekprenses
canımm herşey gelinliğin resim çektirdiğin yerler duwağın çiçeğin saçın hepsi mükemmel olmuşşş çoook beğendimm hepsini :) maşallahh :)))
Sonsuz mutluluklar, harika görünüyorsunuz gerçekten.Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.:)
çok güzel olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklar:123:
Çok güzelsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin =)
Çok güzelsiniz gerçekten çok yakışmışsınız Mutluluklar diliyorum yeni evli çifte
Gelinlik muhteşem sizde çok güzel taşımışsınz ben topuz sevmedigimden açık modeli daha çok yakıştırdım Allah mesut etsin
çok hoş fotoğraflar allah mesud etsin gelinliğiniz de çok güzel maşallah hele mekan harika aklımdaki mekanlardan birisi. bir sorum olacak ıhlamur kasrı mı orası? eğer öyleyse ücretli ve orada fotoğraf çekme izni almak baya zahmetli diye duymuştum süreç nasıl işledi anlatırmısınız 1-2 seneye ben de bu telaşlara düşeceğimde
bayıldımmm çok güzel çokta kıskandımm bende isterimmmSize Mutluluklarr
çok çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin canım keşke gelinliğini tam net çekebilseydin gelinliğine bayıldım duvağına modeline sanırım iki saç modeli kullanmışsın dimi ikiside çok yakışmış ama topuz daha havalı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?