bebeklerim kimin hakkı ?

üzgünü-m bu yazılanlara inznmadım.daha önce başka bir sitedede aynı sizin yazdığınız tarzda hikayeler anlatan çok oldu..belki de ondandır..burası bir derdim var..sayfası lütfen insanları seneryolarla uyutmayalım....burası Türkiye canım,ben Türk erkeklerinin bu kadar geniş olduklarını hiççç sanmıyorum

İyi hikaye ama eski kocanın bu genişlikle ,bir gün eski eşinin kucağında ağlayarak gay olduğunu itiraf etmesi lazımdı.
Yeni sevgili ikiz bebekleri görmeye geldiğinde eski kocayı gay barda gördüğünü hatırlayıp bebeklerimi bu adama bırakamam deyip , çocukları kaptığı gibi kaçması , bebeklerin annesiyle , hamile kadının arasında geçmişten gelen bir kuyruk acısının olması v.b gibi atraksiyonlarda eklenebilir. Fazla duygusal olmuş..

arkadaşlar ben şöyle birşey anladım.arkadaş tam olarak açıklamak istemiyor ama galiba eski eşinin yani şimdiki eşinin cinsel sorunları var.yani cinsellik yaşayamıyorlar.ayrılmalarıda bu yüzden olmuş.

siz neden üzerinize bu kadar alıp polemik yaratmaya çalışıyorsunuz ki..
herkesin görüşü farklıdır bence midesiz...
ayrıca ben iffetmiş ali ihsanmış bu tür dizileri izlemiyorum...
demekki siz ağzınız açık izliyor ve varmı böyle erkek diyorsunuz...

zaten konu sahibi 2 günlük üye geldi yazdı çekti gitti...
sizinle atışmaya giremem bana bulaşmayın..:KK14:

o dızılerden nefret ederım dızıler sadece bıraz gulmem ıcın var.. yeterınce sıkıntım varken o tarz dızı ızleyıp kasvete hıc gelemem.. sadece arasıra kadın programlarında denk gelıp yada burdakı yorumlardan yola cıkarak o örnegı verdım cunku o an aklıma tek gelen oydu.. sızınle tabıkı atısmayacam ama bu acıklamayı da yapma geregı duydum kusura bakmayın.. ayrıca bulasmak falan cok cırkın kelımeler hıc yakısmıyo :p

o dızılerden nefret ederım dızıler sadece bıraz gulmem ıcın var.. yeterınce sıkıntım varken o tarz dızı ızleyıp kasvete hıc gelemem.. sadece arasıra kadın programlarında denk gelıp yada burdakı yorumlardan yola cıkarak o örnegı verdım cunku o an aklıma tek gelen oydu.. sızınle tabıkı atısmayacam ama bu acıklamayı da yapma geregı duydum kusura bakmayın.. ayrıca bulasmak falan cok cırkın kelımeler hıc yakısmıyo :p

dizi izlemiyorsanız problem yok...:KK9:
size daha fazla bir şey yazmak istemiyorum...
sevmem ben böyle şeylerii.
tanımadığım biri içinde banlanmaya hiç niyetim yok...:KK55:

konu sahıbı ; tek kelime tekcevap eşinin cocuk sahıbı olmauyacagını yazmıs acaba hastalıgı nedır bende bunu cok merak ettim ??

benım eskı esımde cocuk sahıbı olmayacak bır daha Allahtan bır mucıze olmazsa

ayrıca konu ıcın dalga gecen arkadaslar var net bısey mı var yalan olduguna daır cunku dunden berı arkadas kafama takıldı dusunuyorum

dip not : konu bana gerçek dısıda gelse agırda gelse ınsanız sonucta..

konu yalan mı gerçek mi bilemem.ama eski eşin "genişliğinden" yola çıkarak yalan olduğunu söyleyen arkadaşlara şunu diyebilirim.eşinin ayrıldıktan sonra başkasından olan çocuğunu sahiplenip eşiyle tekrar evlenen adamlar biliyorum ben üstelik eşinden olma kendi çocuğu varken.yani dünyada hala böyle iyi insanlar var.sizin görmemiş olmanız olamayacağı anlamına gelmez.bizim çevreden görmeye alıştığımız örnekler hep tam tersi olduğu için artık beklemiyoruz böyle şeyler olabileceğini

Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım yazıyorum.
Bu konu gerçekse eğer, eski eşin cinselden ziyade ruhsal problemleri var bence.
Ayrılacak kadından, bütün imkanlarım senindir al diyecek, sonra kadının sevgilisi ile de tanışacak sinema, bilmem nelere gidilcek.
Evinde mercimeği fırına verdiğine razı olacak, sonra senin çocuğun benim çocuğum diyecek ve nüfusuna alacak?
Sizce mantık dışı bir şey yok mu? Konu sahibi bu kadar ayrıntıyı nası düşünebildi?
Yapmayın Allah aşkına, kadında azıcık utanma arlanma olsa imkanım var diyipde o adamın evinde her haltı yemez:KK19:

Olayın gerçek olma ihtimali yok. Eğer gerçek ise adamlara yazık böyle bir kadın ile fazla vakit geçirmişler başlarına iş getirmişler.

X