Ben 1 Hafta önce doğum yaptım ve sizinle aynı psikolojide olan biriyim, bu dediklerinizi aynısını çok kafaya taktım ve en sonunda eşimle konuştum. Eşim beni azda olsa rahatlattı fakat ben yine de bu düşüncelerden kurtulamadım. Sanki bebeğimi yalnız bırakırsam benden alıp götürecekmiş gibi, her yaptığım işe, alınan kıyafetler, alınan eşyalara vb. karışacak ve iyice ev hayatımıza yerleşecekmiş gibi çok düşündüm ve hala da düşünmeye devam ediyorum bu yüzden yanlış bir şey söylememek için kendimi çok strese sokuyorum çünkü kendisi çok iyi bir insan ve aramızda bir problem yok. Ben sevdiğim ve değer verdiğim şeyleri çok sahiplenirim sanırım bu yüzden bu tarz şeyleri düşünüp bu şekilde hırçın hissediyorum. Yurtdışında yaşıyorum ve normal doğumda 3 gün hastanede tutuyorlar seni. Eşim, annesinin benim yanımda kalmasını istedi ama şükür eşimin annesi gelmeden ben doğum yaptım. :) Bu yüzden eşim hem doğuma girdi hem benimle hastanede kalmak zorunda kaldı. Bu sayede hastanedeki ebeler bize çocuğa nasıl bakmamız gerektiğini öğretti ve deneyim kazandık. Eve geldiğimde ise stres yaşamadım, bir şey olduğunda şuan ben veya eşim ilgileniyor. Ayrıca eve, ebe de çağırıyorum. Bu sayede kimse sütün yetmiyor, çocuğa bakamıyorsun, çocuğa su ver, çocuğa şunu yap tarzı söylemlerini duymak zorunda kalmıyorum. Böyle bir şansın varsa bence ebe çağırmalısın.