bebeklerim kimin hakkı ?

Kadın kocasından ayrılıyor, arkadaşça görüşüyorlar, sonra hayatına biri giriyor, terkediliyor, sonra tekrar devreye eski koca giriyor teselli ediyor nikah kıyıp kendinden olmayan çocuklara sahip çıkıyor. Böyle bir model adam ancak Türk filmlerinde olur....

Dün gece Zeki Mürenle Filiz Akının filmi vardı, orada da aynı durum vardı. Nikah kıyıp çocuğuna sahip çıkıyordu, sonra biyolojik baba ortaya çıkıyordu :KK1:

çocuklarım sahipsiz deiller.

Bu anlattıklarınız geçekten film gibi, Türk erkeklerinin içinde eşiniz gibi yüreği sağlam adamlar varmış demek

Zorluklarınızın cefasını çeken eşinize sahip çıkın, diğeri de kendi hayatında kalsın.

Belki babayı zamanında bilgilendirseydiniz durum başka olurdu o yüzden adama kızamıyorum. Sizi mutlu edemeyeceğine inanmış ve ilişkinizi bitirmiş zamanında, baba olacağını bilseydi farklı hareket edebilirdi.

Düzeninizi koruyun, geçmiş geçmiştir, üstelik ortada bir hamile kadın daha var. Deşelememek en iyisi, ona da günah.

vallahi kk ya iyi bir tartışma konusu daha çıktı:KK1:
burda anlatılanlara bakılınca ne hale gelmişiz ne kadar yozlaşmış kimliğimizden ne kadar uzaklaşmışız Türk toplumu olarak

neyse konu sahibi arkadaş uzak tut o çocuklarının babası olacak herifi ailenden haketmiyor

böyle erkekler var arkadaşlar bu neki evliyken başkasına kacan kadınları tekrar geri dönüdüğünde kabul etmiş erkekler gördüm ve duydum

konunun gerçek olmamasını ümid ediyorum
fakat gerçeksede eşiniz bir melekkk
sevgilinizin değil eşinizin o çocuklar bence

doğru yada değil bilemem ama çok zor bir karar biraz önce hiç söylememen gerektiğine düşündüm ve öylede yorum yaptım ama karar vermek zor ileride ortaya çıkma olasılığı varmı siz ve eşinizden başka gerçeği bilen var mı söylemezseniz ileride ortaya çıkmıyacaksa sorun yok ama ya çıkarsa... şu an eşinize yüzde yüz güveniyormusunuz aranızda kalacağına dair ve tabi vijdanen ne düşünüyorsunuz... Allah yardımcınız olsun umarım en doğru kararı verirsiniz

ben burda ne erkekler varmış diyecem.biz kocamızın yanında tv artistine yakışıklı desek hemen ters bakışlarla karşılaşıyoruz.ama burdaki erkeklere bak bir birlerinden haberleri var tanışıyorlar iyi de dost oluyorlar.vay beeeehhhhh.

doğru yada değil bilemem ama çok zor bir karar biraz önce hiç söylememen gerektiğine düşündüm ve öylede yorum yaptım ama karar vermek zor ileride ortaya çıkma olasılığı varmı siz ve eşinizden başka gerçeği bilen var mı söylemezseniz ileride ortaya çıkmıyacaksa sorun yok ama ya çıkarsa... şu an eşinize yüzde yüz güveniyormusunuz aranızda kalacağına dair ve tabi vijdanen ne düşünüyorsunuz... Allah yardımcınız olsun umarım en doğru kararı verirsiniz

bebeklerimin onun olduğunu söylediğimde hayatımda hiç bir şey değişmez fakat bunu söylemem eşimin bana yaptığı bu iyiliği görmezden gelip çiğnemek olmazmı bana veremeyeceği hayatı bebeklerimemi verecek o üstelik karısı hamile eder 3 çocuk benim kararım inkar etmeye devam etmekten yana burayada konuyu açma sebebim bebeklerim adına karar veremiyor olmam .

elbette olabılır baska bır adamdan cocugun varken 2.evlılıgınde cocukları kendı cocugu gıbı sevebılır
bu durumda benım mesela
ama senın durumum cok gerçek dısı kusura bakma.. suankı evlılıgın normal rayındamı gıdıyor karı koca yoksa aynı evdemı yasıyorsunuz
cok ucuk geldı bu anlattıklarınız.

Konunun sonu nereye gider nasıl olur bilemem.
Ama evet bize film gibi geliyor.
Biz hergün anlaşamayan eşlerin nasıl birbirlerini kırdıklarını,parçaladıklarını okuyoruz.
Dahası boşanmak isteyen eşi döveni,öldüreni,eğer boşanmışsa sürekli rahatsız edeni okuyoruz.

Yeni sevgiliden haberli eski eşlere alışık değil bünyemiz.
Sevdiğini herşey güzel olacak diye vaatlerle kandırıp,kendi memleketine götürüp,
orada başına bin türlü iş getirip,eziyet edip,ettirip,boşanırsan ölürsün diyen sevgilileri(eşleri)
okuyoruz.

Ne bileyim yabancı geldi anlattıklarınız.Hiç bizim hayatımızdan değil gibi.
Ama gerçekse de hani vardıya Selvi Boylum Al Yazmalım da;
"Sevgi neydi sevgi emekti"diyordu.

Madem çocukları kabul etmiş eşiniz,herkesin kurulu bir düzeni var,bozulmasın bari.

Benim merak ettigim, olan biteni eski sevgilinize anlatan kim????

hayatımda yaptığım tek hata bu işte gebelik testini birlikte yaptığımız samimi arkadaşım o anlatmış bende inkar ettim hatta eşimin yaşının büyük olduğunu tüp bebekle hamile kaldığımı o yüzden ikiz olduğunu söyledim.

bebeklerimin onun olduğunu söylediğimde hayatımda hiç bir şey değişmez fakat bunu söylemem eşimin bana yaptığı bu iyiliği görmezden gelip çiğnemek olmazmı bana veremeyeceği hayatı bebeklerimemi verecek o üstelik karısı hamile eder 3 çocuk benim kararım inkar etmeye devam etmekten yana burayada konuyu açma sebebim bebeklerim adına karar veremiyor olmam .

Bebekleriniz acisindan bir artisi olmayacaksa soylemeyin. Soylerseniz kac kisi huzursuz olacak. Yuvalari da yikilacak belki.

Bu arada az once sormustum. Bebekleriniz oldugunu, evlendiginizi eski sevgilinize yetistiren kim?

X