• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekprensesle prensin en mutlu günlerine buyrunnnnnnnn =))

fotograflardan o kadar belli ki mutluluğunuz allah sonsuz kılsın inşallah. gelinliğin modeli de çok hoş özellikle omuz, kol kısımları.

gelinliğine nbayıldım hatta bel detayı üyksekten başlamış tam istediğim gibi kollaı dantel hazırmı aldın idktirdinmi dikim ise modaevi bilgisini alabilirmiyim fotoğraflar harika maşallah

gelinliğine nbayıldım hatta bel detayı üyksekten başlamış tam istediğim gibi kollaı dantel hazırmı aldın idktirdinmi dikim ise modaevi bilgisini alabilirmiyim fotoğraflar harika maşallah

canım selam ,

bi arkadaşımın teyzesi evinde dikti aslında bakırköy de ve havaalanı tarafında bi yerde çalışıyor .. kesinlikle diktir derim .. aslında beli cok yukardan baslamıyor ama benim üst bölgem kısa olduğu için öle durmuş olabilir kabarık ve kollu olması çok içime sindi canım aynen içinde bu varsa bu modelden şaşma derim hem şık hem asil :)) çok teşekkürlerr !!

tek kelimeyle hem gelinliğinize hem fotograflarınıza ba-yıl-dım!

Allah nazarlardan saklasın:)

yeni ve daha detaylı fotograflarınız varsa ekleyebilir misiniz?

tek kelimeyle hem gelinliğinize hem fotograflarınıza ba-yıl-dım!

Allah nazarlardan saklasın:)

yeni ve daha detaylı fotograflarınız varsa ekleyebilir misiniz?

çok çok teşekkür ediyorum aslında var yüklemeye de çalıştım ancak boyutundan dolayı yüklenmiyor haftasonu eşime küçülttürüp eklemeyi denerim =)

Herkese Merhaba ,

Fotoğrafçımızdan hala alamadık asıl fotoğrafları ama cep telefonlarıyla çekilenleri artık paylaşmak istiyorumm yerimde duramıyorumm =)
Hepinizin darısı başına !!
Sevgiler ,

Bebekprenses

maaşallah hepsi çok güzel, mutluluğunuz yansımış fotoğraflarnızdan, nasıl evlilik güzel bişey mi dersiniz? :ssz:

Back