Aynen oyle haklisin canim benim.Amin ,aynen öyle canım bebeğin tadı bir ayrı oluyor.Kimler neler yapıyorda kavuşamıyyor ufacık bir engel için kendimizi geri çekmeye gerek yok
Ne guzel Allah daim etsin insallah. Eminim guzel bir duygudur. Oturup bebeginize bakmak.Bizimde durumumuz iyi değildi sadece kenarda birikimimiz vardı onla da bebegimizin her eksiğini tamamladık. Ben hamileyken eşim iş bulamiyordu ben calisiyodum sonra iş buldu ben izne ayrıldım şimdi Ben çalışmıyorum bebeğimize bakıyorum şuan için bi problem yok
23 yasindayim dogru soyluyorsunuz . Biraz daha beklemek en dogrusu sanirim.Eşinizden emin değilseniz bekleyin derim,çocuk yetiştirmek bir sorumluluktur ve eşiniz bunu anladığında bebek yapın. Aileler genelde torun diye ölüp biterler ama bir-iki hediye dışında masrafı da bakımı da size ait olacak,onlar istiyor diye kafanız karışmasın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz daha bekleme şansınız varsa bekleyin.
Ne guzel Allah daim etsin insallah. Eminim guzel bir duygudur. Oturup bebeginize bakmak.
Aynen oyle canim :)Güzel tabi ama çalışmak da gerekiyo :))
alınıtıladım kusura bakma ama doğumu bezi tamam kabulleniyorsun da ya bu bebek hasta olup doktora götürdüğünde 2 yaşa kadar verilen bir çok ilacı devlet karşılamıyor ya ona çok şaşırdım.borç varken bebek olmaz. ben borcum harcım olmadığı ve hem eşim hem ben çalıştığım halde önce bir birikim yapalım diye erteledim. bebek dediğin doğumundan bezine full masraf borca borç katıp kendinizi zora sokmayın...
alınıtıladım kusura bakma ama doğumu bezi tamam kabulleniyorsun da ya bu bebek hasta olup doktora götürdüğünde 2 yaşa kadar verilen bir çok ilacı devlet karşılamıyor ya ona çok şaşırdım.kendine iyi bak hastalanmak yok bebecikler.
Bende oyle dusunmeye basladim canim.borç varken bebek olmaz. ben borcum harcım olmadığı ve hem eşim hem ben çalıştığım halde önce bir birikim yapalım diye erteledim. bebek dediğin doğumundan bezine full masraf borca borç katıp kendinizi zora sokmayın...
Ben suan calisiyorum zaten canim benim.Ne kadar gençsiniz,maşallah.
Neden siz de kendinize göre bir işe girmiyorsunuz?
Aynen oyle haklisiniz.ben örnek verdim yahu. tabiki onlarda masraf. demek istediğim oydu zaten. borcun içinde bebek yapıp kendinizi zora sokmayın diye. bizde bir laf varya hani herkesin ağzında bebek rızkıyla gelir diye. yok öyle bir şey herkes düşünmeden yapıyor bebeği. sonra herkes perişan. bir çocuk sadece doğmakla bitmiyor ki. ona bir gelecek sağlamakta önemli.
Aaaa iyi süpermiş.Ben suan calisiyorum zaten canim benim.
Insallah bebek varkende calisabilirim zor gecmez hamileligim insallah :)Aaaa iyi süpermiş.
Yanlış anlamışım ben demek ki.
bende aynısını diyorum zaten. Bebegin gelen kısmeti ederse şayet anne sütü ve etraftan gelen bir kac kıyafetten ibaret. Geri kalan masraflar......düşünülmüyor.ben örnek verdim yahu. tabiki onlarda masraf. demek istediğim oydu zaten. borcun içinde bebek yapıp kendinizi zora sokmayın diye. bizde bir laf varya hani herkesin ağzında bebek rızkıyla gelir diye. yok öyle bir şey herkes düşünmeden yapıyor bebeği. sonra herkes perişan. bir çocuk sadece doğmakla bitmiyor ki. ona bir gelecek sağlamakta önemli.
iş borc bir düzene girsin ondan sonra bebek.Merhaba arkadaslar
Bi bebegimiz olsun cok istiyoruz ama korkuyorum. Suan maddi acidanda iyi durumda degiliz. Esim daha yeni ise girebildi. Eminim bi bebegimiz olsa kv ve kp hicbirseyini eksik etmezler Allah razi olsun ama korkuyorum. Dogum yapamam diye. Veya bir aksilik olurda esim isten cikarilirsa diye borclarimizda var ama bir yandanda cok istiyoruz ne yapacagimi bilmiyorum l. Tavsiyelerinize ihtiyacim var .simdiden hepinize tesekkur ederim..
o zaman hiiç beebek yapmaBenim esimde o yok iste 4 ay evde kaldi 4 ayda bir insan is bulamazmi ? 4 ay boyunca evin butun gecimiyle ve kirayla ben ilgilendim aslinda en buyuk korkumda bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?