Evet kendi canından can olmasını istemek ve yapmak , geçim sıkıntıları işsiz koca geçimsizlik şiddet daha niceleri... Anlattıklarımız boş görmüyor musun 20 kişi akıl veriyor 1 kişi yaptım bereketiyle geldi diye hanfendi hamile kalmadan sezaryanmı normal mi diye soru soruyor şaka gibi !
Haklisiniz benimdr tam dusuncede kaldigim nokta bu.O zaman eşinden emin olman lazkm. Çünkü nasıl bir hamilelik geçireceğin belli değil, belki çalışamayacaksın? Bu durumda eşinin çalışması çok daha önemli olacak...
Evet haklisiniz.Madem sıkıntılı bir evlilik daha doğrusu sıkıntılı bir eş var ortada ben olsam beklerdim. Baba olmayı hakediyor mu bakalım. Boşuna bi evladın günahına giremem.
Evet calisiyorum.Siz calışıyormsnz peki su an ?
Borcumuz 1 2 ay sonra bitecek bizimdeBoşuna dememişler çocuk rizkiyla gelir diye gerçektende rizkiyla geliyor
İlk zamanlar biraz öyle oluyor sırasında bollasiyor gelen gidene ikram gibi birşeyler aliyorsun borçlar azaldığında yap bence ben borç içinde hamile kaldım çok şükür bitti.Ama rizkiyla geldi çok eşyası oldu:) almadık ama bebek için ufak tefek bişey olur onemli değil onlar.
Cok tesekkur ederim canim.Sezeryan gerekli oldugunda anne ile bebegin hayatini kurtaran bir yontem. Yeni arastirma sonuclarina gore sezeryan ve normal dogum ile dogan bebeklerin bagisiklik sisteminde farkliliklar bulundu. Pek cok faktor var saglikli bir bagisikligin olumasi icin ama bunlardan en onemli bir tanesi bebegin normal dogumla cikis yaparken anneden aldigi bakteriler. Sezeryanda bundan mahrum kaliyor bebek baska seyler de var.
sizin çalışıyor olmanız güzel.. eşinizinde calışması durumnda evinize çift maaş girecek bebek dogana kadarEvet calisiyorum.
Canım bebekler nasibiyle gelir rabbim büyük inşallah hiçbir sorun yaşamazsınız daha da eliniz bollaşır.Merhaba arkadaslar
Bi bebegimiz olsun cok istiyoruz ama korkuyorum. Suan maddi acidanda iyi durumda degiliz. Esim daha yeni ise girebildi. Eminim bi bebegimiz olsa kv ve kp hicbirseyini eksik etmezler Allah razi olsun ama korkuyorum. Dogum yapamam diye. Veya bir aksilik olurda esim isten cikarilirsa diye borclarimizda var ama bir yandanda cok istiyoruz ne yapacagimi bilmiyorum l. Tavsiyelerinize ihtiyacim var .simdiden hepinize tesekkur ederim..
Canım benim emin ol sadece istemekle olsa 2.çocuğuda yapmıştım 3.çocuğuda çünkü çok seviyorum bebekleri. Ama maddi durumunuzun biraz düzelmesini bekle derim. Ona güzel bir gelecek sunmak açısından, hem sende biraz zaman geçince hazır olursun. Emin ol kendini hazır hissettiğin de doğum yapma korkun da azalıyor.(bende öyle oldu nitekim)Merhaba arkadaslar
Bi bebegimiz olsun cok istiyoruz ama korkuyorum. Suan maddi acidanda iyi durumda degiliz. Esim daha yeni ise girebildi. Eminim bi bebegimiz olsa kv ve kp hicbirseyini eksik etmezler Allah razi olsun ama korkuyorum. Dogum yapamam diye. Veya bir aksilik olurda esim isten cikarilirsa diye borclarimizda var ama bir yandanda cok istiyoruz ne yapacagimi bilmiyorum l. Tavsiyelerinize ihtiyacim var .simdiden hepinize tesekkur ederim..
