- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
- Konu Sahibi nadirensevda
-
Yok eve gelince sabaha kadar 10 kez kalkma rutinine geri dönmüştüYa bu çok guzel bir şey. Benim bebeğim de çok sık uyanıyor. Peki sonrasında da devam etti mi uykular? Insalh benim bebeğiminde uykusu düzene girer.
Antalya tarafina guneye gidecekseniz bebege dikkat edin havuza falan sokmayin.
Bir anne grubunda okuduguma gore o taraflara giden bircok kisinin bebegi el ayak agiz hastaligina yakalanip donmus.
Antalyaya gidecegiz evet. Denizde sorun olur mu bir de ilk defa duydum el ayak hastalığını
Pardon hangi oteldi acaba o bende bakıyorum ama bilemedimİmkan varsa büyük bir otel( bebek dostu) tercih edin. Biz kızım 8 aylıkken gittiğimizde ben tarifi veriyordum onlar istediğim şekilde yemeği günlük hazırlıyordu.
Ayrıca herşey dahil otellerde ara öğünlerde meyve yoğurt çok rahat temin edebiliyorsunuz.
Kesinlikle katılıyorum, gecen sene bebegim 8 aylikken rüya gibi bir tatil yaptım.Tatil kaç gün sürecek? 3-5 günlüğüne ise hazır bebek mamalarından yedirseniz olmaz mi? Zorluğu olur elbet ama yürümeden önce yapacağın en rahat tatili yaparsın söyleyeyim...
ben olsam gitmem.çocukla tatil olmuyor.bu karda kışda.hiç gerek yokArkadaslar benim 9 aylik bir bebeğim var. Bayram sonrası tatile gitmeyi düşünüyoruz. Zar zor ek gidaya oturtabildik şuanda da diş çıkarma döneminde. Bebekle tatile gitmek bizi çok yorar mi? Mesela sürekli yemek işini düşünüyorum. Nerde nasıl yedirecegim Çorba yapıcam mesela ama nerde nasil yapıcam? Küçük bir otelde konaklayacagiz acaba mutfaklarını kullandiriyorlar mi otel?
Bana bu konuda yardımcı olum lütfen. .
Evet insan endişeleniyor. Bebekler yer değiştirince huysuzlanırlar. Ama yine de takmamaya çalışın. Ben istanbul da dunyanin bir ucundan gelen iki cocuklu bir cift gordum. Kizlari cok kucuktu. Birini anne suruyor digerini baba. Cok imrenmistim. Biz carsiya bile zor gidiyoruz diye. Neyse .Hazır gıda veriyor musunuz bilmiyorum ama benim acil durumlar için çantamda hero baby meyve pürelerinden olurdu. Çok pratik ve doyurucu. Benim önerimbu.Arkadaslar benim 9 aylik bir bebeğim var. Bayram sonrası tatile gitmeyi düşünüyoruz. Zar zor ek gidaya oturtabildik şuanda da diş çıkarma döneminde. Bebekle tatile gitmek bizi çok yorar mi? Mesela sürekli yemek işini düşünüyorum. Nerde nasıl yedirecegim Çorba yapıcam mesela ama nerde nasil yapıcam? Küçük bir otelde konaklayacagiz acaba mutfaklarını kullandiriyorlar mi otel?
Bana bu konuda yardımcı olum lütfen. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?