Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ewet cnmm mrk ettim seni gözükmedin ne zmndır arada hbr wer bak mrkda bırakma
olsun sağlık olsun tatlım ya ümitler gelecek aya olsun işlhh....

Selam canım eftalyacığım nolsun bizler burdayıs yine dertleşiyoruz..
Bende 3 gündür salona gidiyorum spora başladım ya..İlk 2 gün çok iyiydi ama
bugün fecii yoruldum neden bilmiyorum çokda zorlamadım ama ..
Sende ne var ne yok???

senin neden bebeğin alındı? benımm adetime daha 13 gün var idrar testinde çıkmaz ki o yüzden kan testi dedim neyse biraz daha bekleyim. rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin

Offfff tatlım off.... benim bebeğim 6 aylık olduğu gün erken doğum oldu... 18 gün Cerrahpaşada yattım ilaçlar tedaviler herşey denendi damarlarım patladı ama olmadı durmadı.. doğuverdi akşam saat 09:15 de (( nasıl hayal etmiştim oysa ama doktorlar çok küçük hiç ümit etme yaşamaz dediler ama ben umudumu yitirmedim hiç.. 9 gün yoğun bakım kapılarında loğusalığımı yaşayamadan oraladrda bayıldım sandalyelerde geceledim ama yaşamadı oğlum.. 9 gün sonunda vefat etti ( Dünya durdu hayat bitti sandım ama.. İşte bişekilde hayat devam ediyor..Erken doğum nedeni içinde teşjhis konamadı nedensiz doğum dendi.. Herşey normaldi çünkü..hiçbi anomali yoktu oğlumda bende de ama oldu işte durduramadık Ellerimden kayp gitti O kadar zorki ona bir kez sarılamamıştım ama cesedini verdiler kucağıma mezarlığa kadar kendi ellerimle taşıdım onu kucağımda öptüm kokladım doyamadım ama hiç sonra ellerimle mezara koydum onu ..yazamıcam..

kızlar bzi bzden başka kmse anlayamaz.... bnmde içimde hep aynı korku aynı telaş ya yine aynısı olursa sorusu...ama güçlü olak zorundayız nolur böle yapmayalım birbirimize moral werelim bn inanıyuorum tüm melek anneleri bigün sağlıklı bebişler alıcaz kucaklarımıza
nrcnft htcgl01 szede geçmiş olsun ndn kaybettiniz bebeklerinizi?[/QUOTE]

Evet canım birbirimize moral verelim ama dertlerimiz ortak iştee... Her bu acıyı yaşayan anneyi duydukça acım yenileniyor tazeleniyor.. Aklıma o anlar geliyor.. Onların yaşadığı acıyı taaaa en derinden yeniden hissediyorum... Ve gözlerim dolup boşalıyor tutamıyorum kendimi napimm..
tek yapabildiğim allahım nolur bir daha yaşatma hiçbirimize demek.. nolur bir daha yaşatma yalvarırım...

Son düzenleme:

İnşallah artık hamişlik haberleri gelsin birer birer yahu.. Gelsin bebiş haberleri de bize de moral olsun nolur...

huhu huhu kızlarrr selamlar nasıslısnızzzz
iyi cnmm nolsun ya deli gibi spor yapıyorum sabah salona gittim şimdide 50 dk yürüyüş bantında yürüdüm...sende ne war ne yok cnm?

Evet canım birbirimize moral verelim ama dertlerimiz ortak iştee... Her bu acıyı yaşayan anneyi duydukça acım yenileniyor tazeleniyor.. Aklıma o anlar geliyor.. Onların yaşadığı acıyı taaaa en derinden yeniden hissediyorum... Ve gözlerim dolup boşalıyor tutamıyorum kendimi napimm..
tek yapabildiğim allahım nolur bir daha yaşatma hiçbirimize demek.. nolur bir daha yaşatma yalvarırım...[/QUOTE]
amiiin allahım sen dualarımızı duy kabul et..........

oh ne güzelhem kafa dagıtırsın ii olmus hemde kilolar gider bende stresliyim biraz yarın sistografi cekilicem sonta takılıomus mesanememi bakıcaklar artık bilmiorum devamlı idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim için kacakmı var diye bakıcaklar bugünde sintigrafi cekildim böbreklere bakıldı sol böbregimde küçülme var benm yarı yarıya küçülmüş nerdeyse nasıl calısıomu diye baktılar ilaclı film bunda bi korkum olmadı ama yarınkinden korkuomm sonta takılırken canım acımaz umarım nedir bu kadınları cektigi walla 1.5yıllık evliyim görmedigim sey kalmadıı rabbim daha kötüsünden korusun inss

iyi cnmm nolsun ya deli gibi spor yapıyorum sabah salona gittim şimdide 50 dk yürüyüş bantında yürüdüm...sende ne war ne yok cnm?
oh ne güzel sporamı basladın ii olmus yaaa kilolar gidicekk bende baslasam ii olur ne olsun cnm ya ben hastane köselrindeyim hergün tetkiklerim yapılıyor bugün yapıldı yarında yapılacak ama korkuyorum biraz bakalım hayırlısı

Rabbim kimseye evlat acısı vermesin cok zor cok zorrr rabbim sabır versin cnmm

Ayyyy sonda deme bana Canım varsa pediyatrik sonda iste.. Çünkü gerçekten acı veren bişi o..Bende doğum sancısı ile beklerken sürügye yapamayınca taktılar hem de pediyatrik ti(çocuklar için olan) çok acıtmıştı.. Gerçi daha sonra çekeceğim acıların yanında sıfıtr kaldı ama.. Çok çok geçmiş olsun güzelim.. İnşallah bu çektiklerin sonunda sorunsuz tedavi olabileceğin bişi çıkarda hemen halledersin..Bir dahada sıkıntı yaşamazsın canım yaa..
Bu arada bende biraz hafıza kaybı oldu yaa.. Bazı şeyleri hatırlayamıyorum(( Nedenki acaba moralim bozuktu kaç zamandırda çok kötü şeyler yaşadık onun içinmi acaba??? Unutkan oldum..Alzahmer mi oluyom yoksa (( Offff kafayı yicem yaff....

cnm çk geçmiş olsun yaa korkma dua et bol bol allah yanında olsun işlhh yrnn...
umarım geçici bi sorundur we hmn hallolur allah şifa wersin

kusura bakma canım ya acını hatırlattım gerçi hiç aklımızdan çıkmıyor ki..inşaallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklere kavuşursun.bi stres sıkıntı korku falan mı yaşadın?bu bir neden olabilir mi bilmiyorum gerçi de..hayırlısı olsun cnm

aarkadaşlar bebeklerinizi kaybettikten sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı?bana sadece folbiola devam et dedi.

slm cnm hg iilik nolsun sen nasılsın?

ne olsun valla kocamı bekliyorum işte.. bu arada spora başlamışsın hayırlısı olsun..inşallah kolaycana verirsin kilocukları. aslında benimde gitmem lazım ama korunmuyoruz diye kocam izin vermiyor. oraya gidersin anlamazsın ters bişeyler olur. çok spor yapmak istiyorsan sadece yürüyüş yap diyor. artık adamda herşeyden korkar oldu :))

ewet cnmm çok fena spora sardım haftanın 4 günü makinalar 2 günü plates ewde de 50 dk yürüyorum işlhh kilola gidecek
ewet cnm eşin haklı boşwer sen şimdi sporu ya nolur nolmaz belkim bebikim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…