bebeklerim kimin hakkı ?

bebeklerimin onun olduğunu söylediğimde hayatımda hiç bir şey değişmez fakat bunu söylemem eşimin bana yaptığı bu iyiliği görmezden gelip çiğnemek olmazmı bana veremeyeceği hayatı bebeklerimemi verecek o üstelik karısı hamile eder 3 çocuk benim kararım inkar etmeye devam etmekten yana burayada konuyu açma sebebim bebeklerim adına karar veremiyor olmam .

eşinin yaptığı büyük iyilik çocuklar babasız kalmasın adına yapılan bir iyilik hatta hamile olduğunu öğrendikten sonra evlenirken amacınız doğumdan sonra ayrılmaktı yanlış okumadıysam öyle yazmışsınız. Sonra işler güzel gitmiş evliliğinizi sürdürmeyi planlıyorsunuz Burda çocuklar düşünülmüş yani vereceğiniz karar ile eşinize nankörlük yapmış olmayacaksınız. Kararınızı verirken lütfen bu şekilde düşünmeyin çocukların babasına gerçeği söyleyin yada söylemeyin ama karar aşamasında sadece çocukları düşünün. Eşinize değilde çocuklara nankörlük yapılmasın demek istediğim bu

amerikan yapımı bir film seyrediyorum sandım.eski eşin yani şimdiki eşin normalmi türkmü yabancımı nereli allh aşkına

korumasız seks yaparsanız böyle olur işte.....
kimin eli kimin cebinde belli değil
madem baştan söylemed sevgiline ondan hamile kaldığını bari bu yalanı sürdür, diğer kadının hiç bir suçu yok çünkü.
bu arada eşinde baya geniş adammış, o hiç kendinden çocuk istemiyormu? ilerde onunlada çocuğun olsa acaba ayrımcılık yaparmı?
çok karışık bir durum.

