- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
- Konu Sahibi nadirensevda
-
Arkadaslar benim 9 aylik bir bebeğim var. Bayram sonrası tatile gitmeyi düşünüyoruz. Zar zor ek gidaya oturtabildik şuanda da diş çıkarma döneminde. Bebekle tatile gitmek bizi çok yorar mi? Mesela sürekli yemek işini düşünüyorum. Nerde nasıl yedirecegim Çorba yapıcam mesela ama nerde nasil yapıcam? Küçük bir otelde konaklayacagiz acaba mutfaklarını kullandiriyorlar mi otel?
Bence cok pimpiriklenme. Yani beticede otelde yemek cikacak. Cikan corbadan verirsin meyvelerden yedirirsin yogurt falan. En olmadıhazir kavanoz mamalardan falan alir idare edersin.
Bana bu konuda yardımcı olum lütfen. .
Mutfağa gitmeye gerek yok mercimek,yayla,tarhana gibi çorba çeşitleri yer.
1 haftaligina gidecegiz.Tatil kaç gün sürecek? 3-5 günlüğüne ise hazır bebek mamalarından yedirseniz olmaz mi? Zorluğu olur elbet ama yürümeden önce yapacağın en rahat tatili yaparsın söyleyeyim...
1 haftaligina gidecegiz.
Onu düşündük esimle yalnız sürekli hazır mama yemesi Hiç içime sinmiyor. Fakat yanımızda götüreceğiz. Çocukla çok zormus. ..
9 aylik bebek mama icmez mi henuz ..ek gida adi uzerinde ek gida.. yani pratik seyler verin.. mesela menemenin suyuna ekmek ici bandirin.. muz yiyebilir, yogurt yer.. krem peynirli ekmek yer.. corba icer..zaten 3 ogun yiyecek degilki
Bende ruşeym , irmik, yulaf , tarhana hepsini götürmüştüm aynı şekilde geri getirdim hiç gerek kalmadı eğer acık büfe bir yere gidiyorsanız buharda haslanmış sebze bile çıkıyor yoğurt bırazda zeytinyağı dökersiniz mis gibi yer devam sütü suyu için termos götürmeyi unutmayın ya da büyük boy biberon.Çok tesekkurler. Yanımda ruseym, devam sütü, tahin pekmez, belki yapma imkanı bulurum diye annemin yaptığı tarhana ve meyve götüreceğim. Buz kalıbı arasında yogurt hiç fena bir fikir değil. Saolun.
Yogurt corbadi yiyosa eger ondan goturebilirsin..cam kavanoza koy mutfakta isitirsin.. sehriye corbadida yapabilirsin.. bunlarin kivamida cok koyulasmaz.. kucuk kavanozlara koy bence ve bi coolbox icinde gotur. Buz dolabinda bi kac gun yasar. Bi kac gunde oyle idare edersin bence..Ekmek vermiyoruz ama melemen yiyebilir. Meyve de yiyebilir. Hazır yogurt yerine evden götürmeye çalışırım. Çorba ise baharatlı ve tuzlu yedirmiyoruz henüz. Beni en çok zorlayan çorba olacak.
Yogurt corbadi yiyosa eger ondan goturebilirsin..cam kavanoza koy mutfakta isitirsin.. sehriye corbadida yapabilirsin.. bunlarin kivamida cok koyulasmaz.. kucuk kavanozlara koy bence ve bi coolbox icinde gotur. Buz dolabinda bi kac gun yasar. Bi kac gunde oyle idare edersin bence..
Coolboxun icinde olacak.. onun fisi zaten arabada takili oluyo buz dolabi gibi yani.. tabii once bi coolbox almaniz gerekYolda bozulmaz mi? Yolculuk yaklaşık 8 saat sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?