Bebekprensesle prensin en mutlu günlerine buyrunnnnnnnn =))

çok güzel bi çift ve cok güzel bi gelin.Allah üstünüzden mutlulugu, bereketi,sevgiyi,saygıyı, sadakati hiç ayırmasın. bir ömür ilk günkü gibi heyecanla sevgiyle yasayın ömrünüzü.

gerçekten mekanda sende çok güzelsin tatlım maşallah eşinlede çok yakışmışsınız Allah nazardan saklasın, o fotoğraflarda ki mutluluğun, heyecanın ve sevgin bir ömür boyu hiç eksilmesin hep artsın inşallah, darısı tüm bekarların başına olsun

herşey çok güzdel çok beğendimmm maşaAllah
Rabbim utandırmasın mutluluklar sizinle olsun canım

çok güzel bi çift ve cok güzel bi gelin.Allah üstünüzden mutlulugu, bereketi,sevgiyi,saygıyı, sadakati hiç ayırmasın. bir ömür ilk günkü gibi heyecanla sevgiyle yasayın ömrünüzü.

aminnnn o güzel dileklerin için Özgecim Rabbim sizin de aşkınızı sevginizi sadakatinizi huzurunuzu arttırsın .. hep mutlu kalın =)

canımmmm benim çok teşekkür ederimm =) senin yerin ayrı dualarımdasın ..

çoooooooooooooooooook beğendim sizi bir ömür boyu mutluluklarrr...

çoooooookkk teşekkürlerr =))

Nazar değmesin

Mutluluklar çok güzelsiniz Rabbim yuvanızı korusun kollasın inşallah

çook teşekkür ettimm aminnnnn =)

ayy ayy ayyy masallah guzel gelin :) omur boyu mutlu, saglikli, coluklu cocuklu, ask dolu yillar diliyorum size

aminnnnnnnnnnnn güzellik gözlerinizdee =)

gelinliginize bayıldım
bir ömür boyu hep böyle gülersiniz inş.

amin ins cook teşekkürler ,,

mekaan da sizde cok güzel cıkmmışşş

ıhlamur kasrı canım beşiktas güzeldi gercekten biraz da yıldız parkında çektirdik çok saolun =)

Gelınlık cok guzel , cok da yakısmıs masallah sızee

gelinliğim içime çok sindi gerçekten bu modeli herkese tavsiye ediyorum güzel yorumunuz için teşekkürlerrr =)

herşey çok güzdel çok beğendimmm maşaAllah
Rabbim utandırmasın mutluluklar sizinle olsun canım

amin canım benim cok teşekkürler ,

maşallah gelinde güzel damatta Allah daha çokkkkkk mutluluk nasip etsinnn

çoook teşekkür ediyorumm amin amin aminn =))

****** kızlaaarrrrr beni şımartıosunuzzz Rabbım daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah çook mutlu olursunuzz =))

su gibi bir gelin olmussun. zarifligine bayildim. gelinligin cok guzel ve en cok siyah beyaz fotografinizi begendim. harika allah mesut etsin. darisi basima. ^^

gelinliğine bayıldım işte istediğim gelinlik insallah giymek nasip olur:26:Allah hayırlı ugurlu etsinnnnnn canım cok begendimmm

Son düzenleme:
canım harika olmuşsun gelinliğin çok yakışmış yüzünüz her zaman böyle gülsün kalbinizden sevginiz hiç eksilmesin canım benim

maşallah berakeallah
allah nazarlardan kem gozlerden saklasın sızlerı sevgınız omur boyu ılk gunkı gıbı olsun ınsallah mutluluklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…