bu konuyu açarken çok eleştiri alacağımı biliyorum.lakin herkeze anlatılmıycak bir derdim var.birilerinin yol göstermesine ihtiyacım var.sizlere kısaca anlatayım;
2007 yılında eşimden yeni ayrılmıştım.eşim çok iyi saygılı dürüst biriydi fakat kısa sürede evlenmeye karar vermekle hata etmiştik iki arkadaş gibi olan biz evliliği başaramadık bir tüelü ten uyumunu yakalayamadık.birbirimizi kırmadan ortak kararla ayrıldık.eşim evden sadece elbiselerini ve özel eşyalarını alıp gitti evi ve tüm eşyaları bana bıraktı bende tekrar bi hayat kurana kadar diye kabul ettim.maddi durumu iyiydi bana sağladığı imkanlarda çok iyiydi.kendi paramıda kazanıyordum.boşanmamıza rağmen arkadaşlığımız devam etti sık sık buluşup yemeğe, sinemaya giderdik.2007 nin son aylarında yeni biri girdi hayatıma.gördüğümde heyecanlandığım yokluğunda özlediğim biri çok sevdim karşılığınıda aldım 1 yıl herşey çok güzel devam daha sonra burdaki işinden ayrılıp memleketine gitmeye karar verdiğini söyledi çünkü anne ve babası çok yaşlıydı ilgilenmesi gerekiyordu ömürlerinin son günlerini evlerinden yurtlarından edip büyük şehirde yaşamalarına içi elvermiyordu.gitti ve biz yine tüm gün mesajlaşıp telefonla konuşmaya devam ettik.bir gün bana evlenme teklif etti önce beklemediğim bi anda geldiği için şaşırdım sonrasında kabul ettim.ailemin karşı çıkacağı bir evlilik olucaktı kardeşiminde doğumuna 3 ay vardı ondan doğum olana kadar beklemesini çünkü kardeşimin ilk bebeğinde benim yüzümden huzursuzluk çıkmasını istemedimi söyledim tamam dedi.herşey öyle güzeldi öyle inanmıştım sevgisine aşkına kapılmıştım.ben yaşadığım şehirden onun yaşadığı küçük güneydoğu anadolu kasabasına gidecektim.bana bu 3 ayda hertürlü bilmem gerekeni anlattı.ordaki hayatımda makyaj olmucaktı, çok sevdiğim taytlarım, yazın minilerim olmuycaktı hepsine tamam dedim burdaki konforuda bulamıycaktım onada tamamdı aşıktım çünkü başka bir insan olmaya hazırdım.
sonunda yeğenim doğdu öyle tatlıydı öle masumduki hayatımı değiştirdi o bebek. ben aileme açmaya korktum konuyu sorular oluşmaya başladı kafamda ve onunla bu kafamdaki karışıklığı paylaştım.normal dedi kızmadı başka bi hayat bekliyor seni dedi.bir gün telefonla konuşurken ablasının yaşadığı şehre gideceğini söyledi ve yol boyuncada konuşmaya devam ettik sonra bana hadi hazırlan artık seni herzamki yemek yediğimiz yerde bekliyorum dedi çok şaşırdım meğer beni görmeye geliyormuş. hemen çıktım evden sonra geri döndüm öyle özlemiştimki kalabalıkta onu görmek istemiyordum sımskı sarılmaya ihtiyacım vardı aradım eve gelmesini istedim.
önce olmaz falan dedi ina ettim geldi aşkım benim öyle özlemiştimki yemek yedik uzun uzun sohbet ettik hiçbirşey düşünmek istemediğim saatler yaşıyordum.2 gün kaldı benimle ve gitti.yine konuşa konuşa gitti yolda ve asla unutmuycam bir görüşme yaptık.
bana söylediği sözler şunlardı " seni çok seviyorum fakat sana şuan yaşadığın hayatı mümkün deil benim vermem seni yerinden rahatından hayatından koparamam benim yaşadığım ailede benim yaşadığım evde benim yaşadığım çevrede yaşayamazsın bir gün benden nefret etmeni istemiyorum " dedi ve bitirdi.
yaşadığım acının tarifi yok sözler yetmezdi.ara ara beni arıyor nasıl olduğumu merak ediyordu.çok kırgındım, bunu bana nasıl yapabilmişti benim yerime nasıl karar verebilmişti.eski eşimlede hala arada görüşüyorduk tanışmışlardıda çok iyi dost olmuştuk eşimle
durumu öğrendi bana destek olmaya çalıştı ve hayatımdaki ikinci şok üzüntümden fark etmemiştim zamanımın geçtiğini hamileydim.
aldıramadım kıyamadım bebeğime.bu sorunu eski eşimle paylaştım ben üzülürken o gülümsedi hep sinirimi bozmuştu bu bebeği çok istiyordum ama beni terkeden aşkıma anlatamıyordum.
eski eşim tekrar nikah yapalım sen bebeğini doğur yine ayrılırız dedi görünen tek çarem gibiydi kabul ettim.sevgilim evlendiğimi duyduğunda son kez aradı beni "senin için en iyisi bu" dedi kapadı telefonu.benim için yeni hayat başlamış oldu ve bebeğimin yanlız olmadığını ikiz olduklarını öğrendim acımı hafifletmiyordu bu mutluluk bebeklerim erken doğdu 1 ay kadar küvezde kaldı hayatımın en zor günleriydi kızım ve oğlumdan ayrı kaldığım günler.çok şükür evimize gelmişlerdi.babalarının ise bunlardan haberi bile yoktu hala benden 6 ay sonra oda evlendi ailesinin istediği biriyle ve hayatımdan tamamen çıkmış oldu.
bebekler evimize neşe huzur mutluluk getirdi eşim onları öyle benimsedi ağladıklarında benden önce koşar oldu tüm imkanlarını sundu minicik bebeklerin geleceklerinin hayalini kurdu.bizde yakınlaştık artık tam bir aile olmuştuk.
bu mutluluk yerini şuan huzursuzluğa bıraktı nasıl öğrendi bilmiyorum sevgilim bebeklerimi öğrenmişti ve kendinden olduğuna nerdese emin gibi konuşuyordu hep hayır dedim inkar ettim.bizim bu görüşmelerimizi eşi öğrenmiş ve anlatmış herşeyi kadın hamile şuan ve böyle bişi duyuyo çok üzgün ve sık sık beni arıyor emin olmak istiyor bebeklerim kocasındanmı ne söylesem inandıramıyorum.hamile olduğu içinde kıyamıyorum tersleyemiyorum eşimin bu görüşmeleri öğrenip huzursuz olmasınıda istemiyorum
bana yaptığını bir ömür kölelik yapsam ödeyemem allah razı olsun ondan .
şimdi sizce ne yapmalıyım bebeklerim açısından düşününce gerçeği bilmeleri en doğrusu fakat babaları onlara hiçbir gelecek sunamaz ayrıca ordada bir hamile kadın var yıkılacak eşim babalarını doğrularsam çok yıkılacak onunda gururu söz konusu hayat böyle karmaşık hal aldı benim için doğru olan ne bebeklerim kimin hakkı?

dikkatimi çeken birşey daha var
hiç sorun yokken eşinizle anlaşmalı boşanıyorsunuz ve sonra eşiniz sizi başkasından hamile olarak kabul ediyor evleniyor tuhaf yani. melek mi bu

hergün burda o kadar fake konu çıkıyorki ortaya ister istemez inanası gelmiyor insanın
sizin hikayede gerçekten türk filmi gibi yani
arkadaşınızada pess bu kadar önemli bir şeyi nasıl açıklamış adamın karısıda hamile yazık kadıncağıza

korumasız seks yaparsanız böyle olur işte.....
kimin eli kimin cebinde belli değil
madem baştan söylemed sevgiline ondan hamile kaldığını bari bu yalanı sürdür, diğer kadının hiç bir suçu yok çünkü.
bu arada eşinde baya geniş adammış, o hiç kendinden çocuk istemiyormu? ilerde onunlada çocuğun olsa acaba ayrımcılık yaparmı?
çok karışık bir durum.

eşimle ilk evliliğimiz 8 sene sürdü çocuğumuz olmadı tedavilere cevap veremedik konuyu başka yöne saptırmak istemiyorum madem sordunuz söyleyeyeim eşimin bebeği olması imkansız.

