- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- Konu Sahibi sevgimsonsuz
Gerçek mi değil mi diye sorgulamaya hakkımız yok diye düşünüyorum gerçek olduğuna inanmıyorsak okuyup geçeriz. Ama eğer gerçekse de o kişinin değer yargılarını kullanarak eleştirerek fake konu açıyorsun diyerek de rencide etmeye gerek yok kendi değer yargılarımızla başkalarının hayatlarını yargılamaya gerek yok çünkü bir yere ulaşamayız ne biz ne de karşımızdaki.
Arkadaşım doğruyu söylemek önemli gibi görünse de senin bu gerçeği saklaman herkesin çıkarına gibi görünüyor. Senin bir yuvan var ve söylediğine göre hiçbir şeyi senden ve çocuklarından esirgemeyen bir eşin var diğer taraftan sevdiğin adamın da bir yuvası var ve bir bebek bekliyorlar. En azından doğruyu söylemen için uygun bir zaman değil. Ayrıca çocuklar eşinden olmasa bile onlara babalık yaptığından bu konuda onun fikrini almadan bir şeye karar verme derim.
aslında ben şaşırmıyorum, gerçek olabilir.
şahsen konu sahibesinin yerinde olmak istemezdim.yani sevmediğim ve beni sevmeyen birisiyle hayat geçmez.
sırf çocuklar için evlenmişler işte... acaba çocuklar büyüdüklerinde bunu öğrenseler nasıl tepki verirler?