Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm sana korunma süresi wermedi mi drun bn hikayeni bilmiyorum anlatırmısın

benım bebeğim şubatta gitti o yüzden 3 ay korunma süresi verdi ve de bitti.bebeğim 11 haftalıkken kafatası kemıklerı gelişmemiş akrania teşhisi yani.yaşamaz dediler aldılar bebeğimi

benım bebeğim şubatta gitti o yüzden 3 ay korunma süresi verdi ve de bitti.bebeğim 11 haftalıkken kafatası kemıklerı gelişmemiş akrania teşhisi yani.yaşamaz dediler aldılar bebeğimi
hmmm allah bidaha yaşatmasın cnm işlhh hiçbirimize
folbiole dwm et cnm dr bana korunma bitmeden 1 2 ay kala bşla demişti

zaten düzene girmesi zaman alır canım..bence normal 23 ile 7 si arasında az bi zmaan var.benimde düzensiz ..inşallah en kısa zamanda normale döner..yumurtlama oluyordur ama bence büyümeden çatlıyordur...

buyumeden catlıyorsa hamıle kalabılırmıyım koruma surem bıttı 2 ay olmustu doktoara gıttım korunma her sey ıı dedı ben yınede korundum daha bu hafta bıraktım korunmayı hamıle kalamazmıyım cok kısa aralıklar cunku

evet cok benzıyor bakalım bende korunmayı bıraktım gecen sefer hemen tuttu bakalım bu sefer ne olacak ama kafam cok karısık ya olmazsa dıe dusunuyorum hatta cok komık bırsey oldu ılışkı bitti ilk defa korunmadık dalmısım dusunuyorum ya olmazsa fılan dıe sonra ole dusunursek daha cok olmaz dıolar ya yok yok dusunmuyorum kafam cok rahat felan dıe kendı kendıme konusuyorum sankı kımı kandırıyorsam aklımca dusunmedıgıme ıkna etmeye calısıyorummm :):)

sakın kotu seyler dusunme korunma suren bır bıtsın bı hamıle kal ınankı daha ıı olacaksın suan cok buyuk bır sınavdayız rabbım bızlerıde bole ımtıhan ettı nedenlerı suanlık kenara bırak korunma suren ıcınde baska seylerle ugras ben bır muhabbet kusu aldım mesela ugrasıp duruyorum o kadar tatlıkı dantel bıle yapıyorum bas ortusu yapıyorum hedıye edıp elımden geldıgı kadarı ıle cevremdekılerı mutlu etmeye calışıyorum baska seylerle ugrasıyorum sende ole yap gıdenlerın acısı hıc unutulmayacak bılıyorum ama yapacak birşeyımız yok rabbımıze sıgınmaktan başkaaa ..

ewet cnm bak ne gzl pozitifsiin bnde kafamı dağıtmk için spora bşladım bide elime örgü aldım yelek örüyorum bşka bşyde bilmiyomki habira yelek örüyom eşim yeter kuscam artık elinde yelek grmekten diyo bşka bşy ör diyo

çok geçmiş olsun canım bende ilk gebeliğimde
bebeğimi kaybettim korunma süresi doktorum
vermedi bana hayırlısıyla bekliyoruz artık inşalla
en hayırlı bi şekilde olur canımm

hmmm allah bidaha yaşatmasın cnm işlhh hiçbirimize
folbiole dwm et cnm dr bana korunma bitmeden 1 2 ay kala bşla demişti

canım folbiole dedinde aklıma geldi bende doktoruma bana yazmasını istedim yazdı
ne için o hap acaba anlatırmısın canım

canım folbiole dedinde aklıma geldi bende doktoruma bana yazmasını istedim yazdı
ne için o hap acaba anlatırmısın canım
walla cnm içeriğini bnde çok bilmiyom ama bebek kemik we gelişimi için iimiş sonuçda ii bşy olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…