Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben 2 senelik muasebeyi bitrdim şimdide dikey geçiş yaptım iktisat 3 sınıf ama zor geliyor.çocukla kız ders çalıştırmıyo.ben hergün gidemiyorum.bu bile zor yani.en az 10 kilo fazlam var.bizde sadece bayanlar var.

ayy ne gzl walla ewet çocukla zor oluyodur cnmm ama olsun yaparsın sen:) bnde hamileyken 10 kilo almıştım ama doğumdan snr kendiiğinden 5 kio gittti ama halaa fazlam war bide karnım çok şişmişti o brz sarktı malum göğüslerde:)

ne güzel sen rahatlıkla verirsin .olsun toparlanır sporun faydası olur hem kafan biraz olsun dağılır.insan dünyayı unutuyo.ben enson 4 kilo falan aldım o gitti ama kızımdam kalan 10 yerinde duryo.
bu kiloyla bi hamile kalırsam kesin 100 olurum .

ahh bu kadınların çektiği....
weririz yaa nolcak brzda yediklerimize dikkat edersek oldu bitti:)

slm kızlaaar nasılsınız gene kmse yok gerçi
pınarcım nasıl oldun cnm?

Canım merhaba yaa sabhatan iyi gibiydim ama şimdi bu saatte ilaçların etkisimi yoksa nedir bilmiyorum uykusuzluktan ölüyor gibiyim sanki gece de uyudum aslında ama sanırım tam atlatamadım...
Sen nasılsın canım???

Bende pazartesi başlıyorum salona yani bu kadar kilo nasıl gidicek bilmiyorum ama.. Gerçi çok almadım 12 almıştım ama :) ayy yazınca ne kadarda çok geldi gözüme.. Bu hastalıkda tam geçsin öyle başlıım dedim ama.. Geçecek gibi de değil neyse hafta sonu jendime bakar turp gibi olurum inşallah yani:))

ilaçlar uykunu getiriyordur cnmm yat dinlen bol bol
bn de bgn başladım spora şimdide ewde yürüdüm 1 saat ama cnm çıktı walla:)
sende nasipse başla cnm hem kafan dağılır hmde kilolarımız gider:)

Next81 selamlar canım nasılsın???

iyi olmaya çalışıyorum ben de senin gibi hala bebeğim içimde zannediyorum karnımda bi seyirme olunca sanki oğlummuş gibi geliyo hala inanamıyorum şaka gibi berbat bi şaka gibi bi kendime geliyorum iyiyim sonra yine kötü oluyorum böyle geçiyo günler sen nasılsın?

belirsizliktense yapılması en iyisi canımızdan can gidiyor sonucta tedbir almak en iyisi bakalım bende verdim merak ediyorum ayrıca esimle bana kromozom analizide yapılacak senin ilk gebeliginmiydi cnm?

evet ilk gebeliğimdi ben de bekliyorum sonucu merakla.kromozom analizi bize yapılmadı niye ki yaaaaa offff bıktım takip edip eksik bulmaktan niye herşeyi yapmazlar ki kana bakıldı benim sadece pıhtılaşma vbar mı diye senin ilk miydi

ilaçlar uykunu getiriyordur cnmm yat dinlen bol bol
bn de bgn başladım spora şimdide ewde yürüdüm 1 saat ama cnm çıktı walla:)
sende nasipse başla cnm hem kafan dağılır hmde kilolarımız gider:)

Evet canım yaa zaten tek yaptığım o yat kalk yat kalk başka bişi yapamıyorum
depresyondayımda sanırım aynı zamanda canım hiçbişi yapmak istemiyor en
sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor... Aslına bakarsan işimede geliyor bu hastalık hali
Bugün de biraz kötüydüm yani ağlama krizi geldi.... aklıma duş alırken göbeğime baktım
nasılda bomboştu.. Elimi gezdirdim ve hüngür hüngür boşaldı yaşlar... Offf off dediğin gibi spor
sanırım kafamı boşaltabilmek için bayaa faydalı olacak canım yaa ....
Sende en iyisini yapmışsın en iyisi yürümek aslında ama istanbulda yürümenin imkanı yok ki :97:

Canımsın yaa 25 gün oldu hala ben aynıyım..Herkes geçecek diyor ..Acın zamanla hafifleyecek yerini
sadece bir boşluk alacak diyor ama ne acım hafifliyor ne onun o halleri gözümün önünden gidiyor...
Ben onu çook ama çoook özlüyorum..Allahım diyorum bu bir ruya olsa uyansam ve kabus gördüm desem
hiçbişi yaşanmamış olsa...Ama imkanı yok biliyorum ve bu dahada içimi acıtıyor ((((

ay ne güzel azıcık kilo almışsınız.Ben birinde 32 kilo hemde son aylarda diyetle diğerinde 24 kilo aldım.Çok şükür ilkinde vermiştim şimdi de 6-7 kilo kaldı vereceğim inşallah bakalım.
Ben hamile kalınca vücudum kendini şaşırıyor galiba.

Merhaba canım hoşgeldin ne zamandır yoksun..ya da ben mi denk gelmiyorum sana..
Amaann 30 kilo falan alsam ben nolurdum acaba..Doktorumda beni vururdu sanırsam..
100 kilo falan olucam düşünsenize... Offf keşke yavruşum zamnında sağlıkla doğsaydı da bende
110 kilo olsaydım(( Razıydım..Keşke onu sağsalim kucağıma alsaydımda o kilolarım olsaydı
Ben yine saykoya bağladım bugün çok negatifim yaf....
Neyse sizler nasılsınız canlar??? :85:

cnm benim 2.gebeligimdi ilkinde pek arastırma yapmıyorlar benimde ilk gebeligimde sadece pataolojiye gitmişti ama bişey cıkmamıstı 2.de genetiigede gitti pıhtılasma yapıldı sonucunu bekliyorum daha sonrada kromozom analizi yapılcak esimle bana icni ferah tut sende... sen testlerini özeldemi yaptırdın yoksa ünvrtedemi üniversitelerde 2.düşükten sonra arastırma yapıyorlar cünkü testler cok pahalı ve devlet 2.düşükten sonra karsılıyormus....

üzüldüm ne sinir bi şey 2. hüsran ha of inşallah 3.yü kucağına alırsın bilmiyorum belki çocuğun vardır varsa da yoksa da farketmez herkesin yeri ayrı Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı ne önce ne sonra.testlerle eşim ilgileniyo canım özelde yapılıyo maddi yönünü hiç sormadım umrumda değil sadece bu acıyı tekrar yaşamak istemiyorum psikolojim berbat anti depresan kullanıyorum yoksa dayanamam ben bu bebek için çok çabaladım kolay elde etmemiştim eşim de ben de ameliyat olduk vs vs.

senin durumun daha zor bebeğinin yüzünü gördün benimki ölü doğumdu yüzüne bakamadım daha doğrusu baktığımda sırtı dönüktü masada offfff neden demek istemiyorum offfffff pozitif olmak istiyorum ve tekrar gebe kalmak istiyorum hem hamile olmak hem olmamak istiyorum kafayı yedim iyice korkularım var başa çıkmaya çalıştığım bi de havalar bi güzelleşmedi içim gibi karanlık ve soğuk biraz güneşe ihtiyaç var güneş çıksa içimdeki buzları eritecek inşallah hepimizin içine doğacak yaz güneşi inşallah

çok sağol canım tşk ederim doktorum bana gebe kalabilirsin yani düşüne bilirsiniz dedi çook şüküürr yarabbim bişi yokmuş çok sevindim allah herkesi sevindirsin aminnn

Merhaba canım..
Nolsun bende iyiym güzelim..tabi aldın güzel haberleri iyi olursun tabiii :))
Hadi bakalım sanırım ilk gebe haberi senden gelecek ne dersin??
Bakalım orange mi sen mi olacaksın???? İnşallah hayırlı bebekler hepimize verir allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…