Öncelikle bütün mesajları tek tek okudum, benim de soyleyecegim bir çok şey var. Çok benzer bir ilişki yaşadım daha önce, burada bahsedilen kişi gibi benim erkek arkadaşım da narsistti. Arkadaşlar narsistlerin öyle bir cazibeleri vardır ki öyle yetenekleri vardır ki sizi kendilerine aşık ederler. Ben konunun sahibini gerçekten çok iyi anlıyorum bu durumda bu duruma düşmesi gerçekten çok normal bence. Bu yollardan bende geçtim inanınki çok zor. Kurtulana kadar ne sınavlar verdim bir ben bir Allah bilir bunu Herkes üstüne gitmiş ama işte demişsiniz ki işte bu kadar eğitimlisin falan filansın niye bu adamı hala istiyorsun falan gibi şeyler söylemişsiniz. Hangi biriniz narsistle birlikte olduğunuzda onun yaşadıklarını anlayabileceksiniz. Gerçekten ben de böyle bir durum yaşamasam belki ben de sizin gibi yanıtlar verebilirdim belki. Burada bence evet doğruyu göstermemiz gerekiyor kendisine, ki gelmiş buraya böyle bir konu açmış, bahsettiği gibi dört tane üniversite mezunu insan, demek ki çok çaresiz kalmış, ben empati yapmaya çalışıyorum, üzerine giderek, bu şekilde kötü konuşarak kim kazanabilir, ne kazanabiliriz ki? Bu kişinin kendi değerini anlamasini sağlamak gerekiyor, bu kişiye hakaret ederek nereye varabilirsiniz? Bazı yorumlara gerçekten çok sinirlendim, bu kadar da olmamalı. Kadın kadının kardeşidir, düşmanı değil. Herkesi saygıya davet ediyorum, çünkü gerçekten bazı yorumlar inanılmaz acımasız olmuş. Üzüldüm açıkçası