- 23 Ocak 2012
- 1.435
- 1.998
- 133
- Konu Sahibi bebekprenses
-
çok güzel bi çift ve cok güzel bi gelin.Allah üstünüzden mutlulugu, bereketi,sevgiyi,saygıyı, sadakati hiç ayırmasın. bir ömür ilk günkü gibi heyecanla sevgiyle yasayın ömrünüzü.
gerçekten mekanda sende çok güzelsin tatlım maşallah eşinlede çok yakışmışsınız Allah nazardan saklasın, o fotoğraflarda ki mutluluğun, heyecanın ve sevgin bir ömür boyu hiç eksilmesin hep artsın inşallah, darısı tüm bekarların başına olsun
çoooooooooooooooooook beğendim sizi bir ömür boyu mutluluklarrr...
Nazar değmesin
Mutluluklar çok güzelsiniz Rabbim yuvanızı korusun kollasın inşallah
ayy ayy ayyy masallah guzel gelin :) omur boyu mutlu, saglikli, coluklu cocuklu, ask dolu yillar diliyorum size
gelinliginize bayıldım
bir ömür boyu hep böyle gülersiniz inş.
mekaan da sizde cok güzel cıkmmışşş
Gelınlık cok guzel , cok da yakısmıs masallah sızee
herşey çok güzdel çok beğendimmm maşaAllah
Rabbim utandırmasın mutluluklar sizinle olsun canım
maşallah gelinde güzel damatta Allah daha çokkkkkk mutluluk nasip etsinnn
su gibi bir gelin olmussun. zarifligine bayildim. gelinligin cok guzel ve en cok siyah beyaz fotografinizi begendim. harika allah mesut etsin. darisi basima. ^^
Herkese Merhaba ,
Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,
Bebekprenses
gelinliğine bayıldım işte istediğim gelinlik insallah giymek nasip olur:26:Allah hayırlı ugurlu etsinnnnnn canım cok begendimmm
Çoook yakışmıssınız
Maşallah subhanallaahhh. Bayıldımmm
maşallah berakeallahHerkese Merhaba ,
Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,
Bebekprenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?