10 aylik evliyiz. Esim ugrascak birseyler olsun diye bir akvaryum aldi garibim oda vakit gecirmek icin surekli baliklariyla ilgileniyor. Evlilihimde maddiyat konusu disinda baska bir sikintim olmadi simdiye kadar cok sukur. Bu maddiyat olayinida bir kac aya cozebilcegimizi dusunuyorum ama esim isine sadik degil tek sorunum o benin canim benim.sizin çalışıyor olmanız güzel.. eşinizinde calışması durumnda evinize çift maaş girecek bebek dogana kadar
peki sonrada calışmayı düşünüyormsnz ?
benmde 11 aylık bir oglum var eşimin geliri düşük oldugu için cok sıkıntı cektik bebegmz olduktan sonra.
ama sabit işi vardı orası ayrı 5 yıldır calışıyor kendisi sonra banada bir iş kapısı nasip oldu şimd iyiyiz çok şükür ama gercekten tek maaş ile cok zor olmuştu ve eşim o zamanlar 1600 tl ile claışıyordu su an maaşı 2 bin oldu
bende asgari ücret alıyorum şükür bir sıkıntımız kalmadı
eşinizle evliliğiniz naısl gidiyor peki ? kac yıllık evlisiniz.
anladm dahada yeni evliymissnz bence biraz bekle.. eşinin işi garntili olsun cünkü cocuk dogduktan sonra işsiz kalma gibi bir durumu olmaz cok zor olur bi önünüzü görün işi düzene girsn ondan sonra düşnün derim.10 aylik evliyiz. Esim ugrascak birseyler olsun diye bir akvaryum aldi garibim oda vakit gecirmek icin surekli baliklariyla ilgileniyor. Evlilihimde maddiyat konusu disinda baska bir sikintim olmadi simdiye kadar cok sukur. Bu maddiyat olayinida bir kac aya cozebilcegimizi dusunuyorum ama esim isine sadik degil tek sorunum o benin canim benim.
Cok ihtiyacim var biyle sozlere Allah razi olsun kuzum. Bir kac ay sonra bende calismalara baslamayi dusunuyorum Rabbim nasip ederse insallah.Canım bebekler nasibiyle gelir rabbim büyük inşallah hiçbir sorun yaşamazsınız daha da eliniz bollaşır.
Bu ay bizde biraz sıkıntıya girdik borcumuzun ödemesinde küçük bir aksaklık oldu , yünede vaz geçmiyoruz rabbim derdi verirse dermanınıda verir sen bunları düşünme yumuş yumuş ellerini düşün bebeğinin.Bir hamiş kalda doğumunu bile hatırlamazsın kucağına alınca
Cok tesekkur ederim fikrin icin canim.Canım benim emin ol sadece istemekle olsa 2.çocuğuda yapmıştım 3.çocuğuda çünkü çok seviyorum bebekleri. Ama maddi durumunuzun biraz düzelmesini bekle derim. Ona güzel bir gelecek sunmak açısından, hem sende biraz zaman geçince hazır olursun. Emin ol kendini hazır hissettiğin de doğum yapma korkun da azalıyor.(bende öyle oldu nitekim)
Hayir asla oyle birsey dusunmedim. Huylu huyundan vazgecmez canim.Önünüzü görebiliyorsanız ve gerçekten istiyorsanız başlagon çalışmaya,ama bazı insanlar sırf eşiyle problemlerini düzeltmek ya da herkes çocuk yapıyor diye yaptıkları için ilerde sıkıntı çekiyorlar..Hakkınızda hayırlısı
11 aydan beri denemedeyim bakalım ben.Sen kötü düşünme pozitif düşün hep kendini motive ettikden sonra herşey kolay ben doğumdan çooook korkarım şahsen ama gözümün önüne bebek sahip oldupum gelince korkum bile kalmıyorCok ihtiyacim var biyle sozlere Allah razi olsun kuzum. Bir kac ay sonra bende calismalara baslamayi dusunuyorum Rabbim nasip ederse insallah.
Tesekkur ederim canim. Biraz daha bekleyecegim en azindan 1 kac ay bakalim durum ne gosterecek.anladm dahada yeni evliymissnz bence biraz bekle.. eşinin işi garntili olsun cünkü cocuk dogduktan sonra işsiz kalma gibi bir durumu olmaz cok zor olur bi önünüzü görün işi düzene girsn ondan sonra düşnün derim.
Rabbim hayirlisiyla sanada bir evlat versin canim. Benim dusuncemde oyle doguramam falan diyorum ama o bebek karnima dudtukten sonra eminim kararim degisecek.11 aydan beri denemedeyim bakalım ben.Sen kötü düşünme pozitif düşün hep kendini motive ettikden sonra herşey kolay ben doğumdan çooook korkarım şahsen ama gözümün önüne bebek sahip oldupum gelince korkum bile kalmıyor
Amin ,aynen öyle canım bebeğin tadı bir ayrı oluyor.Kimler neler yapıyorda kavuşamıyyor ufacık bir engel için kendimizi geri çekmeye gerek yokRabbim hayirlisiyla sanada bir evlat versin canim. Benim dusuncemde oyle doguramam falan diyorum ama o bebek karnima dudtukten sonra eminim kararim degisecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?