• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ... ?

21 yaşında birine göre çok olgunsunuz. Ama şunu merak ediyorum , evlenirken aileniz "yaşın daha küçük " gibi bir şey söyledi mi ya da eşiniz kısa sürede çocuk sahibi olmak istediğini siz evlenmeden önce belirtti mi?

21 yaşında birine göre çok olgunsunuz. Ama şunu merak ediyorum , evlenirken aileniz "yaşın daha küçük " gibi bir şey söyledi mi ya da eşiniz kısa sürede çocuk sahibi olmak istediğini siz evlenmeden önce belirtti mi?
Teşekkür ederim. Benim evliliğim görücü usulü oldu. Ve evliliği asla düşünmüyordum en azından 25 yaşıma kadar. Ama nasipmiş ki oldu ben kabul edince ailem de karşı çıkmadı. Eşim de bende 2 sene istemiyorduk çocuk öyle anlaşmıştık hatta benden önce eşim dedi 2 sene yapmayalım diye...

bizde hep erteledik bebeği evdi arabaydi derken sürekli erteledik zaten evliliğin ilk iki yılı alışma süreci kabus gibi geçti . .
suan 5 yıllık evliyim evim oldu arabam oldu herseyim oldu çocuğum olmuyor . .
çok ta geç kalmayın.. 2 yıldan sonra en ideali.. bilseydim hiç beklermiydim en büyük pismanligim korunmakti . .
keşke o yılları geri getire bilsem . ..
e ama evlenir evlenmez bebek isteseydiniz olacak miydi, yani beklemeyle ne degisti. Bana evlenir evlenmez cocugunuz olmaliydi diyen bir kv var, ben de anlamiyorum ne degisiyor yani. Tum cevrem 30undan sonra dogurdu mesela

Back