bebeklerim kimin hakkı ?

Gerçek mi değil mi diye sorgulamaya hakkımız yok diye düşünüyorum gerçek olduğuna inanmıyorsak okuyup geçeriz. Ama eğer gerçekse de o kişinin değer yargılarını kullanarak eleştirerek fake konu açıyorsun diyerek de rencide etmeye gerek yok kendi değer yargılarımızla başkalarının hayatlarını yargılamaya gerek yok çünkü bir yere ulaşamayız ne biz ne de karşımızdaki.

Arkadaşım doğruyu söylemek önemli gibi görünse de senin bu gerçeği saklaman herkesin çıkarına gibi görünüyor. Senin bir yuvan var ve söylediğine göre hiçbir şeyi senden ve çocuklarından esirgemeyen bir eşin var diğer taraftan sevdiğin adamın da bir yuvası var ve bir bebek bekliyorlar. En azından doğruyu söylemen için uygun bir zaman değil. Ayrıca çocuklar eşinden olmasa bile onlara babalık yaptığından bu konuda onun fikrini almadan bir şeye karar verme derim.

aslında ben şaşırmıyorum, gerçek olabilir.
şahsen konu sahibesinin yerinde olmak istemezdim.yani sevmediğim ve beni sevmeyen birisiyle hayat geçmez.
sırf çocuklar için evlenmişler işte... acaba çocuklar büyüdüklerinde bunu öğrenseler nasıl tepki verirler?

bu hikaye doğruysa adamın yaptığı takdire değer..ne geniş mideliliği yaa şakamı yapıyosun:S alışmışsın heralde kadınların aldatılıp itilip kakılmasına.böyle melek gibi adamlarda midesizmi oluyo saçmalamışsın:)))

saçmalayan sizsinizz dikkat edin yazdıklarınıza
bu " melek " adamın avukatlığına gerek yok
bu olayda tek melek o yavrucaklardır...

Anladığım kadarıyla her iki taraf da sizi çok sevmiş ve hepiniz de anlayışlı insanlarsınız.Kimse kimsenin hayatını zehir etmek istememiş ama istemeden hamile kalmışsınız.Ayrıca evlilikte arkadaşlığın çok önemli olduğuna inanlardanım.Sizler birbirinizin kölesi olmadığınızı biliyorsunuz.Toplumun dayatmalarıyla yaşamaktansa inandığınız doğrularla yaşayın.Şimdilik çocukların velayeti eşinizde olduğu için babaları da eşiniz.Ayrıca eski sevgilininde hayatınızdan çıkması en doğrusu diye düşünüyorum.

Boşandığı karısının terkeden sevgilisine kendi çocukları gibi sahip çıkan bir erkek..
Var mı böylesi.
Bir film olarak izleseydim aman hiç de gerçekçi değil derdim herhalde.
Ama bir taraftan da ramazan mubarek gün neden biri kalkıp insanları kandırmaya çalışabilir ki?
Bu kadar hasta ruhlu olabilir mi bir insan.
Bunca insanı kandırmanın vebalini taşıyabilir mi diye de düşündüm.
Konuya dönecek olursak, bu durumda herkes ve büyüdüklerinde çocukların da gerçek babalarını yani biyolojik olanını bilme hakları var.
Yani kandırılmıyorsak, o bebekleri de, yeni eşi de, kimseyi kandırmamanız gerekiyor.

Gercek olduguna ınanmakda zorlanıyorum boyle bır hayatın... Ama olmayacak seyde degıl hanı gunumuzde...
Umarım gercek degıldır ama boyle bır durumdaysanız eger Esınızın bır dedıgını ıkı etmeyın... Basınızın ustunde tasıyacagınız bır adam demekkı...
Mıde falan fılan gecın bunları arkadaslar. Cocuk bu bıyolojık anne baba olmayıpda cocukları ıcın can verebılecek kac ınsan tanıyorum ben...
Eskı sevgılınıze gelınce... Sız hala nedentel. nonuzu falan degıstırmeyıpde sıze ulasmasına ızın verıyorsunuz kı....
Tekrar sızın hatınızdakı huzuru bozdugu gıbı kendı hamıle karısının gunahını da alıyor....

