- 11 Aralık 2024
- 162
- -11
- 11
- 35
- Konu Sahibi powerfullwoman
Sen kimsin ki beni tanımadan benim karakterimle ilgili yorum yapıyorsun. Şahsiyetsiz.Nickinizle çok uyumsuz bir karakteriniz var ayrıca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kimsin ki beni tanımadan benim karakterimle ilgili yorum yapıyorsun. Şahsiyetsiz.Nickinizle çok uyumsuz bir karakteriniz var ayrıca..
Defol konumdan. Ruh hastasıO zaman sizi o ellinin yanına alalım, buyrun..Adam gitmiş, herşey bitmiş..
İğrenç sensin. Terbiyesiz & ahlaksızsın. İnşallah başına gelir benzeriYaşının geçmesi böyle bir karakterle evlenmenden çok daha iyi..Ayrıca kaç yaşındasın ki yaşım geçiyor diyorsun?
Yorumlarınız çok iğrenç..Adam belki de o kadında sizde bulamadığı iyi niyeti özlemiştir
Şikayet etme özgürlüğünüz var, edebilirsiniz..Kadına etmediğiniz hakaret kalmamış, biraz destur. Çok güzelmiş de kadın çirkinmiş de. Bla bla..O kadını unutamamıs ona döndüğüne göre, ne ağlıyorsunuz.. sayın çok güçlü kadınİğrenç olan sensin . Şikayet ettim seni terbiyesiz.
Oo çok sertsin kuzum, bu ne haşinlikSen kimsin ki beni tanımadan benim karakterimle ilgili yorum yapıyorsun. Şahsiyetsiz.
Sen bence git bi tedavi ol. Ruh hastası. Defol git kendine başka meşgale bulŞikayet etme özgürlüğünüz var, edebilirsiniz..Kadına etmediğiniz hakaret kalmamış, biraz destur. Çok güzelmiş de kadın çirkinmiş de. Bla bla..O kadını unutamamıs ona döndüğüne göre, ne ağlıyorsunuz.. sayın çok güçlü kadın
Ne o sen de mi obezsin yoksa ? obez obezi korumaya gelmiş.Oo çok sertsin kuzum, bu ne haşinlik
Obez değilim olsam da sorun olmazdı. Canın çok yanmış adam kadına dönünce, anlıyorum çaresizsin ve saldıracak yer arıyorsunNe o sen de mi obezsin yoksa ? obez obezi korumaya gelmiş.
Bırak arkadaşım ya karşıdaki kadını aşağılayıcı yorumlar yapıyor ama kendisine yapılan yorumlara tahammül edemiyor, şaka gibi..Bu ne biçim konu yav 13 sayfa nasıl okuyacam şimdi
Yazdıklarınızdan karakter tahlili yapabiliyoruzSen kimsin ki beni tanımadan benim karakterimle ilgili yorum yapıyorsun. Şahsiyetsiz.
Şaşırmadım zaten adam ayrı leş yazdığı şeyler ayrı herkes kalbinin ekmeğini yerBırak arkadaşım ya karşıdaki kadını aşağılayıcı yorumlar yapıyor ama kendisine yapılan yorumlara tahammül edemiyor, şaka gibi..
Ne o sen de mi obezsin yoksa ? obez obezi korumaya gelmiş.
O kadar hakaret ederse şikayeti yer! Şahsına direk hiçbir şey demedim ama etmediğini bırakmadı. Kadınların kadınları asagilamasina tahammül edemiyorum. Etmediği laf kalmamış kadina, burda bir sürü kilolu kadın vardır, olabilir, herkes zayıf olmak zorunda mı? Herkes çok güzel olmak zorunda mı? Yok obez yok çirkin..bir sürü laf..Sen kimsin insanları aşağılıyorsun!!Konu cok ibretlik yerlere dogru ucusa gitmis sahibiyle birlikte.
Iyi yapmışsın.O kadar hakaret ederse şikayeti yer! Şahsına direk hiçbir şey demedim ama etmediğini bırakmadı. Kadınların kadınları asagilamasina tahammül edemiyorum. Etmediği laf kalmamış kadina, burda bir sürü kilolu kadın vardır, olabilir, herkes zayıf olmak zorunda mı? Herkes çok güzel olmak zorunda mı? Yok obez yok çirkin..bir sürü laf..Sen kimsin insanları aşağılıyorsun!!
Ne o sen de mi obezsin yoksa ? obez obezi korumaya gelmiş.
İşte onu diyorum, insanlar sağlık sorunları nedeniyle kilolarından kolay kurtulamayabiliyor...Hangi hakla hakaret edebilir?? İnsanlar bir kendine gelmeli, büyük densizlik/hadsizlik, artık adına ne derseniz..Ben yıllar önce kurumsal hayatıma başlamadan önce başka bir şehirde eğitim aldım, eğitimde aramızda görece bayağı kilosu olan bir arkadasimiz vardı, birgün biz eğitim arasındayken içeriye müthiş yakışıklı bir genç girdi. Denizci veya havaciydi tam anımsamıyorum..Erkek-kız hepimiz o tarafa baktık refleksle..Gelen çocuk o kızın sevgilisiydi ve göreve gitmeden önce başka bir şehirden sevgilisini görmek için ziyarete gelmişti. O günden beri derim gerçek aşk başka birşey, kiloya falan bakmıyor yani.. Evlendiler ve halen facete görürüm çok da mutlular ki aradan 25 yıl geçmişBen de litterally obez bir avukatım kiloya bağlı bir sürü hastalığım var filan 94 kiloyum. Ama yine de böyle bi adami para ile yanımda tutmam valla. Begenmeyen gidebilir. Konudaki avukat ablanın obeziteden daha büyük sorunu bu adamı para ile yanında tutması ve öz değerinin yerlerde olması bence. Ama sizin de aynı sorununuz var şu an. Tek avantajınız daha sağlıklı olmak ve para yedirmeyecek kadar akıllı olmak
Tmm canımGayet güzel geçindiklerini nereden biliyorsunuz ? Yanında mıydınız ?
İşte onu diyorum, insanlar sağlık sorunları nedeniyle kilolarından kolay kurtulamayabiliyor...Hangi hakla hakaret edebilir?? İnsanlar bir kendine gelmeli, büyük densizlik/hadsizlik, artık adına ne derseniz..Ben yıllar önce kurumsal hayatıma başlamadan önce başka bir şehirde eğitim aldım, eğitimde aramızda görece bayağı kilosu olan bir arkadasimiz vardı, birgün biz eğitim arasındayken içeriye müthiş yakışıklı bir genç girdi. Denizci veya havaciydi tam anımsamıyorum..Erkek-kız hepimiz o tarafa baktık refleksle..Gelen çocuk o kızın sevgilisiydi ve göreve gitmeden önce başka bir şehirden sevgilisini görmek için ziyarete gelmişti. O günden beri derim gerçek aşk başka birşey, kiloya falan bakmıyor yani.. Evlendiler ve halen facete görürüm çok da mutlular ki aradan 25 yıl geçmiş