bebeklerim kimin hakkı ?

Sayın arkadaşım durumun kesinlikle çamur atılacak bir şey değil.Şu anki eşin bence çok iyi bir baba ve eş.Burda eşine denyo diyenlerin kocaları gerçek denyo olanlar.Çünkü karılarına düşüncelerini empoze edip, birey olduklarını öğretmemişler. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar da aynı kendileri ve denyo kocaları gibi olucak.Kendi ezikliklerini sizin gibi normal insanlara dil uzatarak bastırmaya çalışacaklar.Bence ailenizi olabildiğince bu cahil insanlardan koruyun.Zaten çevrelerinde sizin gibi normal insanlar olmayınca birbirlerinin kuyusunu kazan tipler bunlar.

cahillik kocasını başka kadınlarla ''paylaşıp'' asker arkadaşı modunda gezmekse evet cahilim.gerikafalıyım.

Sayın arkadaşım durumun kesinlikle çamur atılacak bir şey değil.Şu anki eşin bence çok iyi bir baba ve eş.Burda eşine denyo diyenlerin kocaları gerçek denyo olanlar.Çünkü karılarına düşüncelerini empoze edip, birey olduklarını öğretmemişler. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar da aynı kendileri ve denyo kocaları gibi olucak.Kendi ezikliklerini sizin gibi normal insanlara dil uzatarak bastırmaya çalışacaklar.Bence ailenizi olabildiğince bu cahil insanlardan koruyun.Zaten çevrelerinde sizin gibi normal insanlar olmayınca birbirlerinin kuyusunu kazan tipler bunlar.

burda kimse eşine denyo demedi diye biliyorum
pardon da siz bu kadar kadına hakaret etme hakkını nerden buluyosunuz kocalarımızı bizden daha
iyi tanıyosunuz galiba

hanımlar kkonuyu saptırdınız galiba benimde 12 yıldır bebeğim olmuyor ve eşim iktidarsız deil.bebek sahibi olamıyor diye illa iktidarsızmı olması gerek .hem türkiyeden kıbrısa gidip sperm bankasından alınan spermle çocuk sahibi olan bir sürü çift var.
gelelim konuya hayat dediğimiz şey bir sınav dünyası herkez kendine göre bir sınavda ve biraz çevremizi irdelersek neler yaşanmıyorki ablasının eşini alan kardeşler, gelinine tecavüz eden kayınpederler,yengesiyle kaçan kayınlar bunlar bizim hayatımızda duymadığımız hikayelermi ben en yakın örnek annemin arkadaşını verebilirim kocası bi oryantelden bebek yapmış alıp getirdi 2 yaşında kızı kapısına bıraktı kadın yıllarca çocuklarıyla onada baktı şimdi ise yaşlandı o kadıncağıza kendi doğurdukları deil o kız çocuğu bakıyor lütfen her okudumuzu yalandır diyip başka yönlere çekmeyelim burda tuhaf olan tek şey eski sevgilinin ansızın ayrılması tamam adam açıklamış imkan meselesi şimdi imkan sahibi olmuştamı bebklerin kendinden olup olmadını sorguluyor
ayrıca uzun zaman dilimi kısaca özetlenmiş çok ayrıntılarıda bilmiyoruz.okuduğum kadarıylada kendimi bu arkadaşın yerine koyamıyorum bile benim kaldıramayacağım bir yük allah yardımcınız olsun bebekler kimin hakkı diye bir soru sormayın kendinize.o bebklerin kaderinde eşinizin rıskıyla beslenmek varmış.eşiniz bildiğine göre kendi kabul etmiş bırakın o adam bilmesin kursaklarında lokmasımı var 2 spermle baba olunmuyor bebekleriniz ve eşinize iyi sahip çıkın inkar etmeye devam edin bencede bulduğunuz yanıt mantıklı tüp bebek olduklarını söylemişsiniz zaten 8 yıllık evlilikte bebek olmamış inanırdım bana söylense rabbim yardımcınız olsun.

canım kadın çocuğum yok diye değil cinsellik yok diye boşanmış.hamile kalmayı da istememiş tesadüf olmuş zaten.

bu çiftin çocuk sahibi olmak için o adamı kullanmaları şimdi bana mantıksız geliyor.çünkü bunun için boşanmalarına gerek yoktu.kadın evliyken beraber olur,sonra da ayrılırdı adamdan.
bu durumda olabilecek iki sorun var.1) o adamın bir gün çocuklarının peşine düşmesi 2)çocukların bir şekilde baba bildikleri kişinin gerçek babaları olmadığını öğrenmeleri (hadi öğrendiler,yıkılmalarını geçtim anne bunu nasıl açıklayacak?)

