Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzucum aynen oyle.Allah yardimciniz olsun ama bebek nasibiyle gelirmis
Hic bebek yapmayip ne yapalim peki ?o zaman hiiç beebek yapma
1 kac aya biticek insallah borclarimiz ondam sonra dusunuyorum canim.borçlarınız bitmeden düşünmeyin bile...
Rabbim verir bi kolaylik :) insallah saglikli hayirli bir evladiniz olur ❤Amin kuzucum aynen oyle.
Aynen oyle guzelim :) amin insallah Rabbim isteyen herkese versin :*Rabbim verir bi kolaylik :) insallah saglikli hayirli bir evladiniz olur ❤
korunarak ilişki içinde olun.Hic bebek yapmayip ne yapalim peki ?
Peki omru billah bu sekilde devam ederse ne yapmam lazim cocuk hasretiyle mi yasayayim ?korunarak ilişki içinde olun.
ne zaman birşeyleri eşin ögrenir, rayına oturtur o zmana bebek olıur.
ama onu yapmam bunu etmem konuşucan bu ay cıkıcam 3 ay daha iş arayayım buldum kaanatkar olmayayım diyen-şikayet eden adamdan henuz baba olmaz.
Buradaki arkadaslar oyle urkuttuki beni bu sekilde beni cesaretlendirebilecek sadece 1 kac kisi cikti bende bu kanidaydim. Ama cok sert tepkiler bile aldim bu konuda. Esimle mutluyum huzurluyum sukurler olsun borcta bir kac aya bitecek Allahin izniyle bir dahaki ay doktora gidip baslamak istiyorum bu cocuk konusunda...dayanamadım tüm yorumları okumaya çocuk rızkıyla geliyo canım bunun aksini idda edenin inancından şüphe ederim
heleki sen çalışıyosun eee korkun ne heleki ilgili bi aile var arkanda korkun neden heleji çocuk gibi büyük bi yaşama sebebini nası ertelersin senin şunu sorgulaman lazım eşinle mutlumusun 10 sen sonrada mutlu olma olasılığınızı görüyormusun ?
benimde eşim ben hamileyken 5 ay işsiz kaldı herkes dedi bana stres yapma çocuk rızkıyla gelir sabret diye doğuma aylar kala 5 ayda 1 kere bile iş görüşmesine dahi gidemeyen eşime 1 haftada 5 yerden haber geldi evimizi aldık arabamızıda aldık evt kızımız rızkıyla kısmetiyle geldi borç bitmiyo gelecek kaygısı iş korkusu hiç bitmiyo özel sektördeyiz hepimiz sonuçta yarın çıkışımız verilebilir
O zaman bence butun mesajlari okuyup tekrar degerlendirin. Konu sahibinin esi is konusunda dikis tutturamiyormus. Bu isindende muhtemelen cikacakmis. Issiz kaldigi zamanda zaten pek is aramaya gonlu yokmus. Konu sahibide bebek nedeniyle isi birakinca kim geçidirecek o evi?dayanamadım tüm yorumları okumaya çocuk rızkıyla geliyo canım bunun aksini idda edenin inancından şüphe ederim
heleki sen çalışıyosun eee korkun ne heleki ilgili bi aile var arkanda korkun neden heleji çocuk gibi büyük bi yaşama sebebini nası ertelersin senin şunu sorgulaman lazım eşinle mutlumusun 10 sen sonrada mutlu olma olasılığınızı görüyormusun ?
benimde eşim ben hamileyken 5 ay işsiz kaldı herkes dedi bana stres yapma çocuk rızkıyla gelir sabret diye doğuma aylar kala 5 ayda 1 kere bile iş görüşmesine dahi gidemeyen eşime 1 haftada 5 yerden haber geldi evimizi aldık arabamızıda aldık evt kızımız rızkıyla kısmetiyle geldi borç bitmiyo gelecek kaygısı iş korkusu hiç bitmiyo özel sektördeyiz hepimiz sonuçta yarın çıkışımız verilebilir
Rabbim banada o duyguyu yasamayi nasip etsin insaAllah.canım bebişler rızkıyla gelir, onu kucağına aldığında o mis kokusunu içine çekince keşke daha önceden yaşasaymışım bu duyguları diyeceksin
Rabbim banada o duyguyu yasamayi nasip etsin insaAllah.
Rabbim sanada hayirlisiyla bebegine kavusmayi nasip etsin caniminşallah Allah gönlüne göre versin:)
amiiin çok sağol canımRabbim sanada hayirlisiyla bebegine kavusmayi nasip etsin canim
evet. cocugu olanlar olduguna ayrı- olmamasına ayrı sevinip üzülürler.Peki omru billah bu sekilde devam ederse ne yapmam lazim cocuk hasretiyle mi yasayayim ?
Ayrilmak mi siz iyimisiniz ? Esimi tabiki sevdigim icin evlendim seven sevilen insanlar elbette ister bir cocugu olsun ama istedigi gibi bir is bulamayip yorucu bir iste calismani bende istemem tabiki. Ama esim is bulamiyor calismiyor diyede bir kere ayrilmayi dusunmedim.. Bu bencillik bana göre. Sonucta beni alsin bana baksin diye evlenmedim. Sevdigim icin evlendim iyi gunde kotu gunde dedik.cocuk icin soylediklerinize hak veriyorum ama sizin esiniz calismayip veyahut istedigi gibi is bulamayip sevmedigi yorucu ve agir iste calisip cikmak isterse ayrilmayi mi dusunurdunuz diye de merak etmekteyim..evet. cocugu olanlar olduguna ayrı- olmamasına ayrı sevinip üzülürler.
yarın bebeginiz önceliginiz olacak ve ona alamadıgınız veya onun birşeyinden feragat ettiginizde yada eşiniz evde calılır dururken kp nize bebek bezi mama üst baş al dediginiz de hergun boşanmak isteyebilirsiniz. eşinizden nefret edersiniz. hastanede sgk olmadan gideceginiz her doktr. ziyareti eşinize batacak size zor gelecek birde ailacı olacak.. vss.s.sv.b.vb. sonra okulu yaş gunleri kreşi vb.v.bv.bv.
ya cocugun gelecegi için para biriktirin. sonra yapın, ya eşiniz borclarını toplasın şikayet etmeden calışsın. cıkmasın cıkarılmasın. sevilsin iş yerinde. ondan sonra bebek yapın.
yada baktın eşin hep böle biri bence ayrılsan bile olur....
sen eşin ile bebek yapmak için mi evlendin? sevdigin için mi ? diye de kendine bir soır lutfen.
Tesekkur ederim oneriniz icin.Evet çocuk rızkıyla gelir. Kuru ekmekle büyüyen çocuk da var, bal, kaymak, kırmızı etle büyüyen çocuk da var. Her bebeğin rızkı farklı işte, öyle de böyle de büyür, önemli olan nasıl büyüdüğü. Bu çocuk rızkıyla gelir diyenlere gelsin.
Konu sahibi kendi durumunuzu en iyi siz bilirsiniz. Sadece maddiyat da değil, eşinizle birlikte bir çocuğun büyümesi için gereken maddi, manevi koşulları sağlayabilecek misiniz. önce bunları ölçüp biçin, sonra çocuk düşünün.