Yeni evliyim ve eşimin davranışlarından çok bunaldım

Arada gelen ablamız var zaten ama olay işten ziyade bu davranışları. İş yoğunluğum eşime göre daha az ve iş yapmak yormuyor. Sporuma gidiyorum sosyal hayatım da var ama eşim bu halleri çok yoruyor. Çocuk zaten istemiyorum.
acik acik konusman lazim, biraz da senden cekinmesi gerekiyor. eger devam ederse mutlaka es terapisi alin. cok yipranirsiniz boyle.

Yatak odasında yemek yenmez. Cips sesi rahatsız edebilir bunlar normal geldi ama yeni evli insan da idare eder. Çok konuşuyorsun demesi terbiyesizlik tamamen.. Ev işi hep sizin yapmanız çok çok anormal. Hizmet edip çay götürmeniz falan. Keşke evliliğe acele etmeseydiniz. Onun ikinci evliliği neden boşanmış, çekişmeli boşandıysa dosyayı okusaydınız. Muhtemelen bu öküzlüğü eski eşi yazmıştır. Alın karsınıza ikimiz de çalıdıyoruz herşey ortak yapılacak deyin. Size davranışını düzelttirin. Düzeltmezsr de yol verin gitsin. Çocuk yapmayın bir de. Yoksa tek başınıza evde çocuk büyütürsünüz bu adam da öküz ökür söylenerek yatar
bence her iliskide boyle herseyi esit yapacagiz diye girmek ise yaramiyor. ataerkil toplumda bu hala garip geliyor insanlara. ozellikle erkek daha agir iste ve fazla saatlerde calisiyorsa. benim gordugum erkekler bu konuda cok guzel egitilebiliyor. evlenirken hic bir is yapmayan bilmeyen erkekler kisa surede sofra toplayan supurge acan kivama geliyorlar :)

Cok mu ses geliyor? Pardon diyip cips tabagini kafasindan asagi dokerek oranin anasinin yatak odasi olmadigini sesten rahatsiz oluyorsa once telefonu kismasi gerektigini karsisinda babaasinin usagi olmadigini uslubunu duzeltmesi gerektigini soylemedigin icin sen hatalisin. Bir dahakine bu dediklerimi birkac kufur serpistirerek volumlu soylersen kendine gelir.

Cok mu ses geliyor? Pardon diyip cips tabagini kafasindan asagi dokerek oranin anasinin yatak odasi olmadigini sesten rahatsiz oluyorsa once telefonu kismasi gerektigini karsisinda babaasinin usagi olmadigini uslubunu duzeltmesi gerektigini soylemedigin icin sen hatalisin. Bir dahakine bu dediklerimi birkac kufur serpistirerek volumlu soylersen kendine gelir.
Vallahi öyle ağzınıza sağlık 🙏🏻 fazla fedakarlık ve anlayışlı olmamak gerekliymiş

Yapın bütün işleri, büyük marifet.

Ses takıntısına mizofoni deniyordu sanırım, hayatınızı etkiliyorsa doktora gidebilir.

Kendini hint kumaşı sanıyor belli ki. O kafasında diyordur ki ne kadar aşık bana her şeyimi kabul edip emrimde dolanıyor. Öncelikle ev işi falan filan bırakmalısın. Seni azarladığında höst demelisin. Evin maddi yükünü tamamen ona bırak. Erkeksin evi geçindir ben yetmeyen yerde destek olurum de. Düzelirse ne ala düzelmezse de sal ipini gitsin.
Boşanmış erkekler beni çok korkutuyor maalesef.

cips sesi esim içerde yerken bile beni salonda sinir krizine sokar bence bunun konuyla alakası yok. bir de yatak odasında yiyorsunuz 🙄

ama çok konusuyorsun vs demesi cok ayip. bir de daha 3 ay olmus. siz iş yapmaktan gocunmuyırum, sorun o değil vs demissiniz ama sorun tam da bu. siz verdikce, bir seyleri hallettikce karşı taraf kendini üstün görüp bu tarz muameleleri hakkı görecek.

Eliniza bi tava bi kepce alip davul calin
Ses oyle olmaz boyle olur diyin
Hic yatak odasinda cips yemedim ya dokulur korkusuyla:KK43:
Onla ayni odada takilmayin
Seninde nefes sesin beni rahatsiz ediyor diyin😒

Eşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi bu
Ben olsam muhtemelen kalk git o zaman derdim. Taviz vermeyin ama dırdırda yapmayın. Benimle bu şekilde konuşamazsın bana böyle davranamazsın diyin. Bu arada çayına kadar neden dolduruyorsunuz? Biz eşimle iş bölümü yaparız hazırlar ederim elbette yeri gelir doldururum ama bu şekilde davransa ona da kalk kendin al o zaman derim.

Eşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi bu

Benim ağız şağırdatma sesine aşırı tikim var mahvoluyorum bunu anlattığımda eşim bir şey yiyecekse gider başka yerde yer sonra gelir yanıma. Ben bir sorun göremedim. Ama siz sesten rahatsız oluyorsanız siz de söyleyin o telefonla video izlerken

Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Açıkçası yatak odasında cips yenmesini bende istemezdim, evin içinde bir sürü yer varken neden yatak odası? Oda hem kötü kokar hem de yatağa VS dökülebilir.

Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Senden soğumuşa benziyor ama kendini ezdlrme disini göster çocuk olunca onunda sesinden rahatsız olur bu ağlıyor diye

Siz hizmetçimisiniz, sığıntımısınız ne alakası var.
Oldu çayınıda içir. İkinizde çalışıyorsunuz ortak yapmaya çalışın. Ses olaylarındada ciddi tepki göstermelisiniz.

Çok konuşuyorsun ne demek yaaaa, evlenmeden önce bilmiyor muydu konuşkan biri olduğunu ya da dilsiz olmadığını. Hakikaten yarın bebeğin olsa 'çok ağlıyor bu' diye evi terkeder. Ya tedavi olsun ya ayrılsın. Bana çok konuşuyorsun diyecek koca kendi helvasını da kavursun bir zahmet. Ulan ona konuşmayacağım da kime konuşacağım. Ev bu, elbet tabak çanak, süpürge sesi olacak. Niye evlenmiş ki yaşama ait seslere tahammülü yoksa.

X