Bende oyle dusundum ama bir yandanda dedigim gibi cok istiyoruzBir kac ay bekleyin önünüzü görün sonra yapin. Allah yardımcınız olsun.
Benim esimde o yok iste 4 ay evde kaldi 4 ayda bir insan is bulamazmi ? 4 ay boyunca evin butun gecimiyle ve kirayla ben ilgilendim aslinda en buyuk korkumda bu.Esinin isten cikarilmasi normal sartlarda cok problem olmaz bir isten cikar birine girer, gecici bir is bulur vs sonucta cocuk sahibi olan herkesin yati kati yok ama borc varsa bekle derim. Bazi erkekler borc altindayken cok strese girebiliyor ve cevresindekileri de etkileyebiliyor normal olarak. Isin bir de maddi boyutu var tabi.
Bu girdigi iste bile ben onu yapamam ben bunu yapamam diyor. Ay sonu olsun konusucam patronla diyor sıkıntıya gelemiyor. Kv kp cok istiyor suan Allah biliyor bende istiyorum bebegimiz olsun ama durum ortada nasil guvenebilirim ki esime.Borç varken bebek yapmak zor olur çünkü cidden masraflı iş çocuk yapmak. Braz daha bekleyin bence. Eşinin işi otursun borclar biraz hafiflemiş olur.
Günaydın.Benim esimde o yok iste 4 ay evde kaldi 4 ayda bir insan is bulamazmi ? 4 ay boyunca evin butun gecimiyle ve kirayla ben ilgilendim aslinda en buyuk korkumda bu.
Bende oyle dusundum ama bir yandanda dedigim gibi cok istiyoruz
Amin canim Allah razi olsun.
Bak kendi kendine cevap buldun bile. Adam sıkıya gelemiyor belli ki. Bence ertele bebek yapmayı önce iş sorumluluğunun ne demek olduğunu öğrensn. Yoksa çok başn ağrır benden demesi. Öyle kv kp anne gibi kişilerle olacak iş değil bu çocuk meselesi. Bir alırlar iki alırlar sonra hani bunun babası derler ki haklılar da. Çocuk masrafını saymaya kalksam koca bir liste olur.Bu girdigi iste bile ben onu yapamam ben bunu yapamam diyor. Ay sonu olsun konusucam patronla diyor sıkıntıya gelemiyor. Kv kp cok istiyor suan Allah biliyor bende istiyorum bebegimiz olsun ama durum ortada nasil guvenebilirim ki esime.
Canim yasin kac bilmiyorum ama o zaman biraz daha bekle esinin karakteri ve evliliginiz biraz daha otursun. Oturmamis evlilige bebek cok daha buyuk problemler getiriyor. Bebegin olduguna sevinirsin yine elbet ama derdin tasan da katlanir hele calisiyorsan cok yipranirsin bu surecte is, ev, bebek ucgeninde.Benim esimde o yok iste 4 ay evde kaldi 4 ayda bir insan is bulamazmi ? 4 ay boyunca evin butun gecimiyle ve kirayla ben ilgilendim aslinda en buyuk korkumda bu.
Dogru soyluyorsun. Bilmiyorum caresizlige dustum hemde cok. Kendiside biliyor cok istedigimi ve kendiside istiyor. Ama bir caba goremiyorum. O cocugu dunyaya getirip herseyden mahrum edemem ben.Bak kendi kendine cevap buldun bile. Adam sıkıya gelemiyor belli ki. Bence ertele bebek yapmayı önce iş sorumluluğunun ne demek olduğunu öğrensn. Yoksa çok başn ağrır benden demesi. Öyle kv kp anne gibi kişilerle olacak iş değil bu çocuk meselesi. Bir alırlar iki alırlar sonra hani bunun babası derler ki haklılar da. Çocuk masrafını saymaya kalksam koca bir liste olur.
Kaç yıldır evlisiniz ?Dogru soyluyorsun. Bilmiyorum caresizlige dustum hemde cok. Kendiside biliyor cok istedigimi ve kendiside istiyor. Ama bir caba goremiyorum. O cocugu dunyaya getirip herseyden mahrum edemem ben.
Canim 2017 yilinda kv kp cok bebek istiyor gibi seyler duymayalim artik. Onlarin istemesiyle olacak is degil. Kapilar kapaninca cekirdek aile kendi sıkıntısıyla kaliyor. Hic guvenme hele uzun vadede.Bu girdigi iste bile ben onu yapamam ben bunu yapamam diyor. Ay sonu olsun konusucam patronla diyor sıkıntıya gelemiyor. Kv kp cok istiyor suan Allah biliyor bende istiyorum bebegimiz olsun ama durum ortada nasil guvenebilirim ki esime.
23 yasindayim canim 10 aylik evliyim ve calisiyorum. Her konuda yardim ediyor bana ama bu is konusunda cok sikinti yasiyorum esimle. Sorumsuz..Canim yasin kac bilmiyorum ama o zaman biraz daha bekle esinin karakteri ve evliliginiz biraz daha otursun. Oturmamis evlilige bebek cok daha buyuk problemler getiriyor. Bebegin olduguna sevinirsin yine elbet ama derdin tasan da katlanir hele calisiyorsan cok yipranirdin bu surecte is, ev, bebek ucgeninde.
10 aylik canimKaç yıldır evlisiniz ?
Aynen dediginiz gibi dogru soyluyorsunuz.Canim 2017 yilinda kv kp cok bebek istiyor gibi seyler duymayalim artik. Onlarin istemesiyle olacak is degil. Kapilar kapaninca cekirdek aile kendi sıkıntısıyla kaliyor. Hic guvenme hele uzun vadede.
Haklisiniz benimde tereddutum bundandi . Oyuzden fikir almak istedim sizdn.Günaydın.
Kusura bakmayın ama ben bu karakterdeki adamı baba yapmam.
Bile bile günahsız bir bebeği sıkıntıya sokmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?