bebeklerim kimin hakkı ?

ben günahkar demiyorum, o allahla kendisi arasında olan birşey, ben asla yadırgamıyorum...sadece sorumsuzca davrandı. bir prezervatif, o kadar.

Bu bizi ilgilendirmez ki.
Sorulan soru bu değil zaten.
Konu sahibesi ne hamile kaldığından şikayetçi, ne bebeklerini doğurduğundan.
Sadece vicdanı, aklı ve duyguları arasında kalmış.
Böyle durumlarda kimse objektif olamaz.

bencede bu kadar midesiz biri olamaz..

8 yıl evli kal sonra arkadaş gibi ol...:KK37:

Midesiz mii?? hangi kafayla yazıyosunuz arkadasım tüm bunları.. Tv dizilerinde böyle adamları agzınız ıkı karıs acık izliyosunuz(iffetde ali ihsan mıdır nedir) var mı böyle erkek çıkmaz ki karsımıza dersiniz soyları tükenmiş bilmem ne..var işte insanlık ölmemiş görün.. bence yazılanlar dogru.. keşke olmasaymıs ama bu ülkede bu zamanda hersey olabilir sasıramıyorum nedense 3. sayfa haberlerınden sonra... herkesin gizli kapaklı yasadıgını bu sadece evli olmadan yasamıs.. bir anlık hevesle.. ama sonucu agır olmus o baska...adam melek evet şükür ki böyle insanlar kalmıs.. kadının yapacagı tek sey kalbinin sesini dinlemek ki o da en dogru olanı söyler.. yani bir zamanlar sevdigi aşık oldugu adam yerıne evli oldugu adamı secmeli.. ki durum karısık ve zor gerçekten..

bu hikayeye inanmadım desem... film dizi olsa yine izlemem basit bir senaryo üzgünüm. benim gözümde tutmadı.

selvi boylum al yazmalım işte.

bu arada biyolojik babalarıda bilmeli bence. babalarının eşinden olan kardeşleriylede tanışmalılar bence

bu arada allah korusun büyüdükten sonra bi kaza geçirseler, kan veya organ nakli istense, hastanede tahliller sonucu, uyum olmadığı için onları büyüten babalarının kendi öz babaları olmadıklarını öğrenseler ne olacak?

bende baya uçtum ya

Bu bizi ilgilendirmez ki.
Sorulan soru bu değil zaten.
Konu sahibesi ne hamile kaldığından şikayetçi, ne bebeklerini doğurduğundan.
Sadece vicdanı, aklı ve duyguları arasında kalmış.
Böyle durumlarda kimse objektif olamaz.

ilgilendirmiyordu...taki buraya gelip sorana kadar

woohow bu nasıl bişey gülüm erkeklere bu kadar taviz vermeyin ya keşke söyleseydin bebeklerin babasına baştan o çocuklar büyüyünce nolucak kimbilir ah şu anne-babalar keşke evlenmeden beraber olmasaydınız ne diyim olan olmuş inş bir çözüm yolu bulunur ama hatalar da yok değil hayırlısı olsun canım ya :)

Midesiz mii?? hangi kafayla yazıyosunuz arkadasım tüm bunları.. Tv dizilerinde böyle adamları agzınız ıkı karıs acık izliyosunuz(iffetde ali ihsan mıdır nedir) var mı böyle erkek çıkmaz ki karsımıza dersiniz soyları tükenmiş bilmem ne..var işte insanlık ölmemiş görün.. bence yazılanlar dogru.. keşke olmasaymıs ama bu ülkede bu zamanda hersey olabilir sasıramıyorum nedense 3. sayfa haberlerınden sonra... herkesin gizli kapaklı yasadıgını bu sadece evli olmadan yasamıs.. bir anlık hevesle.. ama sonucu agır olmus o baska...adam melek evet şükür ki böyle insanlar kalmıs.. kadının yapacagı tek sey kalbinin sesini dinlemek ki o da en dogru olanı söyler.. yani bir zamanlar sevdigi aşık oldugu adam yerıne evli oldugu adamı secmeli.. ki durum karısık ve zor gerçekten..

adamın kendi öz çocukları yanısıra bu bebelerede sahip çıksaydı evet merhametli, vicdanlı derdim.
ama adam çocuğu yok diye böle yapıyo demek, babalık duygusunu tatmin etmek için belki

bu arada biyolojik babalarıda bilmeli bence. babalarının eşinden olan kardeşleriylede tanışmalılar bence

bu arada allah korusun büyüdükten sonra bi kaza geçirseler, kan veya organ nakli istense, hastanede tahliller sonucu, uyum olmadığı için onları büyüten babalarının kendi öz babaları olmadıklarını öğrenseler ne olacak?

bende baya uçtum ya

bence de bilmeliler ama şimdi değil

çünkü ortada herşeyden habersizken

kendini olayların içinde bulan HAMİLE bir kadın var

peki ikizler kaç yaşındalar şimdi acaba :26:

Son düzenleme:
woohow bu nasıl bişey gülüm erkeklere bu kadar taviz vermeyin ya keşke söyleseydin bebeklerin babasına baştan o çocuklar büyüyünce nolucak kimbilir ah şu anne-babalar keşke evlenmeden beraber olmasaydınız ne diyim olan olmuş inş bir çözüm yolu bulunur ama hatalar da yok değil hayırlısı olsun canım ya :)

bende baya uçtum ya

bence de bilmeliler ama şimdi değil

çünkü ortada herşeyden habersizken

kendini olayların içinde bulan HAMİLE bir kadın var

peki ikizler kaç yaşındalar şimdi acaba :26:

O güzelim filmle karşılaştırmayın bile,
Oradaki kurgu daha güzeldi...
Habersizce yapılan bir çocuk yoktu, tekrar geri dönülen bir koca yoktu, kadın kendine yeni bir hayat kurmuştu. Biyolojik babanın hamile yeni eşi yoktu.
Bu yalan rüzgarı, cesur ve güzel gibi bir şey olmuş...

X