Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın ama bu konuyu okuyunca inanılmaz duygulandım.aynı acıları bende yaşadım sizler gibi.2009 temmuzda kaybettim bebeğimi 2 ay korundum altı ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi ALLAH sizede nasip etsin inşallah 6,5 aylık bir oğlum var.ne olursa olsun insan unutamıyor yaşadığı acıları.sadece umudunuzu kaybetmeyin ve dua bol bol dua edin.ben ikinci gebeliğimde farklı bir dr a gitmiştim ve gebeliği öğrendiğim andan doğuma kadar karnımdan iğne vurundum.iyiki o dr gitmişim ve iğneleri vurunmuşum yoksa ikinci bir acıyı kaldıramazdım heralde.bu yüzden nacizane tavsiyem dr iyi seçin ve hikayenizi mutlaka en başından anlatın.ve bütün tetkik ve tahlillerinizi saklayın.Yüce rabbim inşallah hayılısını nasip etsin sizlere ve en kısa zamanda kavuşun bebişlerinize.
canlar sevgili melek anneleri hepimizin anneler günü kutlarım seneye bebelerimizle gireriz işlhh hepimiz![]()
Çok güzel moral verdin bize canım.. Bebeğini kaybetmenin acısı hiçbirzaman geçmiyor sanırım..Her zaman içini yakıp kavuruyor..Ama sadece onu hafifletecek yeni bir kuzu sanırım.
Allah yeni yavruna uzuuuuuuun ve çook sağlıklı yıllar versin inşallh birlikte... İlk bebeğini kaybetme nedenin net belirlendiği için ikinci hamileliğinde sorun yaşanmamış..Benimse nedeni olmayan bir erken doğum dendi..Ben napıcam bilmiyorum cnım.. İnşallah Allahım senin gibi bir erkek evlat daha verir de bana ben de senin gibi burdan sevincimi paylaşıabilirim
![]()
iyi we gzl dileklerin için çok saol öncelikle cnm:)arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın ama bu konuyu okuyunca inanılmaz duygulandım.aynı acıları bende yaşadım sizler gibi.2009 temmuzda kaybettim bebeğimi 2 ay korundum altı ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi ALLAH sizede nasip etsin inşallah 6,5 aylık bir oğlum var.ne olursa olsun insan unutamıyor yaşadığı acıları.sadece umudunuzu kaybetmeyin ve dua bol bol dua edin.ben ikinci gebeliğimde farklı bir dr a gitmiştim ve gebeliği öğrendiğim andan doğuma kadar karnımdan iğne vurundum.iyiki o dr gitmişim ve iğneleri vurunmuşum yoksa ikinci bir acıyı kaldıramazdım heralde.bu yüzden nacizane tavsiyem dr iyi seçin ve hikayenizi mutlaka en başından anlatın.ve bütün tetkik ve tahlillerinizi saklayın.Yüce rabbim inşallah hayılısını nasip etsin sizlere ve en kısa zamanda kavuşun bebişlerinize.
iyiyim ok şükür cnmmgünaydın naz cım...
nasılsın...
anneler gününüz kutlu olsun kızlar merhaba..nasılsınız....
size bişi sormak istiyorum ....
ben 24 nisan da regli oldum daha öncede mart 30 da olmuştum ozaman ara kanamam olmamıştı ama bu kez hala bitrmedi az önce wc ye gittim resmen regli olmuş gibi kanamam vardı.. son reglimden sonra lekelenme şeklindeydi özellikle ilişkiden sonra oluyordu ama bu kez arttı..
aranızda böyle bi durum yaşayan varmı yada doktoruyla görüşen benim doktorumdan randevu alama olayım biraz zor ..2 hafta öncesinden almak lazım ..p.tesi sabahtan alınıyo randevular bugün unuttum ama haftaya alacağım gene nolur nolmaz diye ama aklım karıştı neden ki diye...düzelmiş gibiydi geçen ay oysa...:18:
merhaba canım..
Nolsun bende iyiym güzelim..tabi aldın güzel haberleri iyi olursun tabiii :))
hadi bakalım sanırım ilk gebe haberi senden gelecek ne dersin??
Bakalım orange mi sen mi olacaksın???? Inşallah hayırlı bebekler hepimize verir allahım...
saol edancım seninde anneler günün kutlu olsun
iyiyim cnmm bn sende iyisin işlhh
ohh hawa gzldi tabii piknikler başlar artık:))
geçmiş olsun canım ya kızlar benim bugün ilişki sonrassı kanamam oldu neden bilemiyorum ben daha yıkanalı 16 gün oldu moralim çok bozuldu kızlar hem korkmaya başladım ilişki sırasında yine yanma var acaba hastaneyemi gitsem kızlar bilen yazsın lütfen gerçekten kafam allak bullak oldu![]()
canım ben ne zamandırlı nete giremiyodum geçmişi okurken gördüm bu yazıyı.bi kaçgün olmuş dra gittinmi bilmiyorum henüz ama aynı sıkıntı bendede vardı kanama değil ama yanma vardı bide pembemsi akıntı. Bende heralde içim temizleniyo hala diye düşünüp erteledim üstüne kaşıntıda başlayınca dra gittim aşırı derecede iltihap olmuş ilaç felan verdi dr bide fitil ve krem kullandım geçti şimdi.bence ihmal etme. Geçmiş olsun