- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
e o zaman asla acele etme. Sorumluluk sahibi değil Zira.Benim esimde o yok iste 4 ay evde kaldi 4 ayda bir insan is bulamazmi ? 4 ay boyunca evin butun gecimiyle ve kirayla ben ilgilendim aslinda en buyuk korkumda bu.
Bir dahaki ay gitmeyi dusunuyorum zaten bakalim herseyin hayirlisi dediginiz gibi 1 kac ay durumlara bakmaliyim.Zaten su an isteseniz hemen hamilr kalmazsiniz. Ama biraz geciktirin. Esin zaten ise yeni girmis. Borclar nasil odeniyor sistem nasil isliyor görün once. Cocuk kismetiyle gelir dogru evet ama gokten bebek bezi inmeyecek :) emin olduktan sonra girisin. Hem esinin ailesi de destekmis. Ne güzel. Sorun olmaz. Ama alelacele yapmayin derim. Hazirliga basla sen. Doktora got folik asit basla gerekiyosa. Kan degerlerine baktir. Vucudunu hazirla. Planli git.
O korkumda var tabii.. ya cocogumuz hic olmazsa diye..biz de önce maddiyat gezme tozma dedik.
eşim kaçtı demişti bir kere hatta unutmuyorum ona dünyayı dar etmiştim ya hamile kalırsam diye.
sonuç?
ondan sonra 30 ay istesek de gebelik yok.
2 negatif tüp bebek.
ne yazık ki hadi yapalım dediğimizde de şipşak olmadı, olmuyor.
Kuzu daha çok erken evliliğin oturması için en azından 1 yıl geçmesi lazım. 2 yıl olacak hala alışmış değilim bebeğim olmasına rağmen. Allah'tan çok önceden bir arkadaşlık evresi sonra flört evresi oldu da tanıdım yoksa sadece flört evresi olsaydı inan erkenden bebek yapmazdm ben. Bir de dediğim gibi sorumsuz bir eş görüyorum ben sakın şimdi düşünme bekle sabırlı ol. Çocuk rızkı ile gelir tamam da bir borç içinde o bebeğe rızık getirmek var bir de borç yokken. Düşün sadece bir zıbın takımı 50liradan başlıyor. Bunun beşiği var battaniyesi, kıyafetleri, bezi, yatağı yorganı bir de anne sütü alamazsa maması sadece 30liradan başlıyor ki bir hafta bile yetmiyor. İyi düşün. Evet herkes evlat sahibi olmak ister ama perişan etmeden acele etmeden olsun.10 aylik canim
O korkumda var tabii.. ya cocogumuz hic olmazsa diye..
23 yasindayim canim 10 aylik evliyim ve calisiyorum. Her konuda yardim ediyor bana ama bu is konusunda cok sikinti yasiyorum esimle. Sorumsuz..
biraz da işin içinde nasip kısmet var. Kiminin aylarca yıllarca olmaz kiminin ilk ayda olur. O tarafı hiç düşünmeyin derim.O korkumda var tabii.. ya cocogumuz hic olmazsa diye..
Olasilik olarak az. Cevrene bakarsan evlenmis ama hic cocuk sahibi olamamis aile sayisinin cok cok az oldugunu gorursun. Tip da gelistigi icin cogunluk bir sekilde bebek sahibi oluyor. Olmazsa korkusuyla hareket etmek saglikli bir davranis degil bdv'yi takip ediyorsan gormussundur. Ya olmazsa, o istedi, bu istedi, ben istedim, bebegin olmaz dediler diye bebek yapiliyor ama aile facia durumda. En cok yipranan anne ile cocuk oluyor.O korkumda var tabii.. ya cocogumuz hic olmazsa diye..
Benim kucuklukten beri dusundugum bu ya bebegim olmasa diye. Bilmiyirum herkes bunu dusunurmu cocukluktan.biraz da işin içinde nasip kısmet var. Kiminin aylarca yıllarca olmaz kiminin ilk ayda olur. O tarafı hiç düşünmeyin derim.
Sevindim senin adina canim bizdede oyle olurmu acep :)Bizde borç içinde çocuk yaptık çok şükür oldu çocuk doğar doğmaz bereket doğdu:) altınlar çoğaldı maşallah hediyeler geliyor koyacak yerde kalmadık yahu:) borcumuz bı buçuk ay sora bitiyor çok şükür. İşte Allah büyük ya yardım eder :)
Benim kucuklukten beri dusundugum bu ya bebegim olmasa diye. Bilmiyirum herkes bunu dusunurmu cocukluktan.
ben düşünmedim. bence bunu taa cocukluktan düşünmek saglikli da değil. Kötüyü düşünmek Kötüyü çağırır, iyiyi düşünmek iyiyi. Nasıl olmasını istiyorsan öyle düşün.Benim kucuklukten beri dusundugum bu ya bebegim olmasa diye. Bilmiyirum herkes bunu dusunurmu cocukluktan.
Guvenmek degil guvenmedigim icin zaten boyle bir konu actim canim. Kimseye guvenim yokki bu hayatta.kendi anneme bile güvenip çocuk yapmadım 5 yıldır sen daha kv kb diyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?