• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerim kimin hakkı ?

selvi boylum al yazmalım işte.

bu arada biyolojik babalarıda bilmeli bence. babalarının eşinden olan kardeşleriylede tanışmalılar bence

bu arada allah korusun büyüdükten sonra bi kaza geçirseler, kan veya organ nakli istense, hastanede tahliller sonucu, uyum olmadığı için onları büyüten babalarının kendi öz babaları olmadıklarını öğrenseler ne olacak?

bende baya uçtum ya
Yooo bence uçmadınız başı böyle olanın devamıda böyle gelebilir..
Ayrıca bu kadar "medeni" takılan boşanıp yeni ilişkilerini paylaşabilen insanların, birdenbire bir yerlerde unuttukları "spermlerinden" dolayı ortaya çıkan yeni kardeşleri, yeni ilişki yumaklarını da paylaşabilmesi gerekir..
Onlara bu yakışır bence...

tamam o halde.. elındeyse eger o zamana dönsün prezervatif taksın sorunu çözüp gelsin.. hı? o zaman gelip buraya sorma ihtiyacı da duymazdı heralde dimi??

ben bi dahaki sefere ( eğer öyle birşey olursa) daha dikkatli davranmasını öneririm.

hanımlar kkonuyu saptırdınız galiba benimde 12 yıldır bebeğim olmuyor ve eşim iktidarsız deil.bebek sahibi olamıyor diye illa iktidarsızmı olması gerek .hem türkiyeden kıbrısa gidip sperm bankasından alınan spermle çocuk sahibi olan bir sürü çift var.
gelelim konuya hayat dediğimiz şey bir sınav dünyası herkez kendine göre bir sınavda ve biraz çevremizi irdelersek neler yaşanmıyorki ablasının eşini alan kardeşler, gelinine tecavüz eden kayınpederler,yengesiyle kaçan kayınlar bunlar bizim hayatımızda duymadığımız hikayelermi ben en yakın örnek annemin arkadaşını verebilirim kocası bi oryantelden bebek yapmış alıp getirdi 2 yaşında kızı kapısına bıraktı kadın yıllarca çocuklarıyla onada baktı şimdi ise yaşlandı o kadıncağıza kendi doğurdukları deil o kız çocuğu bakıyor lütfen her okudumuzu yalandır diyip başka yönlere çekmeyelim burda tuhaf olan tek şey eski sevgilinin ansızın ayrılması tamam adam açıklamış imkan meselesi şimdi imkan sahibi olmuştamı bebklerin kendinden olup olmadını sorguluyor
ayrıca uzun zaman dilimi kısaca özetlenmiş çok ayrıntılarıda bilmiyoruz.okuduğum kadarıylada kendimi bu arkadaşın yerine koyamıyorum bile benim kaldıramayacağım bir yük allah yardımcınız olsun bebekler kimin hakkı diye bir soru sormayın kendinize.o bebklerin kaderinde eşinizin rıskıyla beslenmek varmış.eşiniz bildiğine göre kendi kabul etmiş bırakın o adam bilmesin kursaklarında lokmasımı var 2 spermle baba olunmuyor bebekleriniz ve eşinize iyi sahip çıkın inkar etmeye devam edin bencede bulduğunuz yanıt mantıklı tüp bebek olduklarını söylemişsiniz zaten 8 yıllık evlilikte bebek olmamış inanırdım bana söylense rabbim yardımcınız olsun.

Dizilerde filmlerde gördüğünüz şeyler gerçek hayattan esinlenme. Hiç şaşırmadım. Eski eş biraz melek moduna sokulmuş ama var böyle hayatlar.

Eğer çocuklarına yalan söylemeyi, gerçek babayı onlardan gizlemeyi vicdanına sığdırabileceksen sakla. Ama hiçbir yalan saklı kalmaz.

aman Yarebbim bu kadan da olmas herhal :53::53::53::53::53::53:

ay yok artık yaa valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmez hee:27:

adam hemen sahiplenmiş kendi çocukları gibi
birde yazsısında şu vardı dikkat ettiyseniz
eski eşi ile o zaman beraber olduğu sevgilisi bile tanışmışlar, görüşmüşler...

Şakaysa hiç komik değil, gerçekse eğer, çocuklar mutlaka öz babalarını öğrenmeli.Gurur yapıp bebekleri saklamanız mantıksız olmuş.

Sayın arkadaşım durumun kesinlikle çamur atılacak bir şey değil.Şu anki eşin bence çok iyi bir baba ve eş.Burda eşine denyo diyenlerin kocaları gerçek denyo olanlar.Çünkü karılarına düşüncelerini empoze edip, birey olduklarını öğretmemişler. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar da aynı kendileri ve denyo kocaları gibi olucak.Kendi ezikliklerini sizin gibi normal insanlara dil uzatarak bastırmaya çalışacaklar.Bence ailenizi olabildiğince bu cahil insanlardan koruyun.Zaten çevrelerinde sizin gibi normal insanlar olmayınca birbirlerinin kuyusunu kazan tipler bunlar.

Dizilerde filmlerde gördüğünüz şeyler gerçek hayattan esinlenme. Hiç şaşırmadım. Eski eş biraz melek moduna sokulmuş ama var böyle hayatlar.

Eğer çocuklarına yalan söylemeyi, gerçek babayı onlardan gizlemeyi vicdanına sığdırabileceksen sakla. Ama hiçbir yalan saklı kalmaz.

o değilde kabak çocukların başına patlamasında demedi demeyin yaşadım biliorum sonra benim gibi megoloman tipler çıkıyo toplumda :D

adam hemen sahiplenmiş kendi çocukları gibi
birde yazsısında şu vardı dikkat ettiyseniz
eski eşi ile o zaman beraber olduğu sevgilisi bile tanışmışlar, görüşmüşler...

evet dikkat ettim de ben onu herkesin yetişme tarzı-kültürü diye yorumladıydım :27::9:

böyle bişey hiç gelmedi aklıma :37:

yuh ya yorumlara bak.bizim millete göre bir adamın karısını seviyor olması için boşandıktan sonra başkasıyla beraber olan karısını sokak ortasında öldürmesi lazım tabi böyle arkadaş dost kalmak falan ters bize.adam belki dünyanın en iyi insanı ama burada yemediği hakaret kalmadı.ne yapsan yaranamazsın bizim bu kadınlara.planlamadan hamile kalıp kürtaj yaptırsan suç doğursan yine suç.konu sahibi arkadaşın sorusuna gelince eşiniz gibi bir adamı öpüp başınıza koyun ve yolunuza devam edin bence.bebekleriniz böyle anlayışlı ve iyi bir babayı hakediyor.gerçek babaları durumu öğrense tatsızlıktan başka bir şeye yol açmayacak belki şimdiki yuvası yıkılacak bi de karısı hamileymiş.üstelik farklı evlerde büyüyen 3 çocuğa birden iyi babalık yapabileceğine inanmıyorum.

Sayın arkadaşım durumun kesinlikle çamur atılacak bir şey değil.Şu anki eşin bence çok iyi bir baba ve eş.Burda eşine denyo diyenlerin kocaları gerçek denyo olanlar.Çünkü karılarına düşüncelerini empoze edip, birey olduklarını öğretmemişler. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar da aynı kendileri ve denyo kocaları gibi olucak.Kendi ezikliklerini sizin gibi normal insanlara dil uzatarak bastırmaya çalışacaklar.Bence ailenizi olabildiğince bu cahil insanlardan koruyun.Zaten çevrelerinde sizin gibi normal insanlar olmayınca birbirlerinin kuyusunu kazan tipler bunlar.
Siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.
Eleştirdiğiniz şey sizin mesajınızda da var.
Siz de etiketlediniz, tanımadığınız kişiler hakkında yargılarda bulundunuz ama konu sahibinin sorusuna cevap vermediniz.
Ne fark var?

biraz saygı efenim :6:

evet dikkat ettim de ben onu herkesin yetişme tarzı-kültürü diye yorumladıydım :27::9:

böyle bişey hiç gelmedi aklıma :37:

gerçekleri kimse b,lemez tabi
şayet bu konu anlatıldığı gibiyse çocukların gerçek babalarını bilmek hakları
bebeklerim kimin hakkı? diye sormuş
selvi boylum alyazmalım aklıma geldi
"sevgi emekti"
emeği kim verdi y ada verecek önemli olan bu

şaka olsa gerek :35:
bu ne ya dallas gibiii :37:
vallla o çocuklara yazık..
keşke hiç büyümeyip hep çocuk kalsalar herşeyden habersiz..

Back