Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydınlarrrr
tünaydın cnmmm:)
zaman ne kdr çabuk geçiyor demi 40 gn geçti bile bk bn artk karıştırdım bile kaç gün geçti bi bakmışızki korunmamızda bitmiş gitmiş:)
cnm bnm kolaymı tabii içimiz hep buruk aklımızın kalbimizin bi kçşesi hep buruk ama atlatıcz bu gnleride bnde şimdi spordan geldim bgn platesede başladım:)
sende hyrlısıyla bşla aklın brzda olsa dağılıyo inan
hı buarada gribi atlattınmı cnm?

Son düzenleme:

Sen söyleyince ben de baktım benim de 40 ım yeni çıkmış nekader üzülsek içimiz yansa da hayat devam ediyor Allah beterinden saklasın şu anneler gününü de atlattık önceden anneler gününü severdim anneme hediye almak onu mutlu etmek hoşuma giderdi bu anneler gününde annemi zoraki aradım yarım ağız gününü kutladım ama sonra nekadar şanslı olduğumu düşündüm annem olduğu için ve kızlar Allah büyük evlat acısı vermesin defne joy un annesini gördüm haberlerde beterin beteri var.zaman çabuk geçiyor 2 ay sonra korunmayı bırakırım diye düşünüyorum bakalım bi engel çıkmazsa

Evet canım geçti ama yaktı geçti...Kavurdu geçti...Hala kalbimde bir sıkışma içimde bir yanma hisii var be canım... Spora başladım bugün evet güzel bir his oldu benim içinde ..Hayatın devam ettiğini bişeylere başlamam gerektiğini daha da anlıyorum şimdi canım... Bu arada grip tam geçmedi ama buna çok şükür yani... Sende ne var ne yok canım??

Anneler günü benim içinde o kadar zor geçti ki..Annemi bile kutlayamadım o da kızım seninde Anneler Günün deyince bende hemen boşaldım hüngür hüngür... Kadında yazık benim yüzümden ağladı hüngür hüngür.. Defne Joyun annesini bende gördüm..Mezar başında benimde bir farkım yoktu ondan(( Benimde bir minicik mezarım var bu dünyada (43:

İnşallah canım hiçbir engel çıkmaz da ilk haber senden gelsin cnaım... Gelsinde birer birer sevinçli haberler mutluluktan uçalım....

arkadaşlar benımde bebeğim 3 ay önce benden ayrılmıştı 3 aylık korunma sürecimizi geçtik şimdi artık istiyoruz.benim ilk gebeliğimde de ılk ayda karnımın çevresinde hep kımıldamalar böyle karıncalanma oluyordu şimdi 2 gündür var.en son adetim 26 nisandı.hemen bu kadar çabuk belirti verir mi bilmiyorum.kan versem hemen çkar mı

eczaneden test al bence canım ılk once oradan bir bak bakalım hafif de olsa pembelik görürsen kan testı yap cunku kan testı daha cok ugrastırıyor ve malıyetlı sonradan bırde uzuluyorsun ıns hamılesındır

arkadaşlar bir sey soracagım benım adet tarıhlerım sızce normalmi
28.01.2011 kurtaj
26.02 2011 adet
23.03 2011 adet
07.04 2011 adet
05.05 2011 adet
son tarıhlerde ortalama adet donemım 22 gun de bir oluyor 21 gunden az ıse aralıkları yumurtlama olmadıgına ısaretmıs bır yerde okumustum bilgisi olan varmı

zaten düzene girmesi zaman alır canım..bence normal 23 ile 7 si arasında az bi zmaan var.benimde düzensiz ..inşallah en kısa zamanda normale döner..yumurtlama oluyordur ama bence büyümeden çatlıyordur...

kızlar birdesize bişi söylemek isityorum..
ben gebeliğim sonlandıktan sonra çok istiyordum hamile kalamayı ve yniden yarım kalan duygumu tamamalamayı..1 mayıstan itibarende folbiol kullanmaya başladım temmmuz ibi başlarız düşünmeye diyesinden.
ama düşünüyorumda şimdi çok korkuyorum ve tüm duygularım gitti sanki benden sadece giden oğlumun acısı var...olmadı baştan demek çok zoruma gidiyo ...çok karışığım ve bu gidişle saçma sapan duygulara kapılacağım galiba....

cnm öncelikle geçmiş olsun bende 8 haftalık bebeğimi kalp atışı alınmadıgı için kurtajla ocak ayında aldırmak zorunda kaldık sen tekrar başladınmı bebek çalışmalarına buarada ben ebeyim

canım sanada çok geçmiş olsun...rabbim sabır versin...
benim 5 aylıkken ileri hidrosefaliden sonlandırlıldı...daha başlamadık zaten kanamalarım bu ay düzensiz oldu .24 nisandan beri devam ediyo..az ama hergün oluyo...temmuz gibi düşünüyoruz nasipse ama karmakarışık oldum artık....

Canım yaa bende her akşam netten artık araştırmaktan uzman oldum.. Durmadan yeniden olma ihtimalini araştırıyorum..Doktorum (Prof ve Perinatoloji uzmanı) Bir daha olma ihtimali çok düşük hatta yok dese de netten gördüğüm kadarı ile ikinci hatta üçüncü kez bu riski yaşayan çok kişi var (( Bu gece hiiç uyuyamadım bu yüzden ama ne yapabilirim bilmiyorum.. Oğlumun yerine bir bebek çook istiyorum ama bir yandan da o kadar korkuyorum ki..Yani 6 ay sonunda herşeyin boşa gitmesini.. Birde ben o kadar zor geçirdim ki mide bulantılarım beni mahvetmişti.. 4 ay kilo bile almadım hatta verdim bile tam artık rahat edersin demişti doktor o zamanda oğluşum gelmek istedi ( Off Allahım ne yapacağım hiç bilmiyorum bizde 4-5 ay sonra diyorduk ama ben 7-8 bulacağım sanırım.. Allahım nolur bir daha böyle bir acı yaşatma yarabbimm.... Kimseye kimseye yaşatma....

senin neden bebeğin alındı? benımm adetime daha 13 gün var idrar testinde çıkmaz ki o yüzden kan testi dedim neyse biraz daha bekleyim. rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin

cnm bnce gayet normal adt düzensizlikleri olmasıda normal 5 6 ay anca düzene girecek kafanı karıştrma hiç boşuna...
cnmmm öle düşünme nolur ewet çok zor şeyler atlattık korkmamız çok doğal ama pozitif olmaya çalışmalısın bebeğinin yeniden seninle olunca gör bak herşey ne kdr güzel gidecek....
kızlar bzi bzden başka kmse anlayamaz.... bnmde içimde hep aynı korku aynı telaş ya yine aynısı olursa sorusu...ama güçlü olak zorundayız nolur böle yapmayalım birbirimize moral werelim bn inanıyuorum tüm melek anneleri bigün sağlıklı bebişler alıcaz kucaklarımıza
nrcnft htcgl01 szede geçmiş olsun ndn kaybettiniz bebeklerinizi?

Son düzenleme:
n_a_z cımmmmmm canım nasılsın bitanemmmm... Beni sormuşsun... valla çok yoğunum ben bitanemmm... hem işte hem de kursa başladım sabah iş akşam kurs koşturuyorum...

Bu arada ben adet oldum

bi sonraki bat 28 mayıs... bakalım bu sefer bebiş gelecek mi...

Kocaman öptüm seni bitanemmmmm.....

canım bi tek 23.03.2011 ve 07.04.2011 arasında 15 günlük süreç kısa olmuş... Diğerleri normal.. Evet 22 günden kısa olunca yumurtlama olmuyomuş ama en azından senin adetin bekletmemiş seni... Bu da iyi... Daha sonrası düzgün...

Zaten normalde bile normal bir kadın bile yılda 2 kere yumurtlama yaşamayabilirmiş..

O Yüzden endişelenme canım gayet iyi..

BENİM TAKVİMİMDE SANA ÇOK BENZİYO...

25 ocak 2011 kurtaj
25 Şubat ilk adet
2 Nisan 2011 (burada beta hgc yüksek çıktı sonra düştü ondan adet gecikti galiba... Yani tutunamdı..)
30 Nisan 2011
bakalım bu ay ne zaman olacağım...

Ama olmamak dileği ile... İnş hamiş olurum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…