ewet cnmm mrk ettim seni gözükmedin ne zmndır arada hbr wer bak mrkda bırakman_a_z cımmmmmm canım nasılsın bitanemmmm... Beni sormuşsun... valla çok yoğunum ben bitanemmm... hem işte hem de kursa başladım sabah iş akşam kurs koşturuyorum...
Bu arada ben adet oldum
bi sonraki bat 28 mayıs... bakalım bu sefer bebiş gelecek mi...
Kocaman öptüm seni bitanemmmmm.....
senin neden bebeğin alındı? benımm adetime daha 13 gün var idrar testinde çıkmaz ki o yüzden kan testi dedim neyse biraz daha bekleyim. rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin
n_a_z cımmmmmm canım nasılsın bitanemmmm... Beni sormuşsun... valla çok yoğunum ben bitanemmm... hem işte hem de kursa başladım sabah iş akşam kurs koşturuyorum...
Bu arada ben adet oldum
bi sonraki bat 28 mayıs... bakalım bu sefer bebiş gelecek mi...
Kocaman öptüm seni bitanemmmmm.....
iyi cnmm nolsun ya deli gibi spor yapıyorum sabah salona gittim şimdide 50 dk yürüyüş bantında yürüdüm...sende ne war ne yok cnm?huhu huhu kızlarrr selamlar nasıslısnızzzz
kızlar bzi bzden başka kmse anlayamaz.... bnmde içimde hep aynı korku aynı telaş ya yine aynısı olursa sorusu...ama güçlü olak zorundayız nolur böle yapmayalım birbirimize moral werelim bn inanıyuorum tüm melek anneleri bigün sağlıklı bebişler alıcaz kucaklarımıza
nrcnft htcgl01 szede geçmiş olsun ndn kaybettiniz bebeklerinizi?
Selam canım eftalyacığım nolsun bizler burdayıs yine dertleşiyoruz..
Bende 3 gündür salona gidiyorum spora başladım ya..İlk 2 gün çok iyiydi ama
bugün fecii yoruldum neden bilmiyorum çokda zorlamadım ama ..
Sende ne var ne yok???
oh ne güzel sporamı basladın ii olmus yaaa kilolar gidicekk bende baslasam ii oluriyi cnmm nolsun ya deli gibi spor yapıyorum sabah salona gittim şimdide 50 dk yürüyüş bantında yürüdüm...sende ne war ne yok cnm?
Offfff tatlım off.... benim bebeğim 6 aylık olduğu gün erken doğum oldu... 18 gün Cerrahpaşada yattım ilaçlar tedaviler herşey denendi damarlarım patladı ama olmadı durmadı.. doğuverdi akşam saat 09:15 de(( nasıl hayal etmiştim oysa ama doktorlar çok küçük hiç ümit etme yaşamaz dediler ama ben umudumu yitirmedim hiç.. 9 gün yoğun bakım kapılarında loğusalığımı yaşayamadan oraladrda bayıldım sandalyelerde geceledim ama yaşamadı oğlum.. 9 gün sonunda vefat etti ( Dünya durdu hayat bitti sandım ama.. İşte bişekilde hayat devam ediyor..Erken doğum nedeni içinde teşjhis konamadı nedensiz doğum dendi.. Herşey normaldi çünkü..hiçbi anomali yoktu oğlumda bende de ama oldu işte durduramadık Ellerimden kayp gitti O kadar zorki ona bir kez sarılamamıştım ama cesedini verdiler kucağıma mezarlığa kadar kendi ellerimle taşıdım onu kucağımda öptüm kokladım doyamadım ama hiç sonra ellerimle mezara koydum onu ..yazamıcam..
oh ne güzelhem kafa dagıtırsın ii olmus hemde kilolar gider bende stresliyim biraz yarın sistografi cekilicem sonta takılıomus mesanememi bakıcaklar artık bilmiorum devamlı idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim için kacakmı var diye bakıcaklar bugünde sintigrafi cekildim böbreklere bakıldı sol böbregimde küçülme var benm yarı yarıya küçülmüş nerdeyse nasıl calısıomu diye baktılar ilaclı film bunda bi korkum olmadı ama yarınkinden korkuomm sonta takılırken canım acımaz umarım nedir bu kadınları cektigi walla 1.5yıllık evliyim görmedigim sey kalmadıı rabbim daha kötüsünden korusun inss
cnm çk geçmiş olsun yaa korkma dua et bol bol allah yanında olsun işlhh yrnn...oh ne güzel sporamı basladın ii olmus yaaa kilolar gidicekk bende baslasam ii olurne olsun cnm ya ben hastane köselrindeyim hergün tetkiklerim yapılıyor bugün yapıldı yarında yapılacak ama korkuyorum biraz bakalım hayırlısı
Offfff tatlım off.... benim bebeğim 6 aylık olduğu gün erken doğum oldu... 18 gün Cerrahpaşada yattım ilaçlar tedaviler herşey denendi damarlarım patladı ama olmadı durmadı.. doğuverdi akşam saat 09:15 de(( nasıl hayal etmiştim oysa ama doktorlar çok küçük hiç ümit etme yaşamaz dediler ama ben umudumu yitirmedim hiç.. 9 gün yoğun bakım kapılarında loğusalığımı yaşayamadan oraladrda bayıldım sandalyelerde geceledim ama yaşamadı oğlum.. 9 gün sonunda vefat etti ( Dünya durdu hayat bitti sandım ama.. İşte bişekilde hayat devam ediyor..Erken doğum nedeni içinde teşjhis konamadı nedensiz doğum dendi.. Herşey normaldi çünkü..hiçbi anomali yoktu oğlumda bende de ama oldu işte durduramadık Ellerimden kayp gitti O kadar zorki ona bir kez sarılamamıştım ama cesedini verdiler kucağıma mezarlığa kadar kendi ellerimle taşıdım onu kucağımda öptüm kokladım doyamadım ama hiç sonra ellerimle mezara koydum onu ..yazamıcam..
cnm sana korunma süresi wermedi mi drun bn hikayeni bilmiyorum anlatırmısınaarkadaşlar bebeklerinizi kaybettikten sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı?bana sadece folbiola devam et dedi.
slm cnm hg iilik nolsun sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız..??
slm cnm hg iilik nolsun sen nasılsın?
ewet cnmm çok fena spora sardım haftanın 4 günü makinalar 2 günü plates ewde de 50 dk yürüyorum işlhh kilola gidecekne olsun valla kocamı bekliyorum işte.. bu arada spora başlamışsın hayırlısı olsun..inşallah kolaycana verirsin kilocukları. aslında benimde gitmem lazım ama korunmuyoruz diye kocam izin vermiyor. oraya gidersin anlamazsın ters bişeyler olur. çok spor yapmak istiyorsan sadece yürüyüş yap diyor. artık adamda herşeyden korkar oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?