Benim annem babam sozum de takilan 2 bilezigimi aldilar vermediler. Bekarliktan evlenene kadar her kazancimi aldilar hic desteklerini gormedim. Evlendim ilk maasimi bile utanmadan istediler verdim.
Erkek kardesimin bir isini yapmadim diye beni dusman gorduler. Erkek kardesim nasil cirkin laflar soyledi ben sadece terbiyesiz dedim ama annem biricik oglum yapti.
14 aylik bir bebegim var esim 5 aydir bir proje geregi yurtdisinda uzadikca uzadi. Bebegime kendim bakiyorum. 3 ay kadar evimde 5 gun tam zamanli yardimci aldim cok yoruldugum icin. Ancak bebegimi emanet edemedim icimden gelmedi. Ben harici 1 kisi ne altini degistirmistir ne yemegini yedirmistir. Evet cok zor ne esimin ne ailemin ne de bir baskasinin hicbir destegini almadan buyutuyorum. Evin alisverisini bebegin alisverisini hepsini bebegimle yapiyorum.
Bebegim 3 gun once ateslendi Bende 39 derece atesle bebegime bakmaya calistim. 2 kez dus aldirdim sabahina arabaya koyup hastaneye goturdum. Hasta halimle 2 saat uyumadan yasadim. Evet cok zor ailenin destek olmadigi zaman ama inanin dunyanin sonu degil. Kimseye minnet etmeyin.
Ben konusmuyorum ailemin bana yaptiklarindan sonra. Hos konusurken de annemin hicbir faydasini gormedim. Dogumda 3 gun kaldi gitti. Minicik bebekle kalinca icim cikana kadar hickira hickira agladim. Benim annem boyle hic sevmez beni acimaz merhamet etmez gonlu bol degildir. 4 cocugu var bir beni sevmez. Cocukken hep ev islerini yaptirir cocuklara baktirirdi. Hatta en kucuk cocugu dogdugunda 14 yasindaydim 1 yil hep ben baktim annesi zannederdi beni. Ben annem icin hep yardimciydim babam icin para getiren biri. Sonra buyudum boyle anne baba olmaz olsun dedim.
Iyi bir esim var guzel bir kariyerim minik bir yuvam… sabirla buyutuyorum yavrumu.
Ogrendigim sey aileden destek gormemek degil de onlarin yaptiklarina sinir olmak daha cok yipratiyor insani. Uzmeyin kendinizi