Bebek yapmayi dusunuyoruz ama...

Ne guzel Allah daim etsin insallah. Eminim guzel bir duygudur. Oturup bebeginize bakmak.

Eşinizden emin değilseniz bekleyin derim,çocuk yetiştirmek bir sorumluluktur ve eşiniz bunu anladığında bebek yapın. Aileler genelde torun diye ölüp biterler ama bir-iki hediye dışında masrafı da bakımı da size ait olacak,onlar istiyor diye kafanız karışmasın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz daha bekleme şansınız varsa bekleyin.

23 yasindayim dogru soyluyorsunuz . Biraz daha beklemek en dogrusu sanirim.

borç varken bebek olmaz. ben borcum harcım olmadığı ve hem eşim hem ben çalıştığım halde önce bir birikim yapalım diye erteledim. bebek dediğin doğumundan bezine full masraf borca borç katıp kendinizi zora sokmayın...

Ne kadar gençsiniz,maşallah.
Neden siz de kendinize göre bir işe girmiyorsunuz?

alınıtıladım kusura bakma ama doğumu bezi tamam kabulleniyorsun da ya bu bebek hasta olup doktora götürdüğünde 2 yaşa kadar verilen bir çok ilacı devlet karşılamıyor ya ona çok şaşırdım. kendine iyi bak hastalanmak yok bebecikler.

ben örnek verdim yahu. tabiki onlarda masraf. demek istediğim oydu zaten. borcun içinde bebek yapıp kendinizi zora sokmayın diye. bizde bir laf varya hani herkesin ağzında bebek rızkıyla gelir diye. yok öyle bir şey herkes düşünmeden yapıyor bebeği. sonra herkes perişan. bir çocuk sadece doğmakla bitmiyor ki. ona bir gelecek sağlamakta önemli.

Bende oyle dusunmeye basladim canim.

Aynen oyle haklisiniz.

bende aynısını diyorum zaten. Bebegin gelen kısmeti ederse şayet anne sütü ve etraftan gelen bir kac kıyafetten ibaret. Geri kalan masraflar......düşünülmüyor.

iş borc bir düzene girsin ondan sonra bebek.
hormonlarınıza ve üreme dürtünüze lütfen sahip cıkın. bebek her zaman yapılır. yokluk içinde - kv ve kp ye güvenerek bebek yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…