burda yazılan herşeye cevap vermemsi beni dahada inandırdı çünkü ikiz bebeklerle uğraşmak zordur bence daha sonra mutlaka cevap verecektir

ben en cok o sevgilinize gicik oldum...sizinle cinsel birseyler yasadiktan sonra bi bahane uydurup sizi terketmis resmen...
tabi cünkü tipik türk erkegi iste annesine babasina ben dul bir kadini seviyorum onunla evlenecem diyemezdi...
sonunda da zaten annesinin ve babasinin razi olduklari bir kadinla evlenmis...
bu tiplere ne kadar gicik oluyorum...is yataga gelince ok ama evlenmeye gelince kiviriyorlar...

bu yüzden eski esiniz yani simdiki esiniz ve siz o cocuklari hakediyorsunuz...
cocuklara gercek babalarin kim oldugunu bir gün anlatmayi düsünüyormusunuz?

bu arada allah korusun büyüdükten sonra bi kaza geçirseler, kan veya organ nakli istense, hastanede tahliller sonucu, uyum olmadığı için onları büyüten babalarının kendi öz babaları olmadıklarını öğrenseler ne olacak?

bende baya uçtum ya

Gayet de mantıklı. Uçmakla alakası yok.
Olmaz olmaz bişey değil ki.
Ayrıca doğruluğunu varsayarak o bebeklerden birinin yerinde olsanız kandırılmak ister miydiniz?
ben ne olursa olsun istemezdim.

temelinde huzursuzluk olan çocuk hayata karşı daha büyük sorumluluklarla devam etmek zorunda kalıyo. bu durumda öncelik çocukların olmalı eski eş üstlenmiş bu işi işte bu durum böyle devam etsin bence kimseyi karıştırmayalım varsın biyolojik babasını bilmesin çocuğa zarardan başka bişey sağlamaz

yaaa o kadar sordum çocukları öğrense tepkisi ne olur nasıl bir yol izler

bi de bebekler ne kadarlık acep :26:

bu da konuyu açıp gitti gelince cevaplara nasıl yetişecek miraakk ediyorum doğrusu :KK6:

arkadaşlar yorum yapmak kolay tabi yasamadığınız için olsa gerek ? ben annemin babamla neler yaşadığını babamın anneme bizlerin gözleri önünde aynı evin içinde neler yaşattığını anlatsam hiç kimse inanmaz onada senaryo dersiniz.çünkü asla hayal bile edemeyeceğiniz şeyler bazı insanlar tarafından yasanıyor ve yaşatılıyor..ayrıca bu bayanın yasadıkları o kadarda inanılmaz değiller hani.bu kötü yorum yapan alaya alan arkadaşlarında yaş ortalamasının küçük olduğunu düşünüyorum.sana gelince arkadaşım zor bir durum.çocuklarının ve senin mutluluğun rahatın için eşinle olman en mantıklısı ki onun da bir ailesi olmussunuz artık.ama tabi diğer babanında hakkı bilmek ama gelecek verebilecekmi hayır.eşi var bebeği olacak onlar daha da ön planda olacak ayrıca da su anki eşin için kötü olur soylersen gururu zedelenir.herkes öğrenecek sonucta senin ailen onun ailesi falan.inan bende çıkamadım işin içinden :KK43::44::44::44::44:

canım kadın çocuğum yok diye değil cinsellik yok diye boşanmış.hamile kalmayı da istememiş tesadüf olmuş zaten.

bu çiftin çocuk sahibi olmak için o adamı kullanmaları şimdi bana mantıksız geliyor.çünkü bunun için boşanmalarına gerek yoktu.kadın evliyken beraber olur,sonra da ayrılırdı adamdan.
bu durumda olabilecek iki sorun var.1) o adamın bir gün çocuklarının peşine düşmesi 2)çocukların bir şekilde baba bildikleri kişinin gerçek babaları olmadığını öğrenmeleri (hadi öğrendiler,yıkılmalarını geçtim anne bunu nasıl açıklayacak?)

beynim durdu çok zor buna cevap verilmez öl o an :KK43:((

Midesiz mii?? hangi kafayla yazıyosunuz arkadasım tüm bunları.. Tv dizilerinde böyle adamları agzınız ıkı karıs acık izliyosunuz(iffetde ali ihsan mıdır nedir) var mı böyle erkek çıkmaz ki karsımıza dersiniz soyları tükenmiş bilmem ne..var işte insanlık ölmemiş görün.. bence yazılanlar dogru.. keşke olmasaymıs ama bu ülkede bu zamanda hersey olabilir sasıramıyorum nedense 3. sayfa haberlerınden sonra... herkesin gizli kapaklı yasadıgını bu sadece evli olmadan yasamıs.. bir anlık hevesle.. ama sonucu agır olmus o baska...adam melek evet şükür ki böyle insanlar kalmıs.. kadının yapacagı tek sey kalbinin sesini dinlemek ki o da en dogru olanı söyler.. yani bir zamanlar sevdigi aşık oldugu adam yerıne evli oldugu adamı secmeli.. ki durum karısık ve zor gerçekten..

siz neden üzerinize bu kadar alıp polemik yaratmaya çalışıyorsunuz ki..
herkesin görüşü farklıdır bence midesiz...
ayrıca ben iffetmiş ali ihsanmış bu tür dizileri izlemiyorum...
demekki siz ağzınız açık izliyor ve varmı böyle erkek diyorsunuz...

zaten konu sahibi 2 günlük üye geldi yazdı çekti gitti...
sizinle atışmaya giremem bana bulaşmayın..:KK14:

yuh ya yorumlara bak.bizim millete göre bir adamın karısını seviyor olması için boşandıktan sonra başkasıyla beraber olan karısını sokak ortasında öldürmesi lazım tabi böyle arkadaş dost kalmak falan ters bize.adam belki dünyanın en iyi insanı ama burada yemediği hakaret kalmadı.ne yapsan yaranamazsın bizim bu kadınlara.planlamadan hamile kalıp kürtaj yaptırsan suç doğursan yine suç.konu sahibi arkadaşın sorusuna gelince eşiniz gibi bir adamı öpüp başınıza koyun ve yolunuza devam edin bence.bebekleriniz böyle anlayışlı ve iyi bir babayı hakediyor.gerçek babaları durumu öğrense tatsızlıktan başka bir şeye yol açmayacak belki şimdiki yuvası yıkılacak bi de karısı hamileymiş.üstelik farklı evlerde büyüyen 3 çocuğa birden iyi babalık yapabileceğine inanmıyorum.

eski eş eskidir ya.
kim eski eşiyle veya eski erkek arkadaşıyla kanka kalmak isterki.
burda bi sürü konu görüyoruz. eski kızarkadaşını face den aramış, eski kız arkadaşına yakın taşınıyoruz falan diye.
bu insanların hepsimi anormal?

Son düzenleme:
arkadaşlar yorum yapmak kolay tabi yasamadığınız için olsa gerek ? ben annemin babamla neler yaşadığını babamın anneme bizlerin gözleri önünde aynı evin içinde neler yaşattığını anlatsam hiç kimse inanmaz onada senaryo dersiniz.çünkü asla hayal bile edemeyeceğiniz şeyler bazı insanlar tarafından yasanıyor ve yaşatılıyor..ayrıca bu bayanın yasadıkları o kadarda inanılmaz değiller hani.bu kötü yorum yapan alaya alan arkadaşlarında yaş ortalamasının küçük olduğunu düşünüyorum.sana gelince arkadaşım zor bir durum.çocuklarının ve senin mutluluğun rahatın için eşinle olman en mantıklısı ki onun da bir ailesi olmussunuz artık.ama tabi diğer babanında hakkı bilmek ama gelecek verebilecekmi hayır.eşi var bebeği olacak onlar daha da ön planda olacak ayrıca da su anki eşin için kötü olur soylersen gururu zedelenir.herkes öğrenecek sonucta senin ailen onun ailesi falan.inan bende çıkamadım işin içinden :KK43::44::44::44::44:

ahh ahh bilmezmiyim

eski eş eskidir ya.
kim eski eşiyle veya eski erkek arkadaşıyla arkadaş kalmak isterki.
burda bi sürü konu görüyoruz. eski kızarkadaşını face den aramış, eski kız arkadaşına yakın taşınıyoruz falan diye.

yani bir tutarsızlıkta yok denemez

eski eş eskidir ya.
kim eski eşiyle veya eski erkek arkadaşıyla arkadaş kalmak isterki.
eski eşiyle çok tutkulu bir aşk yaşayıp ayrılmamış ki zaten evlilikten çok arkadaşlık gibiymiş ilişkileri.bu yüzden arkadaş kalmaları doğal

X