şimdi sevgili konu sahibi durum eğer gerçekse

siz zaten sorunun cevabını içinde vermişsiniz. yani evli olduğunuz eşiniz gece uyanıyor onlarla ilgileniyor sevgi gösteriyor birbirinize daha da yakınlaştınız felan felan. ee bu durumda emek sahibinin bu çocuk

hem üstelik bu nasıl bi kaostur siz boşanıyorsunuz eşinizle görüşmeye devam ediyorsunuz hata erkek arkadaşınızla tanıştırıyorsunuz. sonra felan felan erkek arkadaşınız evleniyor onun karısı sizi arıyor gerçekmi felan felan diye maşallah herkes geniş kapsama alanı içinde bu durumun gerçek olamıycaka kadar düşünen bizler de ^^ki böyle bir yaşamı yakıştıramadığımız içindir belki. ^^ anlayışsız ve çağdan uzak oluyoruz.tamam ben kendi adıma çağ dışıyım ama sizinde bu çağ dışı insanların fikrini sormanız biraz garip değilmi

bu kadar geniş mideli bir erkek ne gördüm ne tanıdım
başkasından olan çocuğa babalık yapıp bebeklerin geleceğini düşünen bir erkek
garip,!!!!!

demekki bebelerin babası seni sevmiyordu amacı başkaymış..:KK23:
sonrada sizden ayrılmış...
seven insan bırakırmı hiç :KK37:

Bebeklerim kimin hakkı ?

Sizin bile hakkınız değil bence..

Eminim o bebeklerin tercih hakkı olsa , sizi anne olarak seçmezlerdi..

Bi anlık zevk uğruna korunma zahmetine bile girmeyip hamile kalanlara uyuz oluyorum.. :KK20:

bu okuduklarim gercekle uyum saglamiyor. bilmiyorum, her kesin bir inandigi var. yasa disi bir iliskiydi bu. bir az kaba deyimle 'zina'... en buyuk gunah yani. bunun aciklamasiysa cok seviyordum, asik oldum, gozum kapanmisdi, hic bir sey dusunemiyordum olamaz yani. elbette ki bu gunahin bir vebali olmaliydi... hikayeniz eger gercekse buradan yardim ala bilirsiniz. size en dogru yolu gosterecektir xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. umarim bunu reklam diye algilamazlar. ama mevzu gercekse hayati bir konu ...

Son düzenleyen: Moderatör:
dikkatimi çeken birşey daha var
hiç sorun yokken eşinizle anlaşmalı boşanıyorsunuz ve sonra eşiniz sizi başkasından hamile olarak kabul ediyor evleniyor tuhaf yani. melek mi bu
işte ben de tam bu noktada kilitli kaldım nutkum tutuldu ayol :KK9:
Bebeklerim kimin hakkı ?

Sizin bile hakkınız değil bence..

Eminim o bebeklerin tercih hakkı olsa , sizi anne olarak seçmezlerdi..

Bi anlık zevk uğruna korunma zahmetine bile girmeyip hamile kalanlara uyuz oluyorum.. :KK20:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

bu kadar geniş mideli bir erkek ne gördüm ne tanıdım
başkasından olan çocuğa babalık yapıp bebeklerin geleceğini düşünen bir erkek
garip,!!!!!

bu hikaye doğruysa adamın yaptığı takdire değer..ne geniş mideliliği yaa şakamı yapıyosun:S alışmışsın heralde kadınların aldatılıp itilip kakılmasına.böyle melek gibi adamlarda midesizmi oluyo saçmalamışsın:)))

Gerçek mi değil mi diye sorgulamaya hakkımız yok diye düşünüyorum gerçek olduğuna inanmıyorsak okuyup geçeriz. Ama eğer gerçekse de o kişinin değer yargılarını kullanarak eleştirerek fake konu açıyorsun diyerek de rencide etmeye gerek yok kendi değer yargılarımızla başkalarının hayatlarını yargılamaya gerek yok çünkü bir yere ulaşamayız ne biz ne de karşımızdaki.

Arkadaşım doğruyu söylemek önemli gibi görünse de senin bu gerçeği saklaman herkesin çıkarına gibi görünüyor. Senin bir yuvan var ve söylediğine göre hiçbir şeyi senden ve çocuklarından esirgemeyen bir eşin var diğer taraftan sevdiğin adamın da bir yuvası var ve bir bebek bekliyorlar. En azından doğruyu söylemen için uygun bir zaman değil. Ayrıca çocuklar eşinden olmasa bile onlara babalık yaptığından bu konuda onun fikrini almadan bir şeye karar verme derim.

Son düzenleme:
demekki bebelerin babası seni sevmiyordu amacı başkaymış..:KK23:
sonrada sizden ayrılmış...
seven insan bırakırmı hiç :KK37:

bence ne bebeklerim babası sevdi konu sahibesini, nede eşi..

hangi seven erkek eski karısının sevgilisiyle tanışırki? içinde azda olsa sevgi olsaydı kıskanırdı, duysaydı bile görmek istemezdi...
aşktan çok arkadaşlık bu.

X