• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek olduktan sonra eşleriniz evde ne iş yapıyorlar?

hiç bir iş yapmadı ve yapmıor canım..belki çok yoğun çaşılıyor ve çok yorgun geliyor ondandır diye düşünüyorum..ama hiç yardımcı degil malesef eşim..çarşı pazar işi bile bana bakıyor o derece yaniimafoldumben

ya çocukla çok zor oluyor herşeye yetişmek. yardım etmeleri lazım bize

sağolsun benımkıde bışey yapmaz oğlumuzla ilgilenir en fazla 15 dk sonra bu kıpırdıyo der bana verır savunması da korkuyorum bısey olcak dıye bende yedım yanı hem bebiş hem ev işi zor zor zorrr

ben çalışan birisi değilim ama şuan 11 aylık oğlum var ve ben şuan 5,5 aylık hamileyim
eşim canım benim işleri çok yoğun aslında ama yinede eve gelince oğlumuzla hep o ilgilenir.gece uyanınca o bakar.kahvaltımızı hazırlar,ortalığı toparlar yani anlıyacağınız en büyük yardımcım o benim
o olmasa ne yaparım ben oğlum biraz huysuzlaşsa eşim gelse diye beklerim iyiki var canım benim yaaa

Sağolsun eşim çok yardımcı oluyor bana eşim yemek yapmayı çok sever çalışmasına rağmen sık sık yemek yapar. Ev işinde yardım almam kendim istemem zaten .Bütün gün zaten çok yoruluyor.Benim işim olduğunda bebeğimize bakar ama . Daha ne istiyeyim ki Allah razı olsun ondan . Hamileyken de neredeyse hep o yemekleri yapmıştı.

ay ne kocalar varmııışş. megersem bızım bu turk erkeklerinde maçoluk falan kalmamış yada kızlar siz istisnasınız. bende kendı hıkayemı anlatayım ama sızınkı kadar ıç açıcı değil maalesef. benim güzel hiçbi işe elini sürmez. bebiş 10 aylık daha 1 kere yıkamış deil. 1 kere mamasını vermiş değil. sadece işe gıtmedıgı gun 1 en fazla 2 kere altını alır oda zorla. ancak ben soyleyınce. isten geldıgınde ıse pestili cıkmıs olur yemege cok duskundur hemen mutfaga gıder bakar ne yapmısım dıye tencerelerın kapaklarını acar sonrada yerken ayaklarını uzatıp tv izler. aklına esince bebişi oynatır yada öper koklar yerine bırakır.o işten geldikten sonrada bebegın maması altı banyosu uyuyup uyanmasıyla ılgılenen benim. tatil gunlerındede.izinliyken mutlaka kahvaltı bekler işten gelince yemek arar. yemeksiz yapamaz.asla utu yapmaz temizlige yardım etmez camasırı makınaya atmayı bılmeyı bırak ustunden cıkanı temiz gıysılerın arasına tepıstırır ne giycegıne karar vermek için butun dolabı hasat eder.bır banyo kullanır rezil ötesi. kıllarını keser tras olur lavaboyu kıl ıcınde bırakır temızlemez.ustunden cıkan kırlılerı oylece banyoda bırakır sepete bile atmaz.evde duzenlı yaptırdıgım tek ıs çöp dökmek onunda doldunu gorur gordugu halde dokmez ılla ben 10 kez soyleyınce zar zor doker.ne temizlik ne yemek yemek ne de bebek bakımı hıcbıseyde yardımı yooooooookkk ve ben cıldırmak uzereyım ne hamileyken ne de dogumdan sonra 1 kez olsun yemek yaptıgını yada yemek yaparken yardım ettıgını hatırlamam hep hazırcı hersey onume gelsın. ugrasır yemek hazırlarım cıkan bulasıgı yıkıcak halım kalmaz butun gun ıs cocuk bıde yıne hamileyim sırt bel agrıları yıkayıver yada yardım et derim. bunu yapmaya mahkumsun butun bı omur yapcaksın der gıder tv izler. ve ben sımdı yıne hamıleyım malesefkı boyle asla yardımı olmayan bır kocadan. cok cabuk oldu 1. bebek 6 aylık falanken hamıle kaldım kazara.ve sımdı ben kara kara dusunuyorum ıkısıne bırden yalnız basıma nasıl yetıcem boyle sıfır yardımsız bır koca 2 kucuk bebek mamaları altları banyoları ev ıslerı yemek camasır utu dagınık pis işe yaramaz bır koca ve ailemden uzakta gurbette nası basa cıkcam kızlar yardım edın bı akıl verın ne olur ....! yardım eden kimsemde yok annemde uzagımda esımın anasıda calısıyo calısmasada zaten hayır gelmez ondan anca sever 2 saat sonra cekıp gıder. ızın gunlerınde yada ver ben bakıyım yada gelım ben bakıyım bugun sen bıde hamılesın demez hıc ne bı yemek getırır ne bişi tas mubarek kalp yerıne tas tasıyolar. yurtdısında lohusalık yokmuskendı 2 gunde ayaga kalkmıs benım ılk dogumumda oyle dedı bana lohusa olma hakkım bıle yok burda. bı kap yemek getırmedı yada nebı temızlıge yrdım ne bısı lohusalık bıle yasanmıyo burda. boyle maluş bı durumdayım .ne yapıcam ben akıl verın

:1shok::1shok::1shok: ah canım ya kıyamam bende arasıra kocişe kızardım ama bunu okutmamak lazım,o dayaklık kaynananıda tebrik ediorumkötükedihüso:kızgın: ah be kızım sende ne hemen 2.ye hamile kaldın korunaydın ya madem bu hallerdesin ne deneirki allah yardımcın olsun yakın bi arkadaşın falandamı yok oralarda yardımcı olabilecek?

benim eşim Allahıma şükürler olsun çok yardımcı olur bana. evlendiğimizden beri ev işlerini beraber yaparız. tabi hamile kaldıktan ve bebeğim doğduktan sonra da devam etti. kızımın altını değiştirir benim işim olduğunda.gece ağladığında kalkıp bakar. emzirmem için bana verir.temizlik de beraber yaparız hala. yemeğe de yardım eder.ne istesem yapar.hayat müşterek. mesela hamileyken çok bulantım vardı yemek yapmak bir kenara, mutfağa bile giremiyordum.yemekleri bir süre eşim yaptı.sonra kyamadım ona teyzemin kızı bana yakındı ona söyledim o yaptı...canım kocacım iyi ki varsın...

şimdi tatildeyiz. kocacım da tatilde. bu yüzden maşallah bana bi yardım ediyo ki. dün patlıcan yemeği yaptı :)

Back