ayy ne gzl ya bn beceremedim açıköğreti okumayı bıraktım
bnde bgn spora başladım cnmm haftanın hergünü gidiyorum 1 ay geçsin bnde platesle dwm edicem işlh ama o haftada 12 gün oluyomuş bzm burda bi salon war sadece bayanlara özel oraya gidiyorum karışık olsadı gidemezdim zaten:)
ayy ne gzl walla ewet çocukla zor oluyodur cnmm ama olsun yaparsın sen:) bnde hamileyken 10 kilo almıştım ama doğumdan snr kendiiğinden 5 kio gittti ama halaa fazlam war bide karnım çok şişmişti o brz sarktı malum göğüslerde:)ben 2 senelik muasebeyi bitrdim şimdide dikey geçiş yaptım iktisat 3 sınıf ama zor geliyor.çocukla kız ders çalıştırmıyo.ben hergün gidemiyorum.bu bile zor yani.en az 10 kilo fazlam var.bizde sadece bayanlar var.
ayy ne gzl walla ewet çocukla zor oluyodur cnmm ama olsun yaparsın sen:) bnde hamileyken 10 kilo almıştım ama doğumdan snr kendiiğinden 5 kio gittti ama halaa fazlam war bide karnım çok şişmişti o brz sarktı malum göğüslerde:)
ne güzel sen rahatlıkla verirsin .olsun toparlanır sporun faydası olur hem kafan biraz olsun dağılır.insan dünyayı unutuyo.ben enson 4 kilo falan aldım o gitti ama kızımdam kalan 10 yerinde duryo.
bu kiloyla bi hamile kalırsam kesin 100 olurum .
slm kızlaaar nasılsınız gene kmse yok gerçi
pınarcım nasıl oldun cnm?
ilaçlar uykunu getiriyordur cnmm yat dinlen bol bolCanım merhaba yaa sabhatan iyi gibiydim ama şimdi bu saatte ilaçların etkisimi yoksa nedir bilmiyorum uykusuzluktan ölüyor gibiyim sanki gece de uyudum aslında ama sanırım tam atlatamadım...
Sen nasılsın canım???
Next81 selamlar canım nasılsın???
belirsizliktense yapılması en iyisi canımızdan can gidiyor sonucta tedbir almak en iyisi bakalım bende verdim merak ediyorum ayrıca esimle bana kromozom analizide yapılacak senin ilk gebeliginmiydi cnm?
ilaçlar uykunu getiriyordur cnmm yat dinlen bol bol
bn de bgn başladım spora şimdide ewde yürüdüm 1 saat ama cnm çıktı walla:)
sende nasipse başla cnm hem kafan dağılır hmde kilolarımız gider:)
iyi olmaya çalışıyorum ben de senin gibi hala bebeğim içimde zannediyorum karnımda bi seyirme olunca sanki oğlummuş gibi geliyo hala inanamıyorum şaka gibi berbat bi şaka gibi bi kendime geliyorum iyiyim sonra yine kötü oluyorum böyle geçiyo günler sen nasılsın?
evet ilk gebeliğimdi ben de bekliyorum sonucu merakla.kromozom analizi bize yapılmadı niye ki yaaaaa offff bıktım takip edip eksik bulmaktan niye herşeyi yapmazlar ki kana bakıldı benim sadece pıhtılaşma vbar mı diye senin ilk miydi
cnm benim 2.gebeligimdi ilkinde pek arastırma yapmıyorlar benimde ilk gebeligimde sadece pataolojiye gitmişti ama bişey cıkmamıstı 2.de genetiigede gitti pıhtılasma yapıldı sonucunu bekliyorum daha sonrada kromozom analizi yapılcak esimle bana icni ferah tut sende... sen testlerini özeldemi yaptırdın yoksa ünvrtedemi üniversitelerde 2.düşükten sonra arastırma yapıyorlar cünkü testler cok pahalı ve devlet 2.düşükten sonra karsılıyormus....
Canımsın yaa 25 gün oldu hala ben aynıyım..Herkes geçecek diyor ..Acın zamanla hafifleyecek yerini
sadece bir boşluk alacak diyor ama ne acım hafifliyor ne onun o halleri gözümün önünden gidiyor...
Ben onu çook ama çoook özlüyorum..Allahım diyorum bu bir ruya olsa uyansam ve kabus gördüm desem
hiçbişi yaşanmamış olsa...Ama imkanı yok biliyorum ve bu dahada içimi acıtıyor((((
Ohhhhh canım bende çok sevindim yani hormonlar altüst oluyor çok erken ya da geç olabilirsin demişlerdi de bu kadar erken olur mu demiştim bende ..Çok sevindim canım geçmiş olsun diyorum yeniden..Eeee yeni gebelik için kaç adet kaldı şimdi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?