hanımlar kkonuyu saptırdınız galiba benimde 12 yıldır bebeğim olmuyor ve eşim iktidarsız deil.bebek sahibi olamıyor diye illa iktidarsızmı olması gerek .hem türkiyeden kıbrısa gidip sperm bankasından alınan spermle çocuk sahibi olan bir sürü çift var.
gelelim konuya hayat dediğimiz şey bir sınav dünyası herkez kendine göre bir sınavda ve biraz çevremizi irdelersek neler yaşanmıyorki ablasının eşini alan kardeşler, gelinine tecavüz eden kayınpederler,yengesiyle kaçan kayınlar bunlar bizim hayatımızda duymadığımız hikayelermi ben en yakın örnek annemin arkadaşını verebilirim kocası bi oryantelden bebek yapmış alıp getirdi 2 yaşında kızı kapısına bıraktı kadın yıllarca çocuklarıyla onada baktı şimdi ise yaşlandı o kadıncağıza kendi doğurdukları deil o kız çocuğu bakıyor lütfen her okudumuzu yalandır diyip başka yönlere çekmeyelim burda tuhaf olan tek şey eski sevgilinin ansızın ayrılması tamam adam açıklamış imkan meselesi şimdi imkan sahibi olmuştamı bebklerin kendinden olup olmadını sorguluyor
ayrıca uzun zaman dilimi kısaca özetlenmiş çok ayrıntılarıda bilmiyoruz.okuduğum kadarıylada kendimi bu arkadaşın yerine koyamıyorum bile benim kaldıramayacağım bir yük allah yardımcınız olsun bebekler kimin hakkı diye bir soru sormayın kendinize.o bebklerin kaderinde eşinizin rıskıyla beslenmek varmış.eşiniz bildiğine göre kendi kabul etmiş bırakın o adam bilmesin kursaklarında lokmasımı var 2 spermle baba olunmuyor bebekleriniz ve eşinize iyi sahip çıkın inkar etmeye devam edin bencede bulduğunuz yanıt mantıklı
tüp bebek olduklarını söylemişsiniz zaten 8 yıllık evlilikte bebek olmamış inanırdım bana söylense rabbim yardımcınız olsun.