- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
allah bağışlasın bebişinizi:) durumumuz kötü değil geçinebiliyoruz çok şükür ama endişelerim var ya ileride bişey olur yine bi masraf çıkar. Yeni taşındım taşınmak bile bi masraf. Yarın öbürgün burdanda taşınıcam yine aynı şey. İstiyorumki bir yerde düzenimi kurayım. Ona göre hareket edeyim ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Eşim 6. Aydan beri istiyor ama şu son zamanlarda baya bunaltıyor. Ya çevredekilerden özeniyor ya illaki kendiside istiyordur ama bana öyle geliyor ki daha çok heves gibi.. yalvarıyor olması için. Erken deyince bu sefer konuşmuyor üzülüyor bende üzülüyorum.Ben evliligimin 3. Yilindayim. İlk 1.5 senesi sizinki gibi çok ama çok problemli geçti. Ama çok şükür ki geçti. Çocuk bu yüzden ben bazen düşünür olsam da esim istemedi o süreçte. Mantıklı olanda oydu zaten. 3. Yilimiza girdikten sonra evliliğim rayına oturduktan sonra ikimizde konuşup karar verdik çocuk istediğimize ve Allah ima çok şükür şuan 4 aylık hamileyim. Ve rızk konusunda en ufak acabalarım yok ki eşimin durumu çok da iyi deildir borç da var tabiki. Rabbim bu evladı nasip ettiyse nasıl ki bebeğim gelmeden sütünü yüce Rabbim göğsümuzde hazır ediyorsa diğer bütün rizkiyla beraber gelir. Demem şu ki kardeşim eşine guveniyorsan Allah korkusu varsa evine helal lokma getirip seni sevip sayıyorsa önce niyet et yavruna sonra hayırlısını Rabbimizden iste derim canım. Allah hayırlı olanı versin sana bana ve tüm herkeseeeeee...
tam tamam olsun derken içimden bir ses aynı bu cümleyi kuruyor :)Çok ama çok doğru.
Kocan akşamları 5 dk bebek sevecek diye kendini şu genç yaşında yakma :)
maalesef değil ve kararında çok çok ısrarcı. Önceden erken deyip kestirip atsamda şimdi ikna edemiyorum bu gidişle o beni ikna edecek :)Düşüncende çok haklısın canım, umarım eşin tatlı tatlı konuşmaktan ve çocuğun akşamları sadece 5-10 dk sevilecek bir şey olmadığını anlayacak bir tiptir..
Burada gördüğün farklı ve haklı düşünceleri eşine çok etkili bir şekilde iletmeni ve onun da etkisinde kalıp fikir değiştirmesini diliyorum..
hazırda hissetmiyorum hissetsem zaten hiçbirşeyide bahane etmem:) belkide tek sorun budur diğerleri geçici :) ama bilmiyorum ya işte böyle kafam baya karışık bi öyle diyorum bi böyle. Normalde asla böyle birisi değilimdir netimdir ama işte .... ben uygununu alsamda eşim gider en iyisini alır o konuda takdir ederim. Benmi çok büyütüyorum diyorum ama yok ciddi ciddi byük bi masraf :/Doğuracak olan da bakacak olan da sensin. Esas senin istemen ve hazır olman gerekir.( Maddiyatı işin içine sokmuyorum çünkü kazancınız nedir geçiminiz nedir bilemem ayrıca her bütçeye uygun giyecek, eşya var artık) Hamile kaldığın anda kendin için değil bebeğin için yaşamaya başlıyorsun bunu bilmen lazım keza doğumdan sonra zaten her şeyin bebeğin oluyor ona göre uyuyup ona göre uyanıyorsun resmen . Yaşla bir ilgisi yok anneliğin isteyen 19unda hamile kalır isteyen 40ında önemli olan kendini hazır hissetmen.