( Ya umarım konu gercek degıldı... Ben bosa yazmısımdır... :KK43::KK43::KK43:

bence ne bebeklerim babası sevdi konu sahibesini, nede eşi..

hangi seven erkek eski karısının sevgilisiyle tanışırki? içinde azda olsa sevgi olsaydı kıskanırdı, duysaydı bile görmek istemezdi...
aşktan çok arkadaşlık bu.

bencede bu kadar midesiz biri olamaz..

8 yıl evli kal sonra arkadaş gibi ol...:KK37:

Boşandığı karısının terkeden sevgilisine kendi çocukları gibi sahip çıkan bir erkek..
Var mı böylesi.
Bir film olarak izleseydim aman hiç de gerçekçi değil derdim herhalde.
Ama bir taraftan da ramazan mubarek gün neden biri kalkıp insanları kandırmaya çalışabilir ki?
Bu kadar hasta ruhlu olabilir mi bir insan.
Bunca insanı kandırmanın vebalini taşıyabilir mi diye de düşündüm.
Konuya dönecek olursak, bu durumda herkes ve büyüdüklerinde çocukların da gerçek babalarını yani biyolojik olanını bilme hakları var.
Yani kandırılmıyorsak, o bebekleri de, yeni eşi de, kimseyi kandırmamanız gerekiyor.

ebrucum bu devirde babalar öz yavrularına sahip çıkmıyolar, boşandıktan sonra...kaldıki eski karısının sevgilisinden olan bebelere sahip çıkacak..

Hamile kaldığında babalarına haber vermiyor,
Eski kocası ile tekrar evlenip çocukların ondan olduğuna ikna ediyor herkesi
Bu aşamalarda gerçeği söylemek aklına gelmezken,
Biyolojik baba ortaya çıkınca durumu kurcalayınca adamın artık hamile karısı da varken
Çocuklarım gerçek babalarının kim olduğunu bilmeliler mi? bebeklerim kimin hakkı? diye sorgulamalara başlıyor.
:18:

Offf iki dakikada yine herkesi Müslüman yaptınız.
Vicdansız, düşüncesiz, günahkar...
Yok mu arttıran, eklemek isteyen?
Yoksa yargılamayı bitirip ceza aşamasına geçemedik mi henüz?

Offf iki dakikada yine herkesi Müslüman yaptınız.
Vicdansız, düşüncesiz, günahkar...
Yok mu arttıran, eklemek isteyen?
Yoksa yargılamayı bitirip ceza aşamasına geçemedik mi henüz?

ben günahkar demiyorum, o allahla kendisi arasında olan birşey, ben asla yadırgamıyorum...sadece sorumsuzca davrandı. bir prezervatif, o kadar.

ebrucum bu devirde babalar öz yavrularına sahip çıkmıyolar, boşandıktan sonra...kaldıki eski karısının sevgilisinden olan bebelere sahip çıkacak..

O yüzden gerçekçi bulamıyorum ya.
Karakterli de bulmuyorum eğer öyleyse.
Yeni tanıştığı biri olsa evet ben sahip çıkarım dese anlarım.
Boşandığınız kişinin, yeni sevgilisinden olan çocukları sahiplenmek adına yeniden evlenmesi ve sahip çıkmasını nedense itici buldum ben.
Madem bu evlilik sürdürülebilirdi, sevgiliden olma bebeklere mi ihtiyaç vardı?
Yok yok.
Hiç mantıklı değil bu durum..

dikkatimi çeken birşey daha var
hiç sorun yokken eşinizle anlaşmalı boşanıyorsunuz ve sonra eşiniz sizi başkasından hamile olarak kabul ediyor evleniyor tuhaf yani. melek mi bu

hiç sorun yokken değil arkadaşım ten uyumsuzluğu demiş kibarca sonra adam 46 yaşındaydı anlayın,demiş yani iktidarsızmış artık anlayın ya.bu sebepten boşanan birçok insan var.adam kadına hak vermiş olabilir sonuçta cinselliği yaşamak onun da hakkı diye düşünmüştür.bu sebepten anlaşarak ayrılmışlardır illa da düşman oluncak diye bir şey yok.benim de bir akrabam var tam da bu sebepten boşandı ve eşiyle hala dost.dost olduktan sonrada haytına giren birini tanıştırabilir.ne var yani alışmışız çirkefliğe,çamurluğa,maçoluğa bünyemiz kaldırmıyor.

adam da bir daha çocuğu olmayacağını bildiği için ve karısını da hala seviyorsa hem yardım hem babalık duygularını tatmin hem çocuklara babalık yapmanın sevabı hem de yeniden aile olmak için kabul etmiş olabilir.

bence de çocuklar bu adamı babaları bilmeli.ama biyolojik babası günün birinde dna raporu isterse ne olacak?

karar verilmesi burdan çok kolay söyle gitsin deriz biz

peki ya sonrası!!!

sadece söylemekle bitmez kötü günler de ardından gelir

hem eski sevgilinin eşi de şimdi hamileyken bence şu an söylenmesi pek doğru olmaz gibi geliyor

ama bilmesi gerekir diye düşünüyorum ben sonuçta hamile olduğunu bilseydi belki de ilişkiniz bitmeyecekti

sana ve çocuklarına iyi bir gelecek sağlayamasa bile!!!

eşimin onca iyiliğine karşı saygısızlık olur mu diye düşünmüşsün ama

eşin eğer kabul ettiyse tüm sonuçlarını kabul ederek kabul etmiştir diye düşünüyorum

peki eski sevgilin çocukların kendinden olduğunu öğrenirse nasıl bi yol izler tepkisi ne olur:26:

buarada temmuz eşinin o çocukları üstüne almasına sen midesizlik diyosun ben ona vicdan diyorum bilmem anlatabildimmi?

nasıl eleştiriler bunlar şaşıyorum..evet bence de doğru değil ama bize sorduğu, fikrimizi almak istediği konu kocasının zihniyeti değil ki..kabul etmişse etmiş bize ne..konu sahibine gelince..ben olsam herkesin iyiliği için bu saatten sonra söylemezdim..evet eski sevgilinizin de hakkı bebklerinizin varlığını bilmek ama zamanında bu tercihi o yaptı bebeklerinizin olacağını bilmesede yapmamalıydı..birşeye takıldım..eski sevgilin bu gerçeği nereden öğrendi? siz ve eşiniz söylemediği takdirde nasıl öğrenebilir ki?

O yüzden gerçekçi bulamıyorum ya.
Karakterli de bulmuyorum eğer öyleyse.
Yeni tanıştığı biri olsa evet ben sahip çıkarım dese anlarım.
Boşandığınız kişinin, yeni sevgilisinden olan çocukları sahiplenmek adına yeniden evlenmesi ve sahip çıkmasını nedense itici buldum ben.
Madem bu evlilik sürdürülebilirdi, sevgiliden olma bebeklere mi ihtiyaç vardı?
Yok yok.
Hiç mantıklı değil bu durum..

tüp bebek falan yapabilirlerdi yani sonuçta... yada sperm bankasından sperm alırlardı en kötü ihtimalle.

bu arada sevgilisinide ne kadar çok sevdiğini ve ayrıldıklarında ne kadar üzüldüğünü adamda görmüştür.
ben dayanamazdım ya kamili parçalardım yada komple hayatından çıkardım.
başkasına sarılamaz, başkasını öpemezz gebertirrimmm

Son düzenleme:
hiç sorun yokken değil arkadaşım ten uyumsuzluğu demiş kibarca sonra adam 46 yaşındaydı anlayın,demiş yani iktidarsızmış artık anlayın ya.bu sebepten boşanan birçok insan var.adam kadına hak vermiş olabilir sonuçta cinselliği yaşamak onun da hakkı diye düşünmüştür.bu sebepten anlaşarak ayrılmışlardır illa da düşman oluncak diye bir şey yok.benim de bir akrabam var tam da bu sebepten boşandı ve eşiyle hala dost.dost olduktan sonrada haytına giren birini tanıştırabilir.ne var yani alışmışız çirkefliğe,çamurluğa,maçoluğa bünyemiz kaldırmıyor.

adam da bir daha çocuğu olmayacağını bildiği için ve karısını da hala seviyorsa hem yardım hem babalık duygularını tatmin hem çocuklara babalık yapmanın sevabı hem de yeniden aile olmak için kabul etmiş olabilir.

bence de çocuklar bu adamı babaları bilmeli.ama biyolojik babası günün birinde dna raporu isterse ne olacak?

belkide bütün bu olanlar planlandı belli mi olur?:44:

X