Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canlar sevgili melek anneleri hepimizin anneler günü kutlarım seneye bebelerimizle gireriz işlhh hepimiz

arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın ama bu konuyu okuyunca inanılmaz duygulandım.aynı acıları bende yaşadım sizler gibi.2009 temmuzda kaybettim bebeğimi 2 ay korundum altı ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi ALLAH sizede nasip etsin inşallah 6,5 aylık bir oğlum var.ne olursa olsun insan unutamıyor yaşadığı acıları.sadece umudunuzu kaybetmeyin ve dua bol bol dua edin.ben ikinci gebeliğimde farklı bir dr a gitmiştim ve gebeliği öğrendiğim andan doğuma kadar karnımdan iğne vurundum.iyiki o dr gitmişim ve iğneleri vurunmuşum yoksa ikinci bir acıyı kaldıramazdım heralde.bu yüzden nacizane tavsiyem dr iyi seçin ve hikayenizi mutlaka en başından anlatın.ve bütün tetkik ve tahlillerinizi saklayın.Yüce rabbim inşallah hayılısını nasip etsin sizlere ve en kısa zamanda kavuşun bebişlerinize.

Çok güzel moral verdin bize canım.. Bebeğini kaybetmenin acısı hiçbirzaman geçmiyor sanırım.. Her zaman içini yakıp kavuruyor..Ama sadece onu hafifletecek yeni bir kuzu sanırım. Allah yeni yavruna uzuuuuuuun ve çook sağlıklı yıllar versin inşallh birlikte... İlk bebeğini kaybetme nedenin net belirlendiği için ikinci hamileliğinde sorun yaşanmamış..Benimse nedeni olmayan bir erken doğum dendi..Ben napıcam bilmiyorum cnım.. İnşallah Allahım senin gibi bir erkek evlat daha verir de bana ben de senin gibi burdan sevincimi paylaşıabilirim

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun... inşallah bir daha ki yıl kucaklarımızdaki meleklerimizle anneler gününü karşılarız hep birlikte..öpüyorum tüm melek anneleriniii....

aminnnn inşallah canım Yüce rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.dua edicem bol bol..insan başına gelince sonradan şükrederken unutmuyor zaten dua etmeyi..benim nedeni belli değildi aslında.pataloji sonucunda birşey çıkamamıştı.tüm tahlillerim temizdi.bir de en kötüsü benim missed abortus idi.yani belli olmayan cinsten.ve ben tam 20 gün herhangi bir belirti vermediğinden kalbi duran bebeğimi taşımıştım.ama sonradan gittiğim dr önlem olarak bana kan sulandırıcı cleaxena iğnesi verdi.progestan ve corasprin ilaçlarını verdi.onları kullandım.adını hatırlamıyorum ama bir de jel vermişti.hamileliğimin sonunda preaklempsi oldum.yüksek tansiyon.ve dr iyiki o iğneleri kullanmışız yoksa hamileliğini devam ettiremezdik dedi.ve bu da en başta teşhis edilmesi imkansız hamileliğin sonlarında 7. aydan sonra ortaya çıkıyor.ve sebebi de bilinmiyor..neyse benim hikayem böyle.dilerim Allah tan her isteyen sağlıkla kavuşur bebişine..demesi kolay biliyorum ama önce moralinizi bozmayacaksınız.sonra Allah ömür verdiyse gerisi geliyor..

iyi we gzl dileklerin için çok saol öncelikle cnm:)
inan böle şyler okuyunca moral oluyor bzlerede oğlunu allah bağışlasın
ewet burda hepimz ayrı ayrı aclar yaşadık zor gnler geçirdik halaa daha yaşıyoruz ama btn arkadaşlarım we bn allahın izniyle birgün bzde senin gibi sewineceğiz allahın izniyle....

günaydın naz cım...
nasılsın...
anneler gününüz kutlu olsun kızlar merhaba..nasılsınız....

size bişi sormak istiyorum ....
ben 24 nisan da regli oldum daha öncede mart 30 da olmuştum ozaman ara kanamam olmamıştı ama bu kez hala bitrmedi az önce wc ye gittim resmen regli olmuş gibi kanamam vardı.. son reglimden sonra lekelenme şeklindeydi özellikle ilişkiden sonra oluyordu ama bu kez arttı..
aranızda böyle bi durum yaşayan varmı yada doktoruyla görüşen benim doktorumdan randevu alama olayım biraz zor ..2 hafta öncesinden almak lazım ..p.tesi sabahtan alınıyo randevular bugün unuttum ama haftaya alacağım gene nolur nolmaz diye ama aklım karıştı neden ki diye...düzelmiş gibiydi geçen ay oysa...:18:

iyiyim ok şükür cnmm
burda biçok arkadaştanda okumuştum cnmm bnzer şeyler bnce korkma olabiliyomuş böle düzensizliklerilişki sonrasıda kanama oluyo en son edanda böle bşy yaşamıştı ama genede druna danılş

hayırlısı inşalla canım inşalla hepimizde burda güzell haberler veririz canım

saol edancım seninde anneler günün kutlu olsun
iyiyim cnmm bn sende iyisin işlhh
ohh hawa gzldi tabii piknikler başlar artık:))

saol edancım seninde anneler günün kutlu olsun
iyiyim cnmm bn sende iyisin işlhh
ohh hawa gzldi tabii piknikler başlar artık:))

sağol canım tşk ederim bende iyiyim çok şükür
aynen canım çok güzel bi hava vardı çok
güzel geçti canım benim

canım ben ne zamandırlı nete giremiyodum geçmişi okurken gördüm bu yazıyı.bi kaçgün olmuş dra gittinmi bilmiyorum henüz ama aynı sıkıntı bendede vardı kanama değil ama yanma vardı bide pembemsi akıntı. bende heralde içim temizleniyo hala diye düşünüp erteledim üstüne kaşıntıda başlayınca dra gittim aşırı derecede iltihap olmuş ilaç felan verdi dr bide fitil ve krem kullandım geçti şimdi.bence ihmal etme. geçmiş olsun

sağol canım tşk ederim
bende gittim doktorum korkulacak bişi yok
adet olmussun dedi bide gebeliği düşüne
bilirsin dedi çok şükür ki önemli bişi değilmiş canım

Herkese Selamlar...
Bende bugün itibari ile 40 ımı devirmiş bulunuyorum..Tam bugün oğluşumun vefatından 1 ay geçti.. Tam 1 ay.. zaman ne kadar çabuk geçiyor.. İnsan inanamıyor.. Hala şaka gibi hayal gibi geliyor.. Bugün içimde bir buruklukla beraber birazda rahatlama hissediyorum... Bugün spora başlıyorum..Artık sanırım hayata dönmeye başlıcam ..Birazda olsa moralimi düzeltecektir bu diye umuyorum... :26::26:
sizde ne var ne yok kızlar?